Sons Of Anarchy - Amerikadaki yasadışı işler yapan motosiklet çetelerinin hayatını konu alıyor.
Prison Break - Abisini defalarca hapishaneden kurtarmaya çalışan bir mühendisin, neler yapabileceğini konu alıyor.
Fringe - Bilimsel - Açıklanamayan deneyleri, dünya üzerinde yapılan bilimsel çalışmaları konu alıyor.
İzlemeni tevsiye ederim...02 Yorumla
Soran+1 yılsons of anarchy tarzım değil zaten onun belgeseli var yani gerçeği anlatan natgeo da morotsikletçiler çetesi zımbırtısı onu izlediğim için sarmaz beni... preison break zaten ilk izlediklerinde birisi fringe de izlendi ve bunların hiç biri arka planda kalan diziler DEĞİL
En İyi Cevaplar
Homeland
Hannibal
Mad Men
Mom
Bunların en az ikisini izlememişsindir :)17 Yorumla
Soran+1 yılsonunda HOMELAND izleyen biri geldi... :) Homeland dedinya gerisi hikaye :D
Soran+1 yıl5 ekim :D
Soran+1 yıldamian lewis in açıklamalarına göre öldü ama geri dönüşler - flashback- bekliyorum dizide bu sezon. bir de türkiyede olması dizinin daha heyecan kattı bana :D
Soran+1 yılolaiblir :D ama zannetmiyorum zaten cast listesinde Mandy Patinkin ikinci sıraya koydular
Iste sana arka planda kalmis dizi; Game of thrones falan ajshakaja
Yorumlara baktim izlemissin her seyi ben de cok izlerim ama 30 dizi falan bitirdim sadece masterimsin sjahaj
2broke girls, episodes, friends eith better lives su an aklima gelen non-fantastikler.
Birak bizi de sen bana onersene biraz valla kalmadi icime sinen dizi bende de03 Yorumla
Soran+1 yıl:D ne tarz istiyorsun önereyim ama fantastik alanım değil :)
Soran+1 yılHomeland The Blacklist Crisis Misfits Friends olabilir :D
Vikings, The 100, Under the dome komedi istersen New girl olabilir. Ama benim favorilerim game of thrones ve walking dead.
05 Yorumla
Soran+1 yılvikings konusunu beğenmedim the 100 under the dome izlendi new girl bıraktım gittikçe monotonlaştı. zaten got ve twd tarzım değiller
Soran+1 yılmalesef :D umutsuzca bir soru sordum hala bulamadım dizi :D
Soran+1 yıliğrenç... hiç tarzım değil dedim ya fantastik istemiyorum diye...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılBiraz bilim kurguya ihtiyacın var senin çok abartılı değil dizinin adı ''chuck'' dizideki chuck karakterinin beynine bilgisayar yerleşiyor ve bu kişi yolda herhangi bir suçlu ya da devlet adına çalısan bir kişiyi gördüğünde gözünün önüne bir takım kareler gelip o kişinin bütün sırlarını anlıyor chuck daha sonra gizli ajan olup NSA ve CIA için çalışıyor çok sürükleyici izlemeni tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmedim onu basit bir dizi monoton
Sherlock
Bu dizi hepsini ezer geçer. Bu tarz sevmesen de izledikten sonra sevmeye başlayacaksın.
Bu arada izledikten sonra bana dua edeceksin. Ve rica ederim dua ederken hakkımda hayırlısını isteyerek dua et. :)17 Yorumla
Soran+1 yıl:D hahaha ne iddalı konuşmuşsun :D boşa konuşmuşsun ama :D izledim ama başroldeki adamı sevmedim bıraktım
Soran+1 yılcık sevmedim mi sevmem bir daha da :D
Soran+1 yıltabi ben bileceğim
Soran+1 yılhe öyle :D
+1 yılHemlock grove olabilir pek arkada değil ama olsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılFANTASTİK İSTEMİYORUM boşuna dedik bunu zaten :D
Valla House tek geçerim harika ya adamlar yapmış bize de izlemek duşer
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla the mentalisti izledim karakterler çok benzer o yüzden huse sarmadı
Person of interest, fringe, modern family, skins, arrow, game of thrones, big bang theory
028 Yorumla
Soran+1 yılperson of interest ve fringe zaten abrams imzalı izlememek ayıp olur modern family konusu sarmadı skins yarım bıraktım sevmedim. arrow batman çakması :D game of thrones fantastik istemiyorum dedim zaten. the big bang süper
Soran+1 yılbig bang de izlendi yani :D
Soran+1 yılthe mentalis tizlediğim çin house sarmadı
Soran+1 yılkaç dizi izledin ki
Soran+1 yılsayısını sordum :D? rakam ver bana :D
Soran+1 yıl15 mi :D ahhaha 83 dizi izledim :D
Soran+1 yılistersen listeyi yollayyım sana?
Soran+1 yılfantastik harici ne tarz istiyorsun suç gizem polise aksiyon dram komedi gençlik?
Soran+1 yılperson of interesti sevdiysen sana süper bir dizi önereyim Homeland. İzledin mi?
Soran+1 yılHomeland bir çok yapımcı tarafından tam puan aldı ilk yılında ödülleri süpürdü. ikinci yılında amerikanın ırak politikasına fazla laf attığı için az ödül verdiler :D 3. yılında bütün bu ırak meselesinin üstüne cenevredeki nükleer silahsızlanma görüşmelerindeki amerikanın tutumu ve 11 eylülde cia in nasıl mal gibi kaldığını eklediği için ödül vermediler diziye :D aday bile gösterilmedi ama şunu diyeyim baş rol oyuncularını izleyince göreceksin resmen oyunculuk dersi veriyorlar. senaryo ise sürekli kafanda soru işaretleri bırakıyor. resmen her bölümün sonunda senariste bunu nerenden uydurdun diye küfür edersin :D ayrıca 4. sezon türkiyeye geliyorlar :D
Soran+1 yılyok ya bitirirler mi öyle baba diziyi hatta geçen türkiyede ki bölümler için geldiler buraya :D istanbuldaydılar zaten senaryo itibariyle süper olduğu için ilk 3 bölüm yayınlandı 2. sezon onayını direk verdiler diziye sonra 2. sezon ilk bölüm yayınlanınca onay verildi 3. sezonda aynı şekilde
Soran+1 yılhomeland kablolu tv de öyle hemen bitiremezler kabloda
Soran+1 yıl23 ünde
Soran+1 yılmesaj atılmıyor sana :D
Leyla ile mecnunn :)) hic sklmadan izledigim tek dizi
01 Yorumla
Soran+1 yılara sıra izlemiştim onu yani yarısından fazlasını izlemişimdir tekrar sarmaz
Galip derviş hastasıyım ben yeni sezonu bekle birde gece izleyecek birsey bulamiyorsan 1 erkek 1 kadın :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 erkek 1 kadın gece mi izleniyor :D
Soran+1 yıltv yok evimde :D netten izlerim zaten herşeyi
+1 yılSons of anarchy , suits. Bende senin gibiyim hepsini izledim arkada kalanlari izliyorum. Skins i de tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılsons of anarchy konusu sarmadı suits sıktı bıraktım skinsde sıktı bıraktım
True detective. altına imzamı atarım yani :D pek kimse bilmez ama zeka kokan ve karakterleri çok iyi tasarlamış bir dizi
08 Yorumla
Soran+1 yılizledim sarmadı bıraktım :D
Soran+1 yıl:D çok monoton geldi bana
Soran+1 yıl7-8 sanırım
Soran+1 yılo zaman 3-4 bölüm izlemişimdir :D uzun du demi bölümler :D ondan karıştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılgilmore girls, felicity veonica mars var ama gilmore girls şu an hiç bir sitede bulunmuyo ben aradım bulamadım
05 Yorumla
Soran+1 yılbulamadığın dizileri altyazısız izleyebiliyorsan https://watchseries.lt/Watch
Cevap sahibi+1 yılnormalde gilmore girls ün altyazısı vardı 7 sezonuda izlemiştim önceden geçenlerde yine izlemek istedim o kadar aradım hiç bir yerde yok bulabilceğim bir yer biliyomusun bazı diziler böyle kayboldu çünkü
Cevap sahibi+1 yılaltyazısız o dizi izlenmez çok hızlı konuşuyolar ne dedikleri anlaşılmıyo pek
Soran+1 yılvalla ben izleyebildiğim için hep bu siteden izlerim o yüzden yardımcı olabilirim diye düşündüm :D
Cevap sahibi+1 yılbu site altyazısız ama dimi :(
+1 yılilla yabancı mı olacak? aç leyla ile mecnun izle. en kaliteli türk dizilerinden.
01 Yorumla
Soran+1 yılonu arasıra izlemiştim ya :D
+1 yılKardeş Payı, Küçük Sırlar :)
Özellikle Küçük Sırlar :D05 Yorumla
Soran+1 yılbir dizinin varsa orjinalini izlerim... küçük sırlar için bu geçerli ama hayatta izlemem basit bir hikaye sırf zaman kaybu kardeş pyaı izlediğim tek türk dizisi zaten şu an
- +1 yıl
O Zaman Bilmiyorum :D
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hatırladım !
Benim Çok Sevdiğim Bir Dizi Var.
Maç İzlemem Onu İzlerim Pazar Günleri O Derece :)
O HAYAT BENİM Adında Bir Dizi.
Bence Çok Güzel Sende İzlemelisin :)
Soran+1 yılyok türk dizisi izlemem
- +1 yıl
Türk Dizisi Diyip Geçme Çok Olylı Bişey.
Kız Valla Maç İzlemiyorum Onu İzliyorum O Derece.
2 Kardeş Var Biri Diğerinin Hayatını Çalıyo.
Olaylar Olaylar İzle Yav Valla :)
Soran+1 yılhikayesini biliyorum zaten :D
+1 yılDoctor Who favorim ama 8. sezon güzel değil sonra my mad fat diary olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıldoctor her zmaan güzel :D my mad fat diary konusu sarmadı
- +1 yıl
Dogru zamanla sarmiyor my mad :) ama ben 12. doktoru sevmedim matt'i cok özledim
Soran+1 yılzamanla alışırsın yeni doctora matt izleyiciler tarafından en sevilen doctordu ama oyuncluluk açısından peter en iyisi ;) izle zamanla alışacağına eminim
Oz ''' prisonbreaktan sonra ki arayışta insanı dindirecek tadda :D
036 Yorumla
Soran+1 yılizledim sarmadı
Soran+1 yılsanki bakmadan sordum
Soran+1 yıl83 tane izledim :D zaten kalan 37 tanesi fantastikdir...
Soran+1 yılevet :D
Soran+1 yılzaten dizi blogunda yazarlık yapıyorum altyazı çevirmenliği yapıyorum bir çok diziyi biliyorum ama olur ya gözden kaçar falan :D
Soran+1 yılimdb de editörüm zaten :D orda da düzenelmeler ve haberler paylaşıyorum. türkçe çeviriler ingilizce altyazı üzerinden olur dinleyerek dizi mi çevrilir :D 3 yıl sürer bir bölüm
Soran+1 yılcidden bir umudum vardı ama sitedekilerin hepsi vampir kuzu kurt adamlar insan yiyenler kesip biçenlerle dolu...
Soran+1 yılne yapalım :D adamalra arka planda kalmış dedil himym fringe falan dediler ya :D prison break diyen ergenler de var ya :D
Soran+1 yılo çok eski ya zor izleniyor eski diziler doctorun orjinalini izledim 6-7 sezon devrelerim yandı resmen :D çile gibi
Soran+1 yılhahaha :D doctoru izlemediysen çok büyük hata yapmışsın 51. yılındayız :D 89 da ara vermişti 2005 de tekrar başladı bence mutlaka izlemelisin
Soran+1 yıltabi ki doctor who
Soran+1 yılne?
Soran+1 yıldoctor who bilimkurgu dizisidir
- +1 yıl
evet bi' okadarda bilim kurgu
https://www.sinemalar.com/dizi/21358/doktor-who
Soran+1 yılDizi bilimkurgu temellidir fantastik kısmı uydurma gezegenlerden falan geliyor. dizin %80 bilimkurgu olduğunu söyleyebilirim. Dizinin senaryosunu bilim adamları inceliyorlar zaten dizi çekilmeden önce. Bu arada her bilimkurgu biraz fantastiktir. Ama dozunu iyi ayarlayanlar tercihimdir. Zombiler kurt adamlar falan değil.
Soran+1 yılayrıca gönderiğin linkteki açıklamaya da dikkat etmeni öneririm
Soran+1 yılyok çok izlerim dediğim gibi...
Soran+1 yılGizem türünde en sevdiğim Homeland 4. sezon başlayacak bir ay sonra.. hemde türkiyede geçecek bir kısmı. Yeni başlayan iki dizi Crisis ve The Blacklist. Bütün bu diziler suç aksiyon ve gizem türünün iyilerinden
Soran+1 yılhhahaha :D 22dakika. org benim favori bloglarımdan birisi burası yorumlar eleştiriler harika takip et bu diziler hakkında hersey burada var zaten
- +1 yıl
doctor who yu tekrardan izleme teşebbüsünde bulundum zaten fazla sürmedi arkasında çalınan o saçma ritmik müzik olsun ekran görüntüsünün hafif blur efektliği olsun adamla kızın dans edermişgibi hareketleri... dizinin %80 bilimkurgu oldugunu söylemişsin bana kalırsa %0,8 bilimkurgu %99,2 fantastik :D
+1 yılfantastik sevmiyosun ama yinede diyim dün başladım çünkü the vampire daries. güzel gibi sende benim gibi başla :) olmadı dexterı önereyim bari
08 Yorumla
Soran+1 yılyok fantastik istemiyorum dexter da kesmeli biçmeli onuda sevmedim
- +1 yıl
Bence yinede izlemeden önyargılı yaklaşma çünkü #TheVampireDiaries kesmeli biçmeli değil ;))
Soran+1 yılama fantastik vampir kuzu kurt adam kesmeli biçmeli insan yiyen falan hiç bana göre değil
- +1 yıl
romantik falan istiyosun anlam :) izliyosundurda komesi how i met your mother- big bang theory diyim en azından bişiler
Soran+1 yılooo onlar izlendi tabi ki :D
- +1 yıl
:)) bende fantastik sevmem ama başlayınca ne kdr güzel olduğunu anlıyosun yine önerimim the vampire dariesi :) ayrıca dediğin gibi bir dizi bulursan bana da öner :)
Soran+1 yıldenedm olmadı
- +1 yıl
ok :)
+1 yılPrisons break izledin mi cok guzel olmadi oz o da olmadı breaking bad tabi bitirmediysen onlari :)
03 Yorumla
Soran+1 yılizlendiler...
- +1 yıl
Oz u da izlediysen saygı duyuyorum sana :)
Soran+1 yılçok sevmedim yarım kaldı bir ara sıonra tekrar başladım yine sarmadı.. yılda 3-4 bölüm izleyerek bitirdim sanırım sorsan hiç bişe hatırlamam ama yoklukta gitti
+1 yılprison break, fringe, kurtlar vadisi, elveda rumeli, seksenler bunlar en sevdiğim diziler ama seni bilmem.
08 Yorumla
Soran+1 yılyerli izlemiyorum zaten yabancıları da izledim :D
- +1 yıl
yerli neden izlemiyon bok mu var yabancılarda emperyalist beyin yıkayıcı amerikancı holiwood sever seni. özenti gençlik seni.
Soran+1 yılsiktirlan gerizekalı kalitei yapsınlar izleriz tabi nerde kalite
- +1 yıl
mal kız Türkiyeden yerli film izlenme oranı yabancıları geçti sinemalarda. içlerinde çok güzel filmler var ödül alıyor avrupada orda burada tabi sen onları beğenmiyorsun neden biliyor musun çünkü sinema tarzın holiwood izleye izleye holiwood tarzına alışmış başka bolywood kore türk vs. izleyince garip geliyor sana işte sana dediğin beyin yıkama budur yahudi baronlaro holywoodu beyin yıkama aracı olarak hep sermaye ettiler senin gibi kızlar erkekler yetişsinler diye tabi birde para kazanmak için iyi yol. bence Türk dizi ve filmlerini sevmeye çalış zamanla alışırsın amerikan filmleri hep aynı bütün buzdolaplarında ananas muz eksik olmaz amerika dünyayı kurtarır hepsi birbirinin kopyası az bolywood çin iran avrupa filmide izle çeşitlilik iyidir.
Soran+1 yılya git işine yaa he öyle
- +1 yıl
kahrolası pislik canın cehenneme sen bu lafı ezberlemişsindir çünkü amerikan özentisisin :)) haha
Soran+1 yılhe özentiyim he :D
Soran+1 yılulan o lafı benden daha iyi biliyon mal mal konuşuyorsun
+1 yılFringe yi izle harika. Veee bunu izlemediysen öyle bile soylicem ki bence evrendeki gelmiş geçmiş en iyi, sizi
017 Yorumla
Soran+1 yılfringe izlendi.. en iyi bilimkurgulardan biri diyebiliriz en iyi dizi zaten olamaz da bilimkurguda zorlar üst sıraları :D
- +1 yıl
sons of anarchy der susarım. Kimse kotu olduğunu iddia edemez. Konu tartışmaya kapalı :d
Soran+1 yılhiç tarzım değil benim o
- +1 yıl
Hayret.
Soran+1 yılhahaha :D gerçeğini izliyorum natgeo da motorsikletçiler çetesi falan var belgesel onu tavsiye ederim
- +1 yıl
İzlendi.
Soran+1 yılgerçeğini izlemişken sanalına gerek yok bence:D
- +1 yıl
Şimdi sanalını Türkler yaparsa izlenmez. Beceremiyorlar ama adamlar yapmış. Hakkını vermezsen olmaz.
- +1 yıl
Bacım sen butun dizileri izlemişin.
Soran+1 yılolabilir güzeldir falan ama pek tarzım değil zaten öyle şeyler
Soran+1 yılmalesef dizi kalmadı :D
- +1 yıl
bana dert oldu ha. sana dizi bulucam
- +1 yıl
Veep?
Soran+1 yılveep mi:D konusu çok basit vakit kaybı resmen
- +1 yıl
bende zaten sırf bulmak için söyledim. bence sen online oyuna başla KO ya başla ben seni kasarım :d
- +1 yıl
Yok artık ciddi başladın mı?
Breaking Bad? zaten izlemişsindir :D Prison Break, Hannibal Ama anime dizi izlersen Death Note u unutma 1 bölüm izle gerisi gelir ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılbreaking bad ve prison break izlendi hannibal zaten tarzm değil. anima sevmem. denedim olmadı :D
Soran+1 yıldenedim olmadı dedim ya
Soran+1 yılyok kardeşim anime İSTEMİYORUM...
+1 yılMedcezir'i bekle süper dizi.1 . sezonu hiç izlemediysen baştan başla sonuna kadar 2-3 günde gelirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılthe oc izledim orjinalini yani :D
- +1 yıl
olsun çok farklı. yine de keyif alırsın. Şahsen medcezir daha güzel bence
Soran+1 yılsaçma sapan oyuncu kadrosu var :D o adamlar varken dizide izlemem zaten
- +1 yıl
seranay sarıkaya ve taner ölmez hazar ergüçlü çağatay ulusoy neresi saçma ama terih meselesi saygı duyarım
Soran+1 yılorjinal dizideki kadro çok çok kaliteliydi bu saydıkların BENCE onların yanından bile geçemez
ben önermicem öneri isticem zevklerimiz benziyo galiba breking bad ve prison break tadında bişi istiyorum senden :) ama game of thrones fantastik değil ya onu izlemelisin bence ilk sezonda bağlıyo.
03 Yorumla
Soran+1 yılkurgu dünyayı anlatıyor ejderhalar falan var :D bana fantastik gibi geldi :D neyse sen eğer suç gizem ikilisini seviyorsan sana homeland diyeyim dizilere bakış açın değişsin :D
Soran+1 yılcık :D hiç tarzım değil
doctor who muydu böyle yazılıyo galba bide brekıng bad :D
08 Yorumla
Soran+1 yılikiside izlendi :d arka plan dedim ya :D biri 51. yılında olan dizilerin atası diğeri ödüle doymayan dramaların kralı
Soran+1 yıliprenç o ya :D izlenir mi o :D vaktime yazık
Soran+1 yılamaçsız bir dizi işte :D
Soran+1 yılkardeş payı da izlendi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpartacüs İzlemişsindir Büyük İhtimal Ama İzlemediysen Tavisye Ederim :D
06 Yorumla
Soran+1 yılizlemedim izlemem de:D fantastik uçuk kaçık şeyler sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılUcuk kacikmi gercek oldugunu kanitlicak adamlar nerdeyse tarihsel acidan :) ayrica ole olmasi gerekiyo yoksa ne anladim ben diziden ;)
Soran+1 yılsenin zevkine uygun olabilir. zaten en başta fantastik istemiyorum dedim. adamlar ispatlasınlar istedikleri kadar spartacus de adam baltayı savuruyor karşısındakinden 10 litre kan 20 m uzağa fırlıyor :D bu ne ya :D
Cevap sahibi+1 yılHaha :) Evet olabilir ama saygı duyuyorm ama boyle yaparsaniz bizim ulkede hala kurtlar vadisi izlersiniz onemli olan aksiyonun kendisi değil uyandirdigi duygu ve hikayesi :)
Soran+1 yılyorumuna katılıyorum ama kurtlar vadisi de izlemem zaten bir tek kardeş payını izledim Türk dizisi ayrıca kurtlar vadisi de hikaye çıkış noktasında 24 den esinlenilmiş bir dizidir :D
Cevap sahibi+1 yılBizimkisi bir ayri :) işler gucler ve kardes payi bnmde izledigim sayili dizilirden :)
Diziler & Filmler konusunda 674 cevap paylaştı. Arka planda kalmış arıyorsan Arka sokaklar tam bir aksiyon macera aşk dram komedi
01 Yorumla
Soran+1 yıloffff
+1 yılvarya da vinci's demons tam istediğin seviyede muhteşem ama +18 ve tarih konulu ama MU HTE ŞE M
05 Yorumla
Soran+1 yılda vinci başroldeki adamı sevmedim... ayrıca ARKA PLANDA KALMIŞ ifadesinin yanından bile geçmiyor da vinci
- +1 yıl
peki sen arka planda kalmış bir diziden nasıl zevk alınacağınıı düşünüyosun tatlım
Soran+1 yılçünkü 83 dizi bitirdim ön plandakileri yeterince izleyip zevk aldım... tatlım ifadesi ne alaka çözemedim ama ağır konuşmayacağım...
- +1 yıl
buradan 83 dizi bitirdiğini öğrendi herkes tabi bunları akılda tuttmakta ayrı bir mesele mesala hangilerini izledin
Soran+1 yılliste yapıyorum...
The 100
24
24:Live Another Day
The 4400
Alcatraz
Alias
Alphas
Arrested Development
Arrow
The Assets
Awkward
Babylon 5
Bates Motel
Battlestar Galactica
The Big Bang Theory
The Blacklist
Black Mirror
Breaking Bad
The Bridge (ABD)
Bron/Broen (The Bridge)
listemin ilk 15-20 tanesi artık kaç taneyse sayamadım :D
+1 yılPower i izle muthis bir dizi bence ama kizsinda sonucta bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılizlendi...
Soran+1 yılhatta 4. bölümündü sanırım altyazısını hazırlamıştım :D
+1 yılPerson of Interest
Sherlock
İzleyebileceğin en iyi dizilerden.
Fantastik değil.011 Yorumla
Soran+1 yılperson of interest izlendi... sherlokc başroldeli adamı beğenmedim
- +1 yıl
Eğer izlersen adamı beğenirsin. Role cuk oturan biri. Önyargılı yaklaşmayalım ;))
Soran+1 yılizledim de söylüyorum 2 bölüm zor dayandım
- +1 yıl
İlk 2 bölüm insanı biraz bayıyor doğrudur ama sonraki bölümler eşsiz ;) ilk 2 bölümde dişini sıkman lazımdı zaten ve yapabilmişsin ;))
Soran+1 yılkonu değil oyuncu sorun bende..
- +1 yıl
Son karar sende. Ama tam aradigin bir dizi şüphen olmasın :))
Soran+1 yılşüphem yok hiç aramadığım br dizi :D ahhaha belgesel izlemiştim bir kaç yıl önce sherlock hakkında orada baş rol oynayan adam süperdi sonra bu adamı görünce şarlatan gibi.. :D devrelerim yandı resmen
- +1 yıl
Öyle biri değil. Bütün bölümleri izlemiş biri olarak söylüyorum rolüne inanılmaz derecede yakışan biri. Şarlatan biri değil
Soran+1 yılvalla o belgeseli izleyen hiç bir arkadaşım o adamı beğenmedi.. hala izleyenler var diziyi ve hala diyorlar bu adam saçma salak diye..
- +1 yıl
Senin kaybın :/
Öyle bir senaryo ve kurgu. Eşi benzeri yok
Soran+1 yılhe öyledir
+1 yılaç behzatı izle baştan. şimdikiler aşk meşk saçma sapan
00 Yorumla
+1 yılkomedi istersen how ı meet your mother veya big bang theory
01 Yorumla
Soran+1 yılikiside izlendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantastik sevmiorum diosun ama the orjinala bak derim ben onun tadinda bir dizi bulamiorum
05 Yorumla
Soran+1 yılcık SEV-Mİ-YO-RUM
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yıltabi ben bileceğim
Cevap sahibi+1 yıl:))))))...
Soran+1 yıl:))))
Anne with an e izlemeni tavsiye ederim. Diğer dizilere nazaran çok hoş bir havası var.
00 Yorumla
+1 yılmodern family
da vincis demons
prison break019 Yorumla
Soran+1 yılmodern family konusu hoşuma gitmedi
davinci başroldeki adamı sevemedim
prison break lisedeyken izlerdim :D
ve bunların hçi biri arka planda kalmış değil- +1 yıl
modern family'nin ilk baslari sikica ama guzel dizi. suits izledin mi?
Soran+1 yılmodern family hikayesi sıradan yani :D suits izledim ama zamanla oda monotonlaştı bıraktım
- +1 yıl
24?
Soran+1 yılizzlendi :d
- +1 yıl
senin cok bos zamanin var sanirim :D
Soran+1 yılaltyazı çevirmeniyim...
- +1 yıl
hangi dizileri ceviriyoesun
Soran+1 yılçok var ya eskiden çok daha aktiftim liste tutmadım.. mesela prison break de düzenlemelerim falan vardi
- +1 yıl
peki senin en sevdigin 3 dizi hangileriydi?
Soran+1 yılhmm zor soru :D eski yeni karıştırayım Doctor Who, Breaking Bad, Homeland sırasını sorma ama hangisini başa koyacağıma karar veremem :D
- +1 yıl
guzelmis :D
Soran+1 yılhiç birini izlemedin demi :D
- +1 yıl
hayir ama breaking bad'i izlemek istiyorum vaktim olunca :D
Soran+1 yılvalla breaking bad a cidden vakit lazım ilk 3 sezon bol bol küfür edersin böyle dizi mi olur l*n diye :D sonra 4. sezondan itibaren dizi süper olur senin için. sanırım 3. sezondaydı bir bölüm boyunca sinek avlıyorlardı kafayı yemiştim o bölümde
- +1 yıl
ben de suankiler bitince neye baslasam diyordum iyi oldu :D homeland'in konusu ne?
Soran+1 yılHomeland Amerikanın Irak işglai sırasında kaybolan bir askerin yıllar sonra başka bir operasyon yaparken tekrar bulunması ve askerin eve kahraman olarak dönmesi.. hikayenin bir yanı bu.. diğer yanı ise bütün bunlar olurkern bir cia ajanının ırakta görev yapması ve muhbirlerinden birinden bir amerikalının taraf değiştirdiğini öğrenmesi.. tabi ajan bunu öğreniyor ve bir hafta sonra kahraman asker bulunuyor eve geri geliyor. tabi ajanımız bu işin peşini bırakmıyor adamı takibe almak istiyor. bütün ülke adamı kahraman olarak karşılarken takibe almak kolay değil. artı birde amirlerine inandıramıyor bu durumu.. yani ilk sezonunda bu adam hain mi kahraman mı hikayesi var. ama çok güncel bir dizi o zamanlar amerikanın ıraktan geri çekilmesini 11 eylül saldırılarını cenevre nükleer silahsızlanma konferansını falan işliyor yani
- +1 yıl
guzel bir seye benziyor o da tesekkur ederim :D
Soran+1 yılsürükleyici bir dizidir. Hem oyunculuklar mükemmel. Baş roldeki Claire Danes mükemmel oyunculuğula sanki karakteri değil de kendisiymiş gibi hissettiriyor
+1 yılThe following veya Shamaless
014 Yorumla
Soran+1 yılizlendiler :D
- +1 yıl
l*n sen geçen ki kızsın demi :D Ulan fantastik izlemeye başla bence.
Soran+1 yılyok sevmiyorum onlar bana saçma geliyor
- +1 yıl
Mad men izle o zaman
- +1 yıl
skins veya mom
Soran+1 yılmad man parça parça izlemiştim çok çekici değildi bence. skins yarım bıraktım sıktı mom? konusu hiç ilgimi çekmedi :D
- +1 yıl
Modern Family ve Nikita da çok hoş bunlarada bak
Soran+1 yılmodern family konusu sarmadı. nikita zaten atyazı çevirmenliği yaptığım dizilerden birisiydi :D
- +1 yıl
l*n sen artık dizi izleme aq. Bırak biz izleyelim lan.
Soran+1 yılsiz izleyin diye altyazı çevirmenliği yapıyorum zaten
- +1 yıl
Senin için yeni diziler çekicem :D
Soran+1 yılolur :D hatta senarist olabilirim yani :D
- +1 yıl
Artık diziyi bırakıp filme yönel :D
Soran+1 yıluzun soluklu şeyleri seviyorum genelde ondan diziler daha çekici oluyor
friends the following lie to me
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 ü de izlendi :D
Soran+1 yılsuits sarmadı bıraktım :D white collar ın altyazı çevirmeniyim zaten :D baby dady konusunu beğenmedim. prison break izlendi dexter kesmeli biçmeli sevmiyorum :D
+1 yılkiraz mevsimi izle şövböcvbmöçcb:D
01 Yorumla
Soran+1 yılkoreli istemiyorum :D
Fringe dünya üzerindeki en harika dizi diyebilirim
010 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar da değil :D ama iyi dizi izlendi...
Soran+1 yılyoo çok iyi dizi ama en harika dizi? peh o kadar da değil bilim kurguya bayılırım bilimkurgu kategorisinde listeyi zorlar ama bilimkurguda da dizilerin babası doctor who rakibi.. yani en iyi ihtimalle 2. sırayı alır bilimkurguda.. ama tüm dizileri düşünürsek.. oooo :D fringe ilk 10 da mı... belki :D
Soran+1 yılyoo ne alaksı var :D
Soran+1 yılayrıca bu genel bir değerlendirme yani bir çok blogda bir çok kullanıcı böyle düşünüyor
Soran+1 yılhahahah benim takıldığım hiç bir blogda bilimkurguda fringe i başa koymadılar.. ayrıca zaten seyirci reyting bütçe ve devamlılık açılarından bakarsak da fringe olmuyor.. zaten zorla bitirtti kanal
Soran+1 yılyo ciddiyim :D
Gizlisin ama kim oldugubu biliyorum benden kork.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen de benden kork I * The Doctor
Soran+1 yılsiz neyin kafasını yaşıyorsunuz :D
Soran+1 yılbelli belli
+1 yılGame of Thrones
Spartacus03 Yorumla
Soran+1 yıliyi ki fantastik SEVMİYORUM yazdım ya :D
- +1 yıl
spartacus fantastik değil asdhasddad ayrıntıyı okumadım :dd
Soran+1 yılo da tarzım değil zaten :D
saçma türk dizilerini izle
03 Yorumla
Soran+1 yılhe olur :D
- +1 yıl
git o zaman holywood izle amerika dünyayı kurtarsın amerikan özentisi beki seni özenti gençlik yoz gençlik.
Soran+1 yıloff saçma sapan konuya getirdiniz yine
+1 yılUnder the dome harika
01 Yorumla
Soran+1 yılizlendi
teen wolf tavsiye ederm on numara :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkuzu kurt sevmiyorum
Soran+1 yılyok bence iğrenç :D zevk meselesi
The walking dead ve The strain izle
02 Yorumla
Soran+1 yılFANTASTİK İSTEMİYORUM...
+1 yılhow i met your mother D.
03 Yorumla
Soran+1 yılarka planda kalmış dedik.. neyse bir yandan haklısın friendin arka planında kaldı himym :D yırttın yine
- +1 yıl
hihi biliyoruza yazıyoruz :D
Soran+1 yılevet farkettim
+1 yılPrison break, pretty little liars
01 Yorumla
Soran+1 yılikiside izlendi...
How I met Your Mother ı izledin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılizlendi
new girl
awkward
Castle
my mad fat diary05 Yorumla
Soran+1 yılnew girl izledim ama sarmadı bıraktım awkward son zamanların en başarılı komedisi bence. castle o tarzda the mentalist var onu izledim o yüzden castle sarmadı.. my mad fat dairy konusunu beğenmedim
Soran+1 yıldoktorlar :D ahhahah
Soran+1 yıloyy:D doktor var içinde o yeter işte daha ne alaksı olsun zaten
PERSON OF INTEREST' i izledin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılizlendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasters of seks var
05 Yorumla
Soran+1 yılizlendi ama sarmadı :D
Cevap sahibi+1 yılPretty little liars izle o zaman😀😀
Soran+1 yılizlendi
Cevap sahibi+1 yılE geriye bir tek deniz yildizi kaldi o zaman😀😀
Soran+1 yılyok daha neler :D
+1 yılPrison Break izle izledikce bana dua ediceksin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılvay anasını ya :D arka planda kalmış dedik iyiki.. onu ben 16 yaşımdayken izliyordum :D
- +1 yıl
Arka planda kalmis dizimi kaldi ya git guzel ve cirkini izle baya arkada kalmistir o. d. d. d
Soran+1 yılhe öyle :D
The Last Ship izledim, fena değildi.
03 Yorumla
Soran+1 yılizlendi :D
Soran+1 yılizlendi
the walking dead ii gelirrr
03 Yorumla
Soran+1 yılFANTASTİK İSTEMİYORUM. cümlesinin neresini anlamadınız garip ya...
Soran+1 yılsevmem
the mentalist, lost, breaking bad, revolution
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 ü de izlendi
Soran+1 yılhahhaha ne tarz istiyorsun fantastik harici her türlü dizi önerebilirim
Game oF thrones diyorum baska da bisey demiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılfantastik istemiyorum yazdıkya yukarı!
Soran+1 yılsen uyuzsun *
Gizli Üye(30-35)+1 yılLittle liars izle en iyisi
00 YorumlaShamaless ve Skins
01 Yorumla
Soran+1 yılizlendiler
Adanalı :D
02 Yorumla
Soran+1 yıloha :D bunu duyacağım hiç aklıma gelmezdi
+1 yılLEYLA İLE MECNUN :)
018 Yorumla
Soran+1 yılarasıra izlemiştim onu yeter o kadarı :D
- +1 yıl
sen bilrisin :)) imdb tek türk dizisi baştan izlemeyen bir kişi anlamaz o diziyi :))
Soran+1 yılimdb de ki tek türk dizisi mi :D hahaha yok daha neler :D
- +1 yıl
evet ilk giren tek türk dizisidir :)) istersen bak
Soran+1 yılilk giren tek türk dizisi :D o nasıl bir tanım
- +1 yıl
düzeltiyorum; 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Eflatun Film tarafından TRT 1'de yayınlanan absürd komedi türündeki Leyla ile Mecnun İMDB'de listeye giren tek Türk dizisidir''
Soran+1 yılnasıl tek ya :D git bak ilk desen tamam diyecem ama tek dizi? :D kardeş payı var git bak :D
- +1 yıl
ilk yazdım :D itiraz ettin düzelttim kardeş payı dedin :D
Soran+1 yıldüzeltiyorum; 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Eflatun Film tarafından TRT 1'de yayınlanan absürd komedi türündeki Leyla ile Mecnun İMDB'de listeye giren tek Türk dizisidir'' bunu sen yazmadın mı ne laf kalabalığı yaptın ya :D tek yazdın işte :D
- +1 yıl
evet ilk giren tek türk dizisidir :)) istersen bak
Soran (18-24)
ilk giren tek türk dizisi :D o nasıl bir tanım
dedim :D
Soran+1 yılya hala saçmalıyor ya...
- +1 yıl
ilk giren türk dizisidir dedim o nasıl bir tanım ya dedin şimdi de ilk giren desen anlarım tek ne diyosun benim yazdığımı paylaşıyosun sonrada saçmalama diyosun tam filmsin sen film izlemene gerek yok ki senin :D
Soran+1 yılyorumlarına bak istersen tek dedin sonra ben tek mi dedim "ilk giren tek" dedin o nasıl bir tanım dedim mal mal konuşuyor ya
- +1 yıl
ilk dedim mi dedim itiraz ettin mi ettin ne gonuşuyon hımmnıınaaa :D?
Soran+1 yılhe tamam öyle öyle
- +1 yıl
afernn yola gel :D sen dizi falan izleme biraz nefes al dışarı falan çık hayat var dışarıda bpşver dizileri boş iş onlar sonra etkisinde klıp sapıtıyonuz özeniyonuz falan
Soran+1 yılsalak mısın nesin ya...
- +1 yıl
hee ok tamam byee
+1 yılarrow iyidir fringede
03 Yorumla
Soran+1 yılarrow batman çakmasıdır :D 6-7 böüm dayanabildim. fringe bitti zaten
- +1 yıl
süpernaturalede iyi diyolardı
Soran+1 yılfantastik sevmem
Karadayı varken marjinalliğe ne gerek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet marjinaliz
+1 yılChuck :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsarmadı
- +1 yıl
nasıl konuları seviyorsun? Saran dizi yazsana bir kaç tane?
Soran+1 yıloff yazdım bir sürü yorumum görünmüyor :D
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne