Hayır sevmiyorum. Türkiyeyi İslam Devleti olarak görüyor bu ülkede yaşayan yüzlerce meshepten insanlar var. Kısıtlayıcı bir durum.
Oysa bize kimsenin inanışını sorgulamayan ve müdahale etmeye hakkımız olmadığını öğrettiler.
Bir başka neden türkiyede geçim sıkıntısı yaşayan ve bunun yanı sıra evsiz vs. bir ton insan varken kendi yanlaşlarına yardımcı olan bir adam kendi ülkesinde muhtaç insanları görmezden gelip başka ülkedeki iç savaşlar yüzünden yabancılara kapı açan bir adam.
Onların sorunlarımı çözdü hayır bugün eminönünde yüzlerce suriyeli dileniyor. Paraya ihtiyacı oldukları için ne bulursanız onu yiyeceksiniz deyip köpek gibi çalıştırıp az maaşla işe alan iş sahipleri var.(Bu yardım değil köleliktir)
Ayriyetten sövüşlediği yüzlerce milyon dolarlar yetmezmiş gibi "Tapu Tahsisi" olan "Tapu" almaya hak kazanmış evlerin tapusu verilmiyor.
Neden çünkü rant dönüyor ve ATATÜRK düşmanı bir adamı sevmemi benden beklemeyin.1718 Yorumla- +1 yıl
ezanı türkçe okuyunca ne oluyormuş? ne okuduğunuzu anlamamak işinize geliyor herhalde!
- +1 yıl
@orhan81 Ben kendi zevklerimle yaşarken. Beni yargılayan akp yandaşı akrabalarım var. Onun yanı sıra bulunduğum sektörde AKP yandaşı ya da cemaatçilerde olduğu için bir iş başvurusuna gittiğimde dövmelerim ve küpem yüzünden işe alınmadığımda oldu. Yargıladılar kabullenemediler. Dediğin gibi müslüman diye geçiniyorlar menfaatleri uğruna yapmayacakları hiç birşey yok. Gel gelelim ben kendi zevklerim yüzünden yargılanıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılCanını yirim, seviyoruz tabi
2422 Yorumla- +1 yıl
Eksik olma...
- +1 yıl
Bosver bn destekliyorum berkaycimen
- +1 yıl
O Eksilerinle defolup gidermisin enki-ka hemen
- +1 yıl
Benim Babam belli yetimlikten istifa ettim 6 kareli fotoğraf koyabilirim bu seni alakadar etmez buradaki söz konusu olan benim tipim değil burada bunu tartaşacak kadar düşemem senin seviyene İlgi çekmek için kurduğun cümleleri sıkışmılığına veriyorum umarım bir daha böyle bir karşılaşma olmaz canını yakarım Bu arada çok orjinal hakaretler uzun süredir buradayım böyle hakaret yemedim takdirde ediyorum.
- +1 yıl
Ulan @sıkıştım varya hrbi komiksin
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
yuhh o kadar eksiyi kim vermiş :D insan gerçekten hayret ediyor :D
- +1 yıl
SoĞan cücükleri vermiştir !!
- +1 yıl
yeminle krize girdim koltukta bu çocuk çok gayretli abi yok böle bişi ya deli eğleniyorum şerefsizim normal gülmeyi unuttum yarım saattir kahkaha atıyorum. neye güldüğümü unutunca ilk şaşırıyorum l*n ben neye gülüyodum diyorum. sonra enki ka nın profil resmini açıp tekrar basıyorum kahkahayı ahahhahaa
- +1 yıl
soğan gücükleri ne :D
- +1 yıl
Nediyon l*n terbiyesizlesmenin manasi yok
- +1 yıl
bu kadar değersiz mi görüyorsunuz kendinizi. başka birini yiyin bence. bu değmez.
Sevenin de sevmeyenin de ne olacağını gelecekte göreceğiz... Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Fakat Cumhurbaşkan'ı sıfatını taşıyan kişiye saygıduyulması gerekir diye düşünüyorum.
Dünya bir devinim halinde Türkiye'de. Hiçbir şey olduğu yerde sabit kalmaz...
Bu bir döngü. Bir tam tur attığında göreceğiz aslında neyin ne olduğunu... O yüzden sevmek ya da sevmemek var olan gerçeği değiştirmez. Gerçek er ya da geç ortaya çıkar ve kimin haklı olduğunu o zaman hep birlikte göreceğiz.50 Yorumla
Sevmiyorum... Benim dinimi siyasete alet ederek rant sağlayan bir adamı sevmem dinen de uygun olmazdı herhalde. O sivri dilini sevmiyorum, insanları ayırarak konuşmasını sevmiyorum. Çok neden var
123 Yorumla- +1 yıl
Chp lisin iste uzatma ! Kndinlemi karistiriyorsun beniii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılYorumlara bakiyorumda yuzde 90 sevmiyor , kim seciyor o zaman sorusunun cevabina gelince belli yas ortalamasina gelmis insanlar , teknolojiden uzak haberlerden medyadan uzak insanlar , japonyada zamaninda ortaya atilan belli bir seviye egitimin altindaki insanlar oy kullanamaz konusunu uygulasakmi diyorum , lise , unv. Vs , o zamanda disinda kalanlar biz vatandas degilmiyiz sorunsali diyor , zamaninda bir mankenin benim oyumla cobaninki birmi sorusunu sordugu icin asagilandigini hatirliyorum , ama kizcagiz gayri ihtiyari hakliydi elbette bir degildi , cobani burada meslek olarak yargilamayin la hemen konuya odaklanin. Saygilar.
103 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadas yemisiz eksileri , eksiler mikimde degilde durum üzdü beni , makarna versem artilarmisiniz?
- +1 yıl
Altına imzamı atar, +1 veririm :)
- +1 yıl
Eyvallahh :) benim hala umudum var :)
Siyaset bu degisik bir sey hepimizin kafasi almaz bilmedigimiz milyon dumenler var degisik ortamlar var. baskabakan bence basbakan gibi davraniyor adama sempatim var hic oyda kullanmadim. simdiye kadar ben basbakan olsam. bende ogluma. kendime yat gemi alirdim mesele. almak. degil nasil aldigini hicbirimiz bilmiyoruz bilemeyiz bu yuzden suclamaya gerekte yok. emin olun etrafinizda siz farkinda olmadan bir suru maliniza irziniza. goz diken insanlar var once bunlarin farkina varin devleti dusunmeyin oyunuzu verin sonra saygi duyun kim oturursa otursun o koltuga saygi duyarim. insanlarin. siyaset yuzunden birbirlerini kirmalari hic dogru degil ama bu degismyecek hic bir zaman
20 Yorumla
+1 yılBen şahsi olarak hiç sevmem kendisini. Davranışları devlet terbiyesi görmüş biri gibi degilde sokaktaaki sonradan görme insanlar gibi. Hakaretleri millete gard alıp sıkıysa gelsene demeleri. Para aklamaları vssss...
şuda var kime oyunu veriosun denirse aralarındaki vermek zorunda oldugum tek bu adam. muhalefet bildigin sıvazlama yapıo resmen. Başbakan olarak başbakanımızdır şimdi cumhurbaşkanımz eyvallh ama kişilik ve davranışları sıfır olan sonradan gorme biri çok bellide etmekte boyle oldugunu buda turkiyeye yaptıogı çok büyük bir ayıptır.60 Yorumlatürkiyede olduğu gibi sitedeki üyelerin de yarısı seviyor yarısı sevmiyor. alt taraftaki cevapları okudum da çoğunluk hayır demiş. seviyorum diyen bir iki kişi var. ama sitenin yarısı, cevap verse de vermese de seviyor. çoğunluk sevmiyor diye aldanmamak gerek :) ben seviyorum kendisini.
50 Yorumla
+1 yılhttps://www.dailymotion.com/video/x14ta4n_basbakan-recep-tayyip-erdogan-ataturk-e-ayyas-dedi_fun
0:50 Atatürk'e ayyaş dedi benim atama ayyaş diyenin yedi sülalesini köşeye çeker sıra dayağı atarım
neticede sevmiyorum..158 Yorumla- +1 yıl
@hitler02 yalancıda gel bu videoyu izle
https://www.youtube.com/watch?v=tLg9FW4V_Og - +1 yıl
@hitler02 Hakaretlerini geri al ve anlamadım kısmı anlat..
- +1 yıl
Abi adam Atatürk dusmani resmen neyini savunuyosunuz?
- +1 yıl
@edafficial ben zaten Erdoğan'ı savunmuyorum belki arkadaşı yanlış anlamışımdır diye sordum görünen köy kılavuz istemez hepimiz biliyoruz ki Erdoğan Atatürk'ü sevmiyor bir nevi düşman..
- +1 yıl
Diger arkadasa demistim zaten. Sen haklisin
- +1 yıl
@edaofficial etiket yap ki karıştırmayalım.
+1 yılDeminki saçmalığın üstüne bu iyi oldu.
Kesinlikle tapma falan yok
Ama ondan akilli adamda yok şu an
Saçma sapan konuşmaya da oy vermem.
En mantiklisi suanlik r. t. e daha iyisi çıksın başka parti olsun ona oy atarim
Aileden gelen birşey değil adamın yaptıkları bence hizmettir cebini doldurmayı düşünmüş düşünmemiş o ilgilendirmez. Yapilan işlere saygıduymak lazim10 YorumlaKafamda deli sorular, kolayca sevemiyorum...
İlk direniş gezi olayları oldu.
Varil fiyatları düşüyor mazot yerinde sayıyor.
Ülke borcu sıfırlanıyor PKK ile anlaşma sağlanıyor (Üzümü ye bağı sorma)
Devlet mahremi dinleniyor...
Atamalar tayinler ayakkabı kutuları havalarda uçuşuyor.
AŞKLAR HEP YALAN...52 Yorumla- +1 yıl
Eeee sonuc? Ne
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Makamına saygımız var ama sevmek falan riskli iş bak belediye başkanlığı doneminde uzanlarlada arası iyiydi ilk işi onları bitirdi. seçim dönemi aydın doğanla çok iyiydi sonra hoop onlada düşman oldu. esadla tatillere gittiler aile dostuydular şimdi esed oldu görse ni kaşık suda boğacak fetoyla az gezmedi el opmediler bak şimdi ne oldu;) adam acaip riskli kimle yatağa girse hayatını karartıyor sonra dikkatli olmak lazım;)
20 YorumlaSevenede sevmeyenede saygılıyım. Şu oy verenler hakkında; oy vereceğiniz kişiyi bir araştırın, sağa sola çatmayıp cahillik etmeyin. Ne Din Ne De Atatürk'ü karıştırmayın. Münafık da olmayın. Başkalarına saygılı olun. Zaten ben bu işlere hiç girmiyorum ama sizi de bilgilendireyim dedim.
20 YorumlaHayır cumhur başkanı olmak ile adam olunmuyor malesef ki , başbakan olduğu zamanlarda da adam değildi zaten her neyse nefret ediyorum...
132 Yorumla- +1 yıl
ben sana tek neden söyleyeyim hem tarafımı belli ederim. Mustafa Kemal ATATÜRK gibi biri ile kendini aynı görmeyecekti. Kendi o makam da ve ya başka bir makamda diye bu milletin Ata'sına aynı zamanda kurucusuna dil uzatamaz böyle bir yetkisi yok olamaz da. benim gözümde bu böyle onun haricinde onun ayakkabısın tozu dahi olamaz. Başka bir şey söylemeye de luzüm görmüyorum. Gel gelelim eksi veren arkadaşlara onlarada teşekkür ederim. Hala böyle üç maymun oynamaya devam etsinler.
Herkesin görüşüne saygım var ama madem sevmeye seviyorsunuz kölesi gibi davranmayın tövbe haşa tapmayın adama.. ne demiş hz. ali
''ALLAH seni özgür yaratmışken, başkasının kölesi olma.''(hz. ALİ)
herkesin görüşü kendisine illa taraf olmak şart değil35 Yorumla- +1 yıl
ben sahsen bu konuya dini olarak bakarim. kim benim dinimi daha rahat yasamama imkan veriyosa ona oy veririm. tabii ki arada inanmayanlari zorda birakmadan. ve kusura bakmazsaniz hayatimda cok degisiklik yaptim, islami tarafa yoneldikce yalniz chplilerden bagnazlik ve saygisizlik ve zorlama gordum. mahalle baskisi goruyorum, chpliler durmadan benim saclarimi gormeye calisiyo. babam da akrabalarim da hatta arkadaslarim da. hicbir akpliden aciklara saygisizlik gormedim, en azindan kendi cevremde, ama bu chpliler asagilamaktan baslayip deli gibi elestiriyo.
- +1 yıl
ben herhangi bir partinin düşünce yapısını tam olarak benimseyemedim çünkü bütün partiler sanki bir grubu çatı altına almak istiyor gibi dnini yaşamak istersen gel ben varım ötekisi rahatlık istiyorsan ben varım diğeri zaten ayrı hava..
ama hepsi liderlik için bir yoll gerçekten savundukları için değil kendi görüşlerine saygısızlar
Değişen bir şey olacak mı?
Olmayacak, o halde bizim sevip sevmememiz de pek umurunda değil.
Adam o kadar azimli ki bu kadar yapılan şeylere rağmen, bu kadar denilen sözlere rağmen hiç pes etmiyor.62 YorumlaBenim ülkemin askerine kelle deyip. Çuval geçiren komutana bir şey demeyen bir başbakan'ı sevemem.
Evet, nefret ediyorum.104 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Hayır kesinlikle. Detaya inmek ve provokasyon yapmak istemiyorum.
90 Yorumla
+1 yılAleviyim, o beni ne kadar sevebilirse ben de onu o kadar seviyorum.
910 Yorumla- +1 yıl
Alevileri sevmiyor, bizim de sevme gibi bir nedenimiz olmaz o yüzden :)
- +1 yıl
Alevi olduguma sevindim simdi, dusunsene boyle bir adamin sevdigini seni :)) @Marayovski
- +1 yıl
Verilmiş sadakamız varmış bizim, cemevine Cümbüş evi diyen birini sevme gibi bir olayımız olamaz :)
- +1 yıl
Sanane yahu, ister saz calar, ister ney ufler, adam ibadetini nasil yapmak istiyorsa o sekil yapar, ben sana ' neden Kabe onunde diz cokuyorsun " diyor muyum? @orhan81
- +1 yıl
Benden nefret eden kisi dogru duzgun bir insan olsa uzulurum, kendimden suphe ederim de bu sekil olunca gurur bile duyasi geliyor kendinden insanin :) @aceyy
- +1 yıl
Canim cok uzgunum cevaplari kaldirmak durumunda kaldim, iş hır güre dogru gidiyor, kendisinden baskasina saygi gostermeyenlerle tartismak gereksiz, savunduklarini adam akilli dile getirmeye basladiklari gun yapariz bunu, oyle birseyin eserini de gormedim su anda, kendini yipratmak gereksiz simdi :/@Marayovski
- +1 yıl
@Marayovski
- +1 yıl
Çok haklısın doğru konuşmaya değmez :)
Kendimi çok zorluyorum ama sevmek için en ufak bir neden bulamıyorum.
90 YorumlaSevmediğim insan çok yoktur. Allahın kulu diye her canlıyı sevmeye çalışırım sevilecek bir şey bulurum ama RTE yi sevemiyorum bir türlü. Bana hiç samimi gelmiyor
90 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum da dedem ne buluyosa seviyor adamı bazen aralarında duygusal bir bağ olduğunu düşünüyorum :)))
70 YorumlaHastasiyiz dedeeeeee :) uzun lafin kisasi dort dortluk olmayabilir fakat şu an en iyi tercih. Bu nedenle sonuna kadar arkasindayiz.
30 YorumlaSevmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=_9Nl53RoR8w81 Yorumlanefret ediyorum tiksiniyorum yüzünü gördüğüm anda bile.
144 Yorumla- +1 yıl
Kk ile Bahçeli de harika yapıyor mesela ;))
+1 yılDiktatör birini sevmek? Tabikide sevmiyorum MUSTAFA KEMAL ATATÜRK❤❤❤❤
1610 Yorumla- +1 yıl
Ölüden medet ummak nedir ya? Sen şu an bu ülkede rahatça yaşıyorsan ATATÜRK sayesinde yaşıyorsun. Bir kaç yıl sonra yobaz halkın seçtiği adam yuzunden bu ülkeye şeriat gelirse şaşırmam.
- +1 yıl
Tayyibin ne olduğunu da iyi biliyoruz sabıkalı ve hırsız oğluda onun yolundan gidiyor :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
bir arastirinda konusum arkadasim. O idamlarinin neden yapildigini bir arastir oyle gel. Oluden medet umma gibi bir durumda yok ortada. Atatürk olmasaydi tabi rahat rahat 5-10 kadinla evlenirdiniz. Bu yuzdenmi sevmiyosunuz Atatürk'ü?
- +1 yıl
Muharrem Ince diktatör diyor KK için :)) ayrıca kk 5 eylül den sonra parti içi eleştiriye sınır getirecekmiş :) demokrasiyi önce inönü den sonra Türkeş'ten şimdi de kk dan öğreniyoruz :) benim adım Kemal eleştireni yakarım :))
Adaletsiz hiç birini sevmiyorum...
zaten sevmem içinde bir neden yok olamazda...80 Yorumla
+1 yılBalkon konuşmasında elin gavurlarına teşekkür etti de Atatürk'ü neden anmadı o zaman?
84 Yorumla- +1 yıl
Illa herkesin icindemi solemesi gerek
- +1 yıl
Söyleyecek tabiki geçmişteki şehitlerimizi andı eyvallah ama ardından da bu milletin geçmişteki siyasi ve askeri liderini anması gerekiyordu. Anmaz tabi sıkar o biraz
- +1 yıl
OlaMazmi herkesin bir kusuru var demi hyret sana laf anlatamam ki cunku kafan basmiyor
- +1 yıl
yav he he
Sen demekki senin paranı çalıp oğluna yat alanı seviyorsun yazıklar olsun adam yakın bebek katili apoşu dışarı çıkartıcak
107 Yorumla- +1 yıl
Az aklinizi kullanirsaniz chp ve mhp ninde cumhurbaskani oldugu zamanda apoyu cikarmayacaklarini nerden bliyorsn gorduk iki kisinin lafina kanarak ulkeyi rezil ettiniz sorarim size madem israil gazzeyi vurarken nerdeydiniz ha?
- +1 yıl
Adamina gore muamele. Burdaki hicbir insan bosuna konusmuyor dimi ne b. k oldugunu biliyoruz cunku. Ha sunu da bil. Simdiye kadar kac tane olay oldu insanlar öldu falan filan. Iki gun uzulursunuz sonra unutursnuz. gazzeyi konusursnz anca. Bu olay bitince yine unutcaksiniz ;)
- +1 yıl
Sunu soYlemem gerek bnde ataturkcuyum ama bu kabul edilemez bir soz tamammi vatan haini nedir l*n kafayimi yedin arkadasim vatan haini dedigin selahattine oy veren opaya oy verendir gorduk chp zihniyetini yazik arkadasim yazik
- +1 yıl
Napmaliyim sizin gibi israile yrdim mi etseydimm napsaydim bana de ozamn gelip gelip akil bilgeligi yapma burada bana
- +1 yıl
Yardım fonları var mesela araştırırsan güvenilir bir fon bulabilirsin. Her şey para değil diyeceksin ki haklısın, o zaman da onlara yanında olduğunu hissettirmen gerekir. Mesela geçenlerde bir sosyal paylaşım sitesinde göç etmiş bir filistinliyle karşılaştım. Bayağı konuştuk. İnan o kadar mutlu oldu ki. Bu da bir yardımdır. Hiçbir şey yapamıyorsan sosyal paylaşım sitelerinden filistinli arkadaşlar edin kendine, yanında olduğunu göster. Öyle boş boş twittera #Kahrolsunİsrail yazınca destek olmuş olmuyorsun.
+1 yılBana sevmem için altından bir pislik çıkmayan bir neden söyleyebilirmisin?
105 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen arkadaş, ilk önce soruma cevap ver ondan sonra eksile :)
- +1 yıl
Peki bu icraat planını yaparken, ne kadar borçlandı, borçlanmamak ile kalmayıp geri dönülemez kaç milli değeri sattı?
Bu milli değerleri satarak üstüne en az 10 katı borçlanarak yapılan icraatin ilerisi için yani bizim çocuklarımız için ne kadar zor olacağını düşündün mü peki? - +1 yıl
Merakla cevap bekliyorum hala..
+1 yılBuda mı tesadüf https://hizliresim.com/kZdnoD
123 Yorumla- +1 yıl
Eic sen hak etmiştin :)))
- +1 yıl
@aneketonaaaaaaa boşver :D
- +1 yıl
Hahahaha mükemmel yaa :D
+1 yılAsla sevmiyorum. Atatürk'u unutturmak icin herseyi yapiyo.
70 Yorumla
+1 yılŞehidimize kelle diyen * siirt köylüsü. Oy vermeye devam sayınlar abinizin kellesini (!) aldiklarinda da oy atmayi unutmayin
40 Yorumla
+1 yılSevmesez Cumhurbaşkanı olmazdı ! Sevmesek Başbakan Olmazdı ! UZUN ADAM ! Recep Tayyip Erdogan
30 Yorumlabayılıyorumm yaa cokk seviyorumm deemek isterdim ama nefret ediyorum demek bile istemezdim düşündüm dee :D
40 Yorumla
+1 yılher siyasetçi gibi pozitif yanları da var negatif yanları da var.
20 YorumlaO kadar seviyorum ki sarılarak öldürmek istiyorum onu..
61 Yorumla- +1 yıl
BLli zaten
AKP taraftarısın olabilir, RTEyi seviyorsun olabilir. Atatürk düşmanlığına kaynak arıyorsun. Silmediyse eğer gönül bağın RTEnin Vakti zamanında Mekkeye hacı olmaya gidenlere bir çadırda yaptığı konuşmayı bulabilirsin.
00 YorumlaSevmiyorum ve kendisine saygı da duymuyorum tavırları nedeniyle
60 Yorumla
+1 yıl@hitler02 Atatürk'ün oyunları ortaya çıkacak demişsin biraz açıklar mısın rica etsem merak ettim ne gibi oyunlar? Sadece bildiklerini öğrenmek bilmediğim bir konuda aydınlanmak istiyorum umarım soruma cevap verirsin
30 Yorumla
+1 yılSevmiyorum ama nefrette etmiyorum hatta ataturke milliyetcilige askerlere vs dil uzatmasa oy bile verirdim ama..
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum insanlar ona tptıgı surece sevmeyide dusunmuyorum
40 Yorumla
+1 yılKimin sevip sevmedi önemlimi.. demekki sevenleri da çokki adam 2023 ülkeyi yönetiççek.. varsa babayiğit çıksın karşısına
30 Yorumla
+1 yılŞu anda partiler içinde bulunan en çetin lider , zaten şu anda daha iyi olan olsaydı zaten o seçilirdi.
00 Yorumla
+1 yılsevmek değilde saygı duyuyorum öyle ya da böyle adam cumhurbaşkanı artık ha siyasi görüşüm bambaşka bana bakmayın siz aklımdan kötü şeyler geçiyo
00 Yorumla
+1 yılAtatürkçüyüm / % 50 diyorum bu soruya sevdiğim yanları da var nefret ettiğim yanları da
30 Yorumlahmm. sevsemmi sevmesimmi seviyom sevmiyom.. a papatya falinda sevmiyo cikti :D o bir başbakan di simdi cmhurbaşkani saygi duymaktan başka bir şey gelmez
00 YorumlaTabiiki HAYIR
O beni seviyomuki ben onu niye seveyim...10 Yorumlasevmeyin ama saygu duymak zorundasınız nasıl olsa artık cumhurbaşkanı oldu ülkenin en başı
10 YorumlaFazla yoruma gerek yok seçim sonuçlarından belli kardeş :-)
10 Yorumlaseviyorum. o bu ülkenın basına gelen en güzel şeylerden birisi..
31 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılSeviyoruz
Osmanli tekrar ayaklaniyor
Putperes ataturkden kurtulacagiz53 Yorumla- +1 yıl
kefere diyorus biz :D
- +1 yıl
Atan mezarda oldugu icin susmalisin :)
tapanlar var, peygamberleştirenler var. ölürse maazallah türbesini yapacaklar...
74 Yorumla- +1 yıl
Türbe yetmez Anıtkabir ı yıksın üstüne tayyipkabir yaptırsın. Soyle satafatlı falan.
- +1 yıl
Anıtkabir gibi mi?
+1 yılAtatürkcuyum ve tayyipciyim ulkemi seviyorum rte nin de dedigi gibi bizim yolumuz gazi mustafa kemalin yoldudur
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahhahsjsjs hic gulecegim yoktu aksam aksam
- +1 yıl
Jekskebjslajsvsjdokfbskaodıdbvsıaıdbskaosofıdbjwod guldum haykırarak
dıgerlerı de cok sevmıyo merak etme sen yalakalıkdan baska bısey degıl onların yaptıgı
rt yı vatan haını ılan ettınız ama bız oldugumuz surece o hep basımızda sıkıntı yok00 YorumlaSevmiyorum ama adam Türkiye yi ayağa kaldırdı diger liderlerin hayal dediği şeyleri hayata geçirdi 80 yilda yapilmayanlari 10 yılda yaptı şimdi de hakettiği yerde
10 YorumlaSeviyo olabilirsin bişey diyemem ama gördüğüm kadarıyla beklediğin saygıyı göstermiyosun bunu yapmaya devam edersen tartışma çıkar edebinle konuş.
10 YorumlaSevmiyorum, nefret ediyorum.
90 YorumlaAtatürkü yok saydığı için sevmiyorumm...
90 Yorumla
+1 yılAşığım keşke benle de evlense! :(((
24 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin?
- +1 yıl
ünleme odaklanırsan emin olup, olmadığı anlarsın.
- +1 yıl
Harbi bunu grmemisim gercekten ciddisin nyse
- +1 yıl
ciddi değilim kızım adama sinir oluyorum :/
Başkası olma kendin ol! Sevmiyorum
80 YorumlaUtanır insan böyle şerefsiz olunur mu yahu..
111 Yorumla
+1 yılSevilecek bir yönümü var. Sevenlerde de hep aynı mantık. "Adam çalıyor ama çalışıyor da yaaaa ". Bu kafayla devam.
00 YorumlaHayır sevmiyorum erdoğanı Atatürk ve cumhuriyet düşmanıdır 23 Nisan 19 Mayıs gibi Atatürk bayramlarında törenlere katılmaz sevilcek biri değil
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat