Mehdi, hz isa vs. asla gelmeyecek. Kuranı kerimde böyle bir ayet kesinlikls yok. kiyametin alameti olmaz, alametler birden bire olur. Allah, kiyametin kopacagi saati kendimden bile saklayacagim diyor Kuranda.. Allahin neredeyse kendinden bile sakladigi o saatin alameti nasil olabilir? Mehdi gelecek isa inecek gibi dusunceler Kuran ile taban tabana zıt dusunceler, mehdi gelecek diye beklersen gelir bkz. adnan oktar.. Bu tür dusunceleri varmis gibi sayip inanmak, Kurani inkar etmektir ve imanı zedeler.. Tekrar soyluyorum kiyamet birdenbire kopacaktir, oyle alamet falan bekleyerek kendinizi kandirmayin!
05 Yorumla
Soran+1 yılHz. Peygamberin bir sürü hadisi var bu konu da bu 1.
2. si Kuran da bir çok ayet var ki " onların haberleri size gelecek ", " Size öyle bir kavim getireceğim ki " diye bir çok geleceğe ışık tutan ayetler vardır. Yecüc Mecüc'ten bahseder Kuran ayetleri yani geleceğe dair bir çok ayet var. Mehdi olarak söylememiştir Allah ama çok işaret var. Anlayabilmek lazım. Ayrıca hadisler var saymakla bitmeyecek kadar çok. 200 e yakın sağlam İslam aliminin sözleri var Mehdi hakkında. Kaldı ki Adnan Oktar'ın söylediğine göre Mehdi sadece Kuran da değil, İncil'de, Tevrat'ta ve Hz. İdris'in kitabında bile geçiyormuş. Orada bile yazılı yani. Hz. Peygamberin bir hadisinde " Mehdi yi kabul etmeyen beni kabul etmemiş olur, beni kabul etmeyen hiç bir peygamberi kabul etmemiştir " der. Ve çok hadis var. Resul, Allah'ın elçisi, halife ama peygamber değil. Bence sen biraz hadis okuman lazım bu konuda, gerçi senin gibi düşünenler bile Mehdi'nin alameti olduğunu söyler hadisler.- +1 yıl
ne gariptir ki ayni peygamberin bir de soyle bir sozu var:Egerki bir sözün bana ait oldugu öne sürülürse, onu Kuranın referansliginda ölçün. Eger Kuranda geciyorsa onu ben soylemisimdir, gecmiyorsa o soz bana ait degildir. Peygambere boyle seyler yukleyerek kendinizi kandirmayin. Allahin kendinden bile sakladigi o an'ı o zamani biz mi bilecegiz? Uydurulmus, topluma benimsetilmus milyon tane hadis var, eger peygambere ait oldugunu savunursan Kurani referans al sonra konuş. Hangisine inanip inanmamak konusu sana kalmis. hadi senin soyledigin dogru diyelim, diyelimki mehdi veya herneyse adi geldi, sen ona inanacak misn ki o Allah tarafindan geldigine.. bir kere peygamberimizden sonra hic kimseye ustun guç verilmeyecek ve hicbir alamet olmayacak sizin dediginiz seyin dogrulugunu bile kanitlayamayacaksiniz cunku peygamber demis deyip ordaki burdaki hadise inanip, acip Kurani dogruyu ogrenmeyip körükörüne bir inanis islamda yoktur. Alamet beklersen gelir, mehdi beklersen kapinda..
Soran+1 yılSenin hiç bir şekilde inanacak bir yapıda olduğunu zannetmiyorum.
Çünkü var olan hadisleri bile yok sayıyorsun.
Kuranda bir çok ayet var gelecekle ilgili bir çok işaret var bunları bile görmek istemiyorsun.
Yahudiler bile bunun farkındayken, inanıyorken sen böyle bir şeyi kabul etmiyorsun.
Yani benim sana bir şey anlatmamın anlamı yok.
Geldiğinde ister bağlanır, ister bağlanmazsın.
Allah'a olan inancında yeter sana sadece Mehdi'nin maneviyatından, ilahi feyzinden mahrum kalırsın o kadar.
Soran+1 yılRica iyi günler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHz. Mehdi, ahir zamanda gönderileceği Peygamber Efendimiz (sav) tarafından müjdelenmiş, Müslümanları zulüm ve sıkıntı ortamından kurtaracak, yeryüzündeki fitneleri ortadan kaldıracak, tüm dünyaya barış, adalet, bolluk, huzur, mutluluk ve refah getirecek kutlu bir şahıstır. Peygamberimiz (sav)'den aktarılan sahih rivayetlere göre Hz. Mehdi, çeşitli hurafelerle, batıl inanç ve uygulamalarla aslından uzaklaştırılmış olan dini özüne döndürecek, Hz. İsa ile buluşacak, Allah'ın izniyle yegane hak din olan İslam ahlakının yeryüzüne hakim olmasına vesile olacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılO günlere yakınız inşallah.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :)
+1 yılHer buhran döneminde bir kurtarıcının geleceğine inanılmış. Yahudilikte de var bu. Hatta bir dünya mehdi türemiş. Muhtemelen kerbela olaylarından sonra başlayan sıkıntılı süreçte meydana çıkmış bu kurtarıcı fikri. Bence boşuna beklemeyin.
04 Yorumla- +1 yıl
Şahsi fikrim bu tabi
Soran+1 yılYanılıyorsun.
Tevratta, İncil de , Hz. İdris'in kitabında, Kuran da gelecekle ilgili ayetlerde ( tabi anlayabilene ) ve Hz. Peygamberin hadislerinde vardır, gerçektir, az kaldı , çok yakın inşallah :D- +1 yıl
Bu konu ile ilgili hadisleri, kuran ayetlerini incelemiştim. Zorlama geldi biraz bana.
Sen bekle o zaman :D
Soran+1 yılHz. Peygamberin bir hadisi var " Mehdi'yi kabul etmeyen beni kabul etmemiş olur, beni kabul etmeyen hiç bir peygamberi kabul etmemiş olur " diye. Kuran da bir çok ayet var gelecekten bahseden " onların haberlerini size vereceğiz ", " size öyle bir kavim getireceğim ki... " bu uyarının manasını anlayacaksınız " şeklinde devam eden bir çok hadis hep gelecekte olacak şeylerden bahseder.
Çok var hadis.
Tabi inanıp inanmamak kişinin kendisindedir.
Biz inanıyoruz çok yakında olduğunu biliyoruz :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMehdi gelmiştir bile. Hz. Tayyip asm. dir. Deccal ise karşısındaki muhalefet! muhahahhaahhaa:D
şaka biryana, bazı zavallılar Tayyip'in mehdi olduğunu iddia edecek kadar ileri gitmişlerdir.21 Yorumla
Soran+1 yılİlk cümleni ciddiye alıyordum resmen.
Haklısın öyle diyorlar.
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılnetteki videolarına bakınca Adnan Oktar olduğunu düşünüyorum. Çok saf ve masum görünüyorlar, ortamları çok acayip, sanki bu dünyadan değiller. Bence hepimiz müridi olursak dünyaya barış ve huzur getirebilir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha sesli güldüm :D
Alninda bir iz olcakmis benimde alnimin ortasinda buyuk bir iz var benmiyim yoksa diye dusunuyorum sonra aynaya bakiyorum yuru git allasen deyip susuyorum evet
019 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Tanışırsın inşallah kendisi ile :)
Soran+1 yılŞu alnındaki iz beni de düşündürüyor ya hayırlısı bakalım.
Soran+1 yılHımm V şekli bilmiyorum kafama taktım bunu ama merakta ettim yani.
- +1 yıl
Anneme sordum dogum izi heralde falan dedi ama nasil olusmus olabilirki acaba dogarken doktor kafami orta ve isaret parmagiyla V seklinde tutup mu cekti diye dusundum ama bu benim pozisyon olarak ters dogmus oldugum anlamina gelir onu da sordum anneme ters de dogmamisim :/ hmm belki mehdi degilde mehdi asistani falanmiyim acaba :) tovbe ya:)
Soran+1 yılBilmem belki olabilirsin.
Sana dedim ya inşallah tanışırsın diye belki asistanı olursun yani :D
Soran+1 yılMehdi zuhur edince yine buradan yazışalım :D
İnşallah.
Soran+1 yılHaha o zuhur edince bir merhaba diyeceğiz buradan o kadar :D
Soran+1 yılİnşallah hesabını kapatmazsan unumam.
Soran+1 yılİnşallah peki Mehdi'ye nasıl yardımcı olursun sen dindar biri misin?
Soran+1 yılİnşallah geliştir kendini en azından kalbini temiz tut.
Soran+1 yılİnşallah.
+1 yılKiyamete yakin gelerek insanlara dogru yolu gosterecek kisidir, kiyametin tarihi bilinmedigi icin ne zaman gelecegi de bilinemez uydurma tarihler var
031 Yorumla
Soran+1 yılHadislerde çok güzel bilgiler var.
- +1 yıl
Sahih midir nerde okudunuz cok farkli bilgiler var ben mehdiyim diye cikan zırzoplar var
Soran+1 yılİnternette bakın araştırın hadisleri.
https://www.facebook.com/kardesxbilgi?fref=ts
Bu sayfada çok güzel bilgiler var.
Hemen hemen burada geçen tüm hadisleri okudum.
Hatta eksik olan Tevrat, İncil gibi Mehdi ile geçen ayetler eksik kalmış bence.
Bu sayfanın sahibini pek sevemedim ama çalışmalarını takdir ediyorum incelemenizi öneririm.- +1 yıl
Evet okudum hatta yabanci bir siteye girdim (ing.) Onlarida cevirdim okudum biseye takildil mehdinin gelecegi belli fakat kim oldugu belli degil peygamberimiz onu ovmus ve kim gorurse iman etsin demis ama mesela halifelerede mehdi olarak seslenilmiss hatta bir abbasi halifesinede
Soran+1 yılOnlar ya halkın uydurdukları ya da kendilerini Mehdi ilan etmeleri.
Abbasi Halifesi Mehdi olsa ahir zamanmıymış onların yaşadıkları.
Esas şimdi ahir zamandayız işte.
3. Dünya Savaşı bile kapıda.
Işıd ortada.
86 da geçen kuyruklu yıldız
Gök yüzünde çıkan el
Dünyanın durumu
her şey ortada.
Hicri 1400 lerdeyiz.
Az kaldı yani.- +1 yıl
Bunu sadece allah bilir savaş cikarmi bunu da allah bilir dunya evet kotuu biseyi bilmiyorum gökyüzüne çıkan el nedir
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=DEhHcDbJOqw
Bu sadece alametlerden biri.
Sana verdiğim sayfaya bir göz at zamanını alır ama çok fazla bilgi var yani.- +1 yıl
Peki cok tesekkur ederimm bence pek netten bilgilere takilmaa oku saptirilabiliyo cunku sahih hadisler okuyun bu arada kpss yide unutmayin tabii ösym nin mehdi hakkinda soru sorma ihtimali bile cok komik
Soran+1 yılKpss ösym anlayamadım :D
- +1 yıl
Sinava hazirlandiginizi biliyorum
Soran+1 yılHımm daha başlamadım ya.
Dvdler var diz üstü okumadı sinirim bozuldu.
Ama başlıcam 80 alsak mutlu olacağım.
En on 69 da kaldım.- +1 yıl
Yargi yay. Iyidirr dvd ise yarar mi zamaninda daylight in kocaman bir setini izledim ing. Icin bir ise yaramadii aklimda kalmadii ve kpss icin bol soru çözülmeli zor soruyolar sanirim son kpss ymis oyle mii
Soran+1 yılYa ben eğitim üzerine pazarlama işi yaptım.
Elimde ilk öğretimden üniversite hazırlık, kpss hepsi var.
Eksiğim çok olduğun için daha iyi anlayayım diye 6. sınıftan başlayım diyorum öğrenmeye özellikle matematiği.
Sonra kpss ye geçeyim bilemiyorum bir ay kaldı zaten.
Her gün buna yoğunlaşmam lazım.
Ama internet bağımlılığı nedeniyle başlamadım.
Başlamam lazım.- +1 yıl
Yetismez bunun icin 6 ay olmaliydii zaten sayilar denklem kurma problemleri olasiliga kadar kisim cok kolaydir secici olan genel kultur sorulari guncel olaylari takip etmelisiniz
Soran+1 yılHımm bakayım inşallah onlara.
Soran+1 yılAyrıca teşekkür ederim ilgin için :)
- +1 yıl
Rica ederimm basarilar
Soran+1 yılSize de :))
- +1 yıl
Son girdigim kpss den 80 aldim artik girmiyorum artik ales korksun ben
- +1 yıl
Den ekini unuttum
Soran+1 yılNe mezunusunuz?
Hangi bölüm?- +1 yıl
Eğitim.
Soran+1 yıl80 aldığınızda atanamadınız mı hiç bir yere?
- +1 yıl
Amacim atanmak degildi yani oylesine pekde calismamistim az bisey calistim ikinciydi ilkinde bir hafta calistim 1 kitap almisyltim 75 almistim
Soran+1 yılBen hiç çalışmadım hep 69 civarındayım.
Çalışmam lazım.
Eksiğim çok.
80 alsam ne güzel olur :))- +1 yıl
Zor olmamali olur bende calismadim da ben calisinca pek basarili olamiyorum bunu bende anlayamiyorum neyse osym artik benzer sorular sormuyo hep ters kose yapmaya calisiyo ve elemeyi genel kulturle yapiyo yani moda mod calisan ezberci genclik degil uyanik genclik istiyo ama verdigi egitim kimsede simsekler caktirmiyo nihayetinde makale yazmak niyetindeyim sistemsel sorunlar uzerine hocamda desteklerse doktora ogrencisiyim.
Soran+1 yılHımm sen yüksek lisans yapıcaksın ya da yapıyorsun
- +1 yıl
O bitti.
Soran+1 yılDoğru doktora öğrencisisin dedin sen.
Maşallah.- +1 yıl
Ara ara curusemde biksamda evet hala yasiyorum cok sukur
Soran+1 yılMaşallah hangi üniversite?
Sünni kaynakları mehdiye kesin gözle bakmazlar kuran dada yazmıyor ama benim gibi çoğu sünni de inanıyor gelen hadislerde hep şia kaynaklıdır ayrıca mehdinin 12 imamın sonuncusu küçükken kaybolan muhammed mehdi olacağı düşünülüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.facebook.com/kardesxbilgi?fref=ts
burada geniş hadisler var.
Sayfa sahibini sevemiyorum ama araştırmasını takdir ediyorum.
Baştan sona okudum 5 yıllık çalışmasını.
Soran+1 yılRica.
Hz. İsa dünyaya tekrR gelip iman ettikden sonra belli bir zaman diliminde vefaat edince Hz. Mehdi Peygamber efendimizin yanına kabrini oraya defnediyo isteği üzerine. bu sadece bir tanesi
05 Yorumla
Soran+1 yılHz Mehdi değil o, Hz. İsa defnedilecek peygamber efendimizin yanına.
Soran+1 yılBen Hz. Mehdi'nin peygamber efendimizin yanına gömüleceğini anladım.
Hz. Mehdi Hz. İsa'yı defnedeceğini senden duydum ilk defa bu konu hakkında hiç bilgim yok.
Hz. Mehdi'nin ömrünün 7-9 yıl arasında olacağı Hz. İsa'nın 40 yıl ömrü olacağı yazılı.
Gerçeği Allah bilir.
Soran+1 yılAllah bilir.
Ben Hz. Mehdi'nin İsa'dan önce öleceğini düşünüyorum hadislere göre ama bazı hadislerde Mehdi'nin ömrünün uzun olacağını da söyler bilemiorum.
Görürüz inşallah :D
Kiyamete son 40 yıl kala gelcek..! kıyametede 40 yıldan fazla olduğunu düşünüyorum..! cunku 40 yıl kala kimsenin cocugu olmıcakmis!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çocuk olayını bende duydum.
Hatta Mehdi'nin çocuğu olduktan sonra çocuk olmayacakmış diye okumuştum ama emin değilim yani.
Adnan Oktar benim diye geçiriyor millete , ee hayırlısı tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya söyledi zaten ben değilim diye ama ister istemez öyle bir özentilik var.
Ayrıca Mehdi de " ben değilim " diyecekmiş :))
+1 yılKiyamette gokten yere inicegi disinda pek bilgim yok urkutuo die arastrmiorum
05 Yorumla
Soran+1 yılHımm.
Gökten yere inen Hz. İsa olacak inşallah.
Dine bakış açın olumsuz mu acaba ondan mı korkuyorsun?- +1 yıl
Hayr imanim sonsuz sukurler olsunki duami namazimi kilarim ama urkuorum gerckleri duymaktan
az once bir soruda tanri olmak isterdim bir gunlugune die biri bir soru acip yorumlarda pardon ama tanri die baya bir dalga gecmis sadece sunu biliorum mehdinin gelmesine yakin ataistlik cogalicak die bir ayat varmis bitanecik annem solemisri ve evt sorularin cogunda allh bile diyemyin ergenler tanri diye onunla dalga geciolar ve bn onlara dger tarfta yanarkn
ne oldu l*an hani allah yoktu diyicm rahman ve rahime inanmayanlara inat allah tek ve ondan baska yaradan yok diorum izmirli uzun oldu bagisla doldum :/
Soran+1 yılİçin rahat olsun sıkıntı yok.
İlahi korku bende de var hem de çok ama çok.- +1 yıl
Yaradni dunya zevikine dusup unutmak en buyuk ayiptr zaten ozenti genclik ne diim
Soran+1 yılYani hepimiz sınavlardan geçiyoruz , herkesin bir sınavı var.
+1 yılHer gün a9 da Adnan Oktar Mehdi anlatıyor. Anlattıklarına göre dünya ya iyiliği getirip barışı sağlıyacak
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNaiym bin Hammad kaynaklı hadisin büyük ebced hesabına göre 2019 yılı Hz. Mehdi'nin çıkışıdır. En doğrusunu Allah bilir.
04 Yorumla
Soran+1 yıl2015-2016 diyorlar ama ben şu an zamanında olduğumuzu düşünüyorum Allah bilir dediğin gibi ama az kaldı yani inşallah hepimiz göreceğiz.
Cevap sahibi+1 yılwww.gaybihadisler.com/.../...hdi-asnin-cikisi.html bu sitede güzel bilgiler var okuyabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakıcam inşallah
Soran+1 yılGerçi kısaymış o bilgiler sen bu sayfadaki bilgilere bak inşallah.
Sayfa sahibini sevmiyorum pek ama çalışmalarını takdir ediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şey biliyorum çoğu hadisleri okumuştum. Çıkacağı tarih hicri takvimin asrının ilk çeyreği olacak , bu yüzyıldan geçti artık 1434 deyiz.
014 Yorumla
Soran+1 yılBelki ilk çeyrekte doğmuştur :D
Zaten öteki yüzyıl olmasının imkanı yok çünkü Hz. Peygamber ümmetin ömrünün 1500 yılı geçmeyeceğini söylemiş.
Zaten şu an hayatta olduğunu söylüyor herkes.
Onun çıkış alametlerinin hepsi de gerçekleşti.
Ve şu an çok yakında göreceğiz yani.
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır onlarca alemeti çıkacağı senenin ramazan ayında 1. gün güneş , 15. fün ay tutulması olacak yazaıyor hadislerde öyle bir şey dünya tarihinde yok şu an
Soran+1 yılBilmiyorum bazı alimler zuhurunun 2015-2016 diye bekliyorlar. Belki o tarihe kadar olur dediklerin.
Ama şu an her şey hazır yani.
Işid bile çıktı düşün siyah bayraklılar.
Bazı hadislerde 3. Dünya Savaşında çıkacak diyorlar.
O da çok yakın şu an.
Yani alametlerin hemen hemen çoğu tamam az kaldı yani.
Cevap sahibi+1 yıldemeyle olmaz hadislerde yüzlerce alameti var , o zaman müslümanların sayısı aaz olacak şam kudüs araasında olacak çoğu müslümanlar , günümzde kudus elimizde değil ayrıca müslümanların sayısı az değil.. ondan en erken 1500 lerde çıkacak ama bu rivayetlere bakınca 1600 ları bile gösterebilir.
Soran+1 yılSöylediğiniz şeyleri hiç okumadım müslümanların sayısının az olup, Şam Kudüs arasında olması gibi ilk kez sizden duyuyorum link atarsanız memnun olurum.
Ve 1600 leri bulması Hz. Peygamberin sözü ile ters.
Hz. Peygamber ümmetinin 1500'ü geçmeyeceğini söylüyor.
Cevap sahibi+1 yıl1500 ü kesin geçecek , mehdi sonrası büyük 9 alamet var...
kaynak istiyorsun cübbeli ahmet hocanın mehdi sohbeti var 5 dvd , deccal 9 dvd , isa. as 3 dvd nette arat izlersin bunları...
ayrıca aynı kişinin hz. mehdi kitabı ve hz. i, sa kitabı var açık okuyup dinlersen konuları daha iyi anlarsın.
Soran+1 yıl"Bu ümmetin ömrü bin (1000) seneyi geçecek fakat bin beşyüz (1500) seneyi aşmayacaktır."(1)
"Benim ümmetimin ömrü 1500 seneyi pek geçmeyecek." (2)
Kaynaklar:
(1) bk. Suyuti, El-Keşfu Fi Mücazevet; Berzenci, Kıyamet Alametleri, Pamuk Yayınları, s. 299.
(2) bk. Suyuti, el-Keşfu an Mücavezeti Hazihil Ümmeti el-Elfu, el-havi lil Fetavi,2 / 248; Tefsiri Ruhul Beyan, Bursevi,(Arapça) 4 / 262; Ahmed bin Hanbel, İlel, s. 89.
Hz. Peygamber söylemiş bu sözleri.
Cübbeli vs söylese 100 tane dvd olsa ne yazar :D
Mehdi hayatta çok kısa bir zaman sonra zuhur edecektir inşallah.
Bu sayfada da çok geniş bilgiler var, sayfa sahibini pek sevemiyorum ama bilgiler ve araştırmalarını takdir ediyorum. İncil, Tevrat vs kitaplarındaki Mehdi haberleri dışında hemen hemen her şey var burada.
Cevap sahibi+1 yıl1500 sene olur mu o zaman 70 sene dünya ömrü kalıyor , aynı hadislerde güneş batıdan doğduktan sonra 120 sane ömrü kalır diyor en basit bak 1500 yine aşıyor hatta 2 sur üflemsi arası 40 sene en az 160 sene geçti senin hesaba göre ;)
Soran+1 yılBen o hadisleri bilmiyorum.
Yalnız bildiğim şu ki Mehdi hayatta ise 7-9 yıl görevi olacağı söyleniyor.
Hz. İsa'nın 40 yıl ömrü olacak O da hayatta olduğu söyleniyor.
Hadi bir iki yıl içinde bu olaylar gerçekleşecek kalpten inanıyorum hadi sen de 5 yıl olsun toplamda 65 yıllık bir süreç var.
Kıyamet gerçekten çok yakın.
Ve okumuş olduğum din dışı bazı kitaplar var uzaylılar ile iletişim kurulan kitaplar bunlar ve hepsi de farklı farklı kitap bunların, hatta kitaplarda geçen uzaylı varlıkların yaşamlarını sürdürdükleri yerler farklı gezegenler ve hepsinin söylediği şey de çok yakın zamanda " hasat " zamanının başlayacağından, herkesin kendine hizmet ya da başkasına hizmet yolunda gideceği, dünyanın 3. boyuttan 4. boyuta geçeceği söylenmektedir. Orada da Hz. İsa'dan ( kendisinin 5. yoğunluk varlığı olduğundan ) ve tekrar geleceğinden bahsetmektedir.
Yani senin dediğin gibi uzun süreceğini sanmıyorum.
Gerçi hadisleri iyi incelemek lazım.
Soran+1 yılAma Hz. Peygamberin 1500 yılı geçmemesi belki ümmetin tüm inananlarının o bir gaz koku gibi bayılarak can vermesi ile son bulup, yer yüzünden Kuranın silinmesi olur ve artık yer yüzünde sadece kötü niyetli insanların kalması ile olabilir.
Belki o zaman olur yani bu insanların başlarına patlar kıyamet.
Cevap sahibi+1 yıl0 1500 sene 2000 geçmez deniliyor , bilmediğin yüzlerce daha hadis var sana verdiğim kaynakları ön yargısız bak , sonra bildiklerinle eşleştir bak bakalım neler ortaya çıkacak
Soran+1 yılSen kaynak olarak sadece cüppelinin sohbetini, dvd sini gösteriyorsun ama izlerim inşallah fakat hadisler ortada yani.
Yine bir ara bakarım.
Aklıma takılan surun üflenmesi, güneşin batıdan doğması 120 yıl vs onları merak ediyorm.
Cevap sahibi+1 yılonun gibi detaylı bu konuyu işleyen anlatan kitap sohbet görmedim , piyasada adnan oktar yani harun yahyanın sahte medilik iddiasını bu sohbetleri yapıp söndürdü , ondan bir dinle bakalım neler göreceksin.
Soran+1 yılBen Adnan Oktar'ı da dinliyorum yutubdan.
Fakat feys linki attım orada çocuk kaç yıldır uğraşıyor bununla.
Çok fazla hadis var bir çok yerde görmediğim.
Hepsini tek tek okudum.
Bazılarına tekrar tekrar göz gezdirdim.
Ve inşallah bir daha hepsini okuyacağım.
Adnan Oktar ile paralel onun anlattıkları ama o çocuğun ki daha geniş.
Sizin dvdlere de bir bakarım ama Cüppeli 2100 küsür falan diyor yani mantıksız.
Zaten hadislerdeki gerçekleri yaşıyoruz şu an.
Orta Doğu, Işid, depremler, Yemen de çıkan ateş ( bana göre Arap baharıdır bu ), ortalığı kaplayan toz duman ( bir kaç yıl önce Avrupada yanardağ patladı tüm Avrupa duman altında kaldı ) yani buna benzer bir çok hadis gerçekleşti bir çok islam alimi var yorum yapan, Allar rahmet etsin Kıbrısi hazretleri var o da çok bahsetti Mehdi'den yani imkanı yok 2100 ler olsun.
Ayrıca Nakşibendiyim ben bizim kapıda da çooook güzel bilgiler aldım :D yani çok yakın inşallah.
İstanbul`da doğacağı Arap olmayacağı ayrıca Arapça bilmeyeceği rivayet edilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılDiğerlerini biliyorum da İstanbul'da doğacığını okumadım hiç, dikkat etmedim.
Soran+1 yılSadece büyük bir şehirde doğacağı ve bu büyük şehrin İstanbul olabileceği yazılmış olabilir o.
Soran+1 yılHZ. MEHDİ (A. S.) BÜYÜK BİR ŞEHİRDE DOĞACAKTIR
Bir başka hadiste ise Hz. Mehdi (a. s.)’ın büyük bir şehirden çıkacağı haber verilmiştir:
Resulullah (sav) şöyle buyurmuştur: “Hz. Mehdi (a. s.), MEDİNE’DEN (BÜYÜK BİR ŞEHİRDEN) çıkacak ve Mekke’ye gelecek…” (Mer’iy b. Yusuf b. Ebi bekir b. Ahmet b. Yusuf el-Makdi’si “Feraidu Fevaidi’l Fikr Fi’l İmam El-Mehdi El-Muntazar)
“Medine” kelimesinin sözlük anlamı “büyük şehir”dir. Dolayısıyla Peygamberimiz (s. a. v.)’in bildirdiğine göre Hz. Mehdi (a. s.), medinede yani büyük bir şehirde doğacaktır.
İstanbul yok kurban, büyük şehir olduğu için İstanbul denilmiş.
Allah bilir orasını.
Soran+1 yılÖyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeyganberimizin soyundan gelen dünyada tekrar rahatlık barıs ve mutluluk bolluk bereketı getırecek kısı
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHarun Yahya olmadığını biliyorum :D Kedicik miyavvvv
03 Yorumla
Soran+1 yılO da değil ama gerçekten o çok iyi çalışıyor.
Cevap sahibi+1 yılYok be kardeşim şerefsizin önde gideni kaypak dönek tükürdüğünü yaladı şerefsiz
Soran+1 yılBen sadece gündemde tutması yönünden düşünüyorum yoksa bende güvenmiyorum kendisine çünkü o esas olarak Yahudilere çalışıyor belli yani bu.
+1 yılNe öğrenmek istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyorsan :D
+1 yıl#Adnan oktara sor sen onu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHihihih :D
Mehdi deccali alt etmek için gelecek olandır
05 Yorumla
Soran+1 yılDeccal kim sence?
- +1 yıl
Kardeşim Deccal Şeytanın başı tek gözlü İblis Yahudilerin tapındıkları şu İlluminati muhabbeti Kıyamete yakın bir şekilde ortaya çıkacak ve Kendini Haşa Allah diye tanıtacak ve cahillerin çoğuda onun peşinden gidecek birçok özelliği olacak bu Deccalin ölü birini diriltmek gibi vs birçok sey
Soran+1 yılBen kim olduğunu sordum :))
Soran+1 yılBen Deccal'i Tayyip diye düşünüyorum da o yüzden ısrarla sordum.
mehdi=kıyamet
suyu ateştir
ateşi de sudur.01 Yorumla
Soran+1 yılO Deccal'dir ateşi su, suyu ateş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla Kanka mehdi erdoganmis diyolar
122 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı yok bana göre o Deccal'dir.
Mehdi onunla kapışacak zaten :D
Cevap sahibi+1 yıl. d. d. d. d eksi veren ablaa sanada merhaba :D
Rabbim bize o günleri göstermesin.- +1 yıl
Mehdi kemal kılıçdaroğlu mu oluyo yoksa?
Soran+1 yılHangi günleri?
:)
Cevap sahibi+1 yılKanka o kapışma günlerini görmek istemem ben yani :D
Soran+1 yılYahu ne kılıçdaroğlu ya.
Hiç hadis bilginiz yok he.
Erdoğan olması imkansız.
Bana göre Deccal Erdoğan çünkü Deccal ile ilgili tüm bilgiler tıpatıp uyuyor Erdoğan'a.
Mehdi Kılıçdaroğlu da Erdoğan da olamaz.
Mehdi sizin bizim gibi genç olacak hadislerde yazar.
Cevap sahibi+1 yılOnu karıştırma ihtimalimizde varmış kankA
Soran+1 yılMehdi ile Deccal kapışması mı?
Cevap sahibi+1 yılAynen Kanka o kapışma günlerini görmek istemem. Ve yine bir hadisti galiba tam hatrlmyrm yanlış olmasın simdi. peygamber efendimiz (s a v) korkarım ki onu kendiniz den biri sanacaksnz gibi biseydi tam hatrlamyrm ama
Soran+1 yılİşte Tayyip'i herkes karıştırıyor zaten imanlı bir adam zannediyorlar ama yaptıkları tamamen dine ters ama herkes yaptıklarından çok onun sözlerine kanıyor.
Deccal'in minare gibi uzun boylu olması ile Tayyip'in uzun adam diye anılması bile benziyor.
Deccal'in anlamı ise birebir Tayyip'i anlatıyor.
Yalancı, fitneci, dalavereci, düzenbaz, ak olanı kara kara olanı ak gösteren, kötü şeyleri yaldızlayarak anlatan anlamındadır Deccal.
Ve bu bile aynı Tayyiptir yani.
:)
Cevap sahibi+1 yılKanka adam imam hatip mezunu vaaz vermesini iyi biliyo. ve ne yazık ki bizim millet her vaaz vereni dindar saniyo.
Soran+1 yılKimi kendinizden biri sanacaksınız diyor?
Deccal'i mi?
Cevap sahibi+1 yılOnu tam htrlamyrm iste Kanka
Soran+1 yılBüyük ihtimal Deccal'dir çünkü Tayyip'İ düşündüğümde herkes onu kendinden zannediyor oysa Yahudi Üstün Cesaret Madalyası alması, Siyonizmin önünde anmaya katılması, Filistin'e şu an bomba yağarken halen oğlunun gemicikleri ile İsrail'e ticaret yapması, Türk'lüğe düşman olması, yok etmek için elinden geleni yapması, sözde vaat edilmiş topraklar olan Doğu Ve Güneydoğumuzu da kapsayan bölgeyi sözde açılım zırvası ile pkk ya peşkeş çekmesi, Barzani'ye ( ki kendisi de Yahudi soyudur ) abi demesi, ticaretler yapması, Büyük Orta Doğu Eşbaşkanı olması bu gerçekler ile birebir örtüşmektedir.
Daha yazacak çooook şey var bu konuda.
Hz. Peygamber " Deccal Yahudi'dir " demiştir.
Hatta bir gün Yahudi'nin birtanesi Hz. Peygembere gelerek " Sizin Deccal dediğiniz bizim Mesihimiz olacak " demiştir.
Yani boşuna madalyalar, eşbaşkanlıklar vs olmadı bu adam.
Hatta bunu başbakan yapan kimler yine Yahudiler.
Adam belediye başkanı iken Abdlerde ağırlandı.
Her şey ortada yani.
Cevap sahibi+1 yılHerşey ortada da gören yok Kanka adamı padişah ettiler baksana
Soran+1 yılİşte eğer Mehdi zuhur ederse bence Tayyip'i ancak o indirir zaten hadislerde de Mehdi gözetim altında olacağı, saldıraya uğrayacağı, suikast düzenleneceği, onu kötüleyeceklerini, deli diyeceklerini vs yazar hadisler.
Şimdi düşünsene ilahi görev ile görevlenmiş birisi hak olanı söylediği zaman düşünsene Tayyip kime uyacak?
Yani zaten yaptıkları dinen uygun değil insanları kandırıyor, Mehdi çıkacak zorluklarla karşılacak.
Zaten demiyor mu Deccal ile ilgili hadislerde onun güç, kuvvet sahibi olduğu, emrinde adamlar olduğu, şimdi Mehdi çıksa Tayyip hakikat ortaya çıkacağı için O'na da zorluklar yaşatacaktır.
Fakat ilahi adaletten kurtulamayacak.
Ayrıca İstanbul da Kutsal Emanetlerde Hz. Davud'un kılıcı var o kılıçta " Deccal bu kılıç ile öldürülecek " diye yazar O kılıç, Hz. Peygamberin kılıcı, gömleği, sarığı, cüppesi, Hz. Sülaymanın yüzüğü, Hz. Musa'nın Asası hepsi Mehdi'de geleceğini yazıyor hadisler.
Ve bu bir Türk olacak inşallah düşün yani :))
Cevap sahibi+1 yılGaza geldim Kanka tutmayin beni l*n tayyyip geliyorum oluuuum :D D
Soran+1 yılTayyip'i kimse deviremedi, yalan dolan iftira.
Hatta bak Deccal ile diyor ki hadis " o ölüleri diriltir " .
Tayyip kaç seçimdir ölülere oy kullandırıyor bu bile onun Deccal olduğunu pekiştiriyor.
Daha çok hadis var Tayyip ile örtüşen.
Kişi Deccal'i mümin bir şahıs olarak görür Ona gider O da onlardan olmuş der.
Tayyip'e giden ondan oluyor.
Jöleliyi düşün.
Karşıydı o da Tayyipçi oldu :D
Deccal'e 70 bin kafası kazınmış sarıklı alim tabi olur der.
Soma faciasında sarıklıları cüppelileri gördük.
Bir hadiste ahir zamanda Kuran okuyup, ibadet eden, tatlı sözler ile dünyalık elde edenler olur, hissetmedikleri yerden şirke kapılırlar işte bunlar Deccal'in avanesi olmuştur der.
Tayyip'i destekleyeleri düşün. Hepsi aynı.
Deccal'in cennet ve cehhenemi vardır. Cenneti cehennem, cehennemi cennettir der.
Tayyip'in cenneti yandaşlara, kendisinden olana cennet gibidir ama hep hile, haram işler ile ihaleye fesat karıştırmak ile cennet gibi ama cehennem işte.
Soran+1 yılTayyip'e karşı olanlar tutsak, esir, hapis hayatı yaşıyor, eziliyor, hor görülüyor cehennem gibi ama hepsi masum bu innsanların askerleri düşün, vatan sever , canının çekinmeden verecek olan asil subaylar, hepsi darbeci, yahudi, ajan vs diye kirletildiler, karalandılar cehennem gibi ama hepsi haklı bu insanların, masum cennet işte bunlar.
Deccal ile ilgili ne varsa Tayyip ile birebirdir.
Hz. Peygamber ümmetini Deccal ile ilgili uyarırken " Karıştırırısınız diye endişe ediyorum " demiştir.
Ve şu an insanlar karıştırıyor.
Bu gerçekleri yazdığımızda bile inanmıyor, kabul etmiyor, hakkı çiğniyor.
Karıştırıyor insanlar.
Hz. Peygamber " çok büyük sınavlardan geçeceksiniz " demiştir yanılmıyorsam.
Gerçekten çok büyük sınav bunlar.
Hatta bir hadiste " Deccal'e tabi olanların üçte birinin tövbesi kabul olmayacak " der.
Bu gerçekler ile hala Tayyip'in peşinden gidenlerin büyük ihtimal tövbesi kabul olmayacaktır.
Cevap sahibi+1 yılKanka ben bunları biliyorum zaten at gozluklerini çoktan çıkardım. keşke bizim milletimizde çıkarsa ya gozluklerini. bizim bir arkadaşn annesi anlatıyor bunu bak Kanka. kuran kursuna giden bir kadın akşam evde iken konu siyasete geliyo iste ona sen onu kime vercen diye soruyorlar oda erdoğan diyo neden ona vereceksin diye soruyorlar. oda kurstaki hocamız oyumuzu ona vermezsek büyük günaha girerirz kul hakki yemiş oluruz diye söylüyormuş.
Adamlar heryerde Kanka hepimizin arasında
Soran+1 yılAynen bitecek inşallah hak batılı yenecek :D
Deccal Hz. Adem'den kıyamete kadar görülmemiş fitne olduğunu söyler hadisler o da biz Türk Milletine geldi, Mehdi ' de Türk Milletine geliyor yani en berbatı da müjdelenmişte Türk Milletinden :)
Şükürler olsun Allah'a
Gizli Üye(36-45)+1 yılMehdi şu an yaşıyor
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen hayatta peki sence neredee?
Cevap sahibi+1 yılİsmi de imam iskender ali inanmayan varsa hacet namaziyla Allahdan sorsun
Cevap sahibi+1 yılşu an amerika gunes manevi olarak batidan doguyor
Soran+1 yılYahu bu adama Mehdi diyorlar.
Bu adamın Hulki Cevizoğlunun programında gördüm rezil oldu.
Mehdi olsa rezil olmaz.
Ayrıca hadislere göre Mehdi olmasının imkanı yok.
Çünkü mehdi senin benim yaşımda genç biri, saçları uzun, omzuna geliyor.
Hz. Peygamberin bir sürü hadisi var.
Bu adamın olmasının imkanı yok.
Cevap sahibi+1 yılHulki cevizoglunun programi ile duhan suresindeki ayet tecelli etti
Duhan 10 11 12 13 14
Artık göğün, apaçık duman (fitne) getireceği günü gözle.
(O fitne ki) insanları (insanların büyük kısmını) sarmıştır. İşte bu, elîm bir azaptır.
Rabbimiz, azabı bizden kaldır. Muhakkak ki biz, mü'minleriz. Onlara (herşeyi) açıklayan bir resûl gelmişti. (Buna rağmen resûlün söylediklerinden) ibret almadılar.
Ve (O'NA) (şeytan tarafından vahyedilerek) “öğretilmiş” ve “deli” dediler ve sonra O'NDAN yüz çevirdiler.
Soran+1 yılKardeş o zaman Mehdi ile anlatılan hadislerde bir benzerlik göstersene bu dediğin adamla ilgili :D
Nice Allah dostları var bir bakışta insanı ilahi aşk ile yakıyor bu dediğin adamda böyle bir şey mi var?
Cevap sahibi+1 yılKrds ahir zamanin tam ortasindayiz tv lerde hoca diye cikanlar hoca mi saniyosun mehtiyi anlamaya calis daha insanlar resul kime nebi kime denir onu bile bilmiyor mehdi as olmasaydi bende bilmicektim, ruhun ölmeden Allaha teslim edilmesinin , zikir yapmanin, mursite tabii olmanin farz oldugunu islam alemine ogretecek olan o kisidir, daha daha bircok bidati kaldiracaktir
Cevap sahibi+1 yılBu bidatleri kaldiracaktir https://i.hizliresim.com/gjGvQN.jpg
Soran+1 yılBak hala hadislerdeki omuzlarına kadar uzanan saçları olan genç kişi ile bu kişinin arasında bir bağlantı olup olmadığını söylemedin bana hala bana Mehdi'nin vazifelerinden bir kaçını anlatıyorsun.
Hadislerdeki kişi senin dediğin şahıs ile bir benzerliği var mı?
Cevap sahibi+1 yılKrds peygamber efendimiz benim hadislerim tartisilacaktir demistir yani uydurma hadis cok var
Soran+1 yılYaşının 40 larda olacağı, esmer, sakallı genç görünümlü biri olacağı yazar.
Sizin dediğiniz adam 70'e merdiven dayamış, muhtemelen yakında ölür gider, yerr yüzünde bolluk , bereket vs nerede?
Her yer savaş daha Mehdi alameti bile Işıd yeni çıktı yani Mehdi hayatta çıkması henüz an meselesi ama sizin ki çoktan ilan etmiş Mehdiliğini ayrıca Mehdiden önce sahte Mehdilerin de çıkacağını yazar hadisler :))
Yani alakası yok o adam ile.
Fakat bunun yanında merak ettiğim bir soru var.
Bu adam Mehdi'liğini ne zaman ilan etti?
Diğeri de nasıl Mehdi'lik geldi?
Bilgin var mı?
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla mehdiyi bulamazsin arkadasim sana ne anlattigindan cok nasil gorundugu onemli
Soran+1 yılİşte bu yazdığın yorumu derinlemesine düşün oku bütün hadisleri kendi Mehdi dediğin adam ile kıyasla zor değil yapman gereken sorgulamak :)
- +1 yıl
Bu vazifelerde vaktim da mehdi ben olabilirim. Saclarimin omuzlarima gelmesine az kaldi. Bekleyin.
- +1 yıl
ben de 2 saattir okuyorum gösterilen kaynakları ve burayı. 18 mayıs 1983 doğumluyum.
özünde iyi biriyim. doğum tarihimiz belki tutuyo gibi. şöyle yazmış: allah bir gecede onu ıslah edecek. mehdi nin bile mehdi olduğundan haberi yokmuş..
12 ) 13 Mayıs 1880 m.(d.1881 ö.1938): Mustafa Kemal Atatürk (Amelinde masum değil) 13 ) 15 Mayıs 1980 m.(d.1980 ö. -----): Hz. Mehdi (a. s) [Amelinde masum değil]
Kaynak: www.estanbul.com/istiklal-marsi-46302.html
www.gaziantephaberler.com/...i-ne-yazisi-8236.html
burada da masonların aslında mehdiyi beklediği yazmış. atatürk ün de anıtkabrin de mason işaretleriyle olması da şimdi bu şekilde anlaşılıyor. tek din tek ülke olarak ileride yönetilmek istenmesi. - +1 yıl
genç de gösteriyorum baya. bu da tesadüftür.
Soran+1 yılBakıcam inşallah şu an uyuyayım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdnan Oktar diye biliyorum :)) :D asddglkdlsşaldls
014 Yorumla
Soran+1 yılO bir ara sanki kendisini zannediyordu da şimdi döndü ama şunu söylemek lazım ki Adnan Oktar'dan başka derinlemesine bu konuyu gündemde tutan yok yani.
Adam Yahudi olduğu söyleniyor şahsen ben bir Türk olarak kendisine güvenmiyorum ama gündemde tutan hep o.
Feysde de bir kaç sayfa var çok başarılı çalışmalar var.
Hadisler vs hepsi var.
Cevap sahibi+1 yılDesteklemesi savunması güzel sıkıntı yokta, adamın geçmişi belli zaten kimse İnanmadıki
Soran+1 yılAynen zaten " ben Mehdiyim " demekle Mehdi olunmaz ki.
Allah'tan gelecek.
Allah verse böyle bir görev çevresindekilere hissettirir, ilahi aşk ile yakar ortalığı çünkü nice Şeyhler var nazar ederek insanlara ilahi aşkı hissettiriyor, kaldı ki Mehdi hem Hz. Peygamberin müjdesi Allah'ın halifesi, Resulu, elçisi ( ama peygamber değil ) yani her önüne gelen Mehdiyim diyecek insanlar güler yani :D
Cevap sahibi+1 yılçok doğru tespit yaptın kardeşim süpersin, Ama tek adnan oktar değil ya çok sahte mehdiler var bide sahte Peygamberler veba gibi yayıldı namussuzlar
Soran+1 yılOnlarda alamet aslında :)
Cevap sahibi+1 yılmehdi yer yüzünde mi sence daha gelmesine var mı
Soran+1 yılHayatta hem hadislerden öğreniyorum, hem bütün alimler söylüyor, hem bende Nakşibendiyim oradan da çok bilgi aldım :D
Az kaldı yakında görürsün ama ne zaman olacağını bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu konularda bilgili olmak çok güzel kardeş benim merakım var bu konular Hz. isa ne zaman gelecek diye, kardeş sence mehdi gelsin mi yoksa daha zaman var mı?
Soran+1 yılMehdi'nin geliş tarihini Allah belirler biz değil.
Çünkü bu Allah'ın emri ile olacak bir şey ama hayatta.
Yalnız bazı hadisler var Mehdi'yi aramaya gelen kalp gözü açık , manevi Allah dostları olacağı, hepsinin ayrı ayrı bölgelerden gelip Mehdi'yi arayacağı, Mehdi'nin annesinin, babasının ismini söyleyeceği ve Mehdi'den bidatları kabul etmesini isteyecekleri, Mehdi bunları kabul etmeyeceği bu olayın 3 kere sanırım ayrı ayrı zamanlarda tekrarlanacağı ve en son bu Allah dostlarının " akan kanlarımız senin boynunun üzerine olacak " demesi üzerine bidatları kabul edeceğini yazıyor hadisler.
Yani Allah'ın emri ile olacaktır ama Allah emir verse o zaman bidatleri kabul eder Mehdi , Allah emir vermedikten sonra nasıl kabul edecek orasını bilemiyorum.
Ama bunlar çok yakın çok çok yakın hemde.
İnşallah hepimiz görecek ve yaşayacağız bunları.
Hatta sana birazdan link atayım çok şaşıracaksın bunu okuyunca tabi bu bir varsayım.
Ayrıca Hz. İsa da hayatta ama nerede bilemiyoruz.
Soran+1 yılÇok uzun ama okumaya değer ben başka okumuştum burada daha detaylı sanırım bende bir göz atayım bu linke
www.estanbul.com/istiklal-marsi-46302.html
Ayrıca dip not olarak Atatürk gizlenmiş bir vasiyet bırakmıştır Türk Milletine.
Öldükten 50 yıl sonra açıklanmasını emretmiştir Atatürk.
50 yıl sonra açılmış, okunmuş ama zamanı değil diyerek 25 yıl daha kapatılmış.
Ben bunu da araştırdım.
Bu vasiyette Atatürk Türk Milletine Mehdi, Hz. İsa, Ayasofya hakkında bilgiler vermiş.
50 yıl sonra açılması 1938+50 = 1988 yapar.
Yani Mehdi'nin çıkmasını beklediği dönemdir bu.
Zamanı değil diyerek kapatılması 25 yıl sonraya yani Mehdi ile alakalı bir şeydir bu.
Büyük ihtimal Mehdi'nin zuhuru ile bağlantılı bu vasiyet.
Bu vasiyet açıklandığında bütün Atatürk düşmanlarının o günkü halini düşünemiyorum.
Türk Milletini düşünen Türk Milletinin babası , Ata'sı olan Mustafa Kemal ne kadar büyük bir dahi ve ince düşünen bir insan olduğunu inşallah göreceğiz hepimiz.
Soran+1 yılAyrıca çok gariptir ki Atatürk'ün gizlenmiş vasiyetinin koruyucusu olan şahıs Osmanlı zamanında ya Jandarmayı kuran ya da Milli İstihbaratı kuran şahıstır ve onun oğluna geçmiştir ne üzücüdür ki bu kişi zehirlenerek öldürülmüştür.
Çok büyük ihtimalle zehirleyenler yine Yahudilerdir bana göre ki Atatürk'ü, Fatih Sultan Mehmet'i, Hz. Peygamber'i bile zehirleyenler Yahudiler olmuştur.
Allah boşuna lanetlememiş.
Şu an bile Doğu ve Güneydoğu'da oynanan oyunların, Tayyip'in saymakla bitmeyecek bütün işlerin ardında Yahudiler vardır ki bunu artık bütün insanlık biliyor.
İllüminati, Siyonizm, Deccal ( ki bana göre Tayyiptir bu ) hepsinin ardında Yahudiler dolayısı ile Şeytan vardır.
Böyle bir savaş işte bu.
Ama yakında göreceğiz inşallah bunları.
Cevap sahibi+1 yılMehdi hangi ırktan milletten çıkacak mesela Türkiye'den mi Mısır'dan mı siyahi insanlardan mı
Soran+1 yılBu konu hakkında pek bilgim yok.
Aslında var ama ne desem yalan olur.
Hadislerde Hz. Peygamber " Benim evladımdandır Mehdi " diyor.
Bu hadisi herkes Mehdi'nin seyyid olduğu dolayısı ile Arap olduğu şeklindedir.
Ama ben sana işin aslını söyleyeyim ve bunu bu güne kadar benden başka kimseden duymamışsındır.
Bu hadisin anlamı Hz. Peygamberimiz torunu olan büyük Allah dostundandır.
Seyyit değildir ama seyyidlerin yanın da terbiye görmüştür.
Zaten hadislerde Mehdi'nin Arapça bilmeyeceği yazılıdır.
Seyyid olan ve Arap olan bir insanın Arapça bilmemesinin imkanı yoktur bence.
O nedenle Arap değil ve büyük ihtimalle Türk'tür.
Aslına bakarsan büyük ihtimal vs değil Allah'ın izniyle Türk'tür Mehdi.
İstiklal Marşı'nı okuduysan " O benimdin o benim milletimindir ancak " mısraları da buna işarettir.
Üstelik hadislerde Mehdi'nin Türkiye'den çıkacağı ve bütün faaliyetlerini buradan yürüteceği de söylenir.
Emin ol ki Mehdi safkan Türk'tür Allah'ın izniyle.
Cevap sahibi+1 yılAnladım kardeşim.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat