Nasıl ya Bodrum'da deniz kızı bulundu! deniz kızı gerçek mi sizce anlam veremedım guzel de degıl bu hem çirkin.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl ya Bodrum'da deniz kızı bulundu! deniz kızı gerçek mi sizce anlam veremedım guzel de degıl bu hem çirkin.

M. Ö. 10 yılları gibi atina yakınların da serinlemek için denize giren Alisa adında bir kızdan yıllarca haber alınamamış. Aradan 3(üç) yıl geçtikten sonra bu kız 2000 li yıllarda sorun olan Kardak (ismi tam olmayabilir) işte bu kayalıklarda güneşlenirken balıkcılar tarafından görülmüş. Balıkcılar bu kimki diye yaklaştıklarında bir bakmışlar Atina'lı Alisa belden aşağısı orkinos kuyruğu olmuş halde elinde sigara güneşleniyor. Sormuşlar ne iş Alisa diye. Oda başlamış anlatmaya ya ben serinlemek için denize girmiştim tam da o sırada erkek orkinos sürüsü marmaraya çıkıyormuş. Taa da akdenizden göç ettiklerinden abazanlık başlarına vurmuş. Benim etrafımı çevirip afedersiniz ırzıma geçtiler. Sonra bnde utancımdan insan içine çıkamadım. Bir adaya sığındım. Karnım yavaş yavaş şişmeye başladı. 9 ay sonra bir sancı bir ağrı anlatamam. Avret mahalimde bir kasılma oldu. TAm çocuk çıkacak derken birden bacaklarım koptu ve cinsel organımdan işte bu kuyruk çıktı. sonradan kulak arkamda da iki solungaç çıktı. Ogün bugündür böyle işte. DEmiş.
Özet: Yalan yok.!
Canımın içi resimlerin yarısı fotoshop yarısı da yılan balığından alıntı bilimse cevap istiyorsan biyolojik açıdan böyle bir canlının varlığı hiçbir biyolog tarafından kesinlikle kanıtlanmamıştır bu denli gelişmiş yeni bir canlı türü keşvetmek çok büyük bir bilimsel olaydır ve gerçekleşirse zaten 1000 tane kanalda duyarsın ama su altında da böyle bir canlı yaşaması da yine biyolojik açıdan çok kusurlu olacağından imkansız diyerek umutlarını çöpe atıyorum kusura bakma
Iyy dusunsenize yuzerken ayaginiza takılıyor
Insallah yoktur boyle bişey ayrica neyle uruyecek bunlar denizadami diye de bisey var ozaman
Cevap
49Cevap
Deniz kızı diye bir şey neden olmasın? Bunla ilgili çok araştırma var hatta şöyle bişey diyim. Bir araştırmacı grubu yapmışlar sürekli deniz kızlarını araştırmışlar bir şeyin kalıntılarına bilgilerine ulaşmışar devlet an itibariyle bulunan herşey her belgeye el koymuş.
Deniz kızı sarhoş balıkçıların yunus balığını kadın sanmasıyla ortaya çıkmış bir hayal ürünüdür. Bir zamanlar da kur'an yırtınca maymuna dönen bir kızcağız vardı sonra balmumundan yapılmış bir heykel olduğunu öğrendik.
Deep Web. Sahte. Deep Web'te bir sitede photoshop yarışması yapıldı. Onun eseri. Dinozor kemiği vardı birtane daha gerçekçi ama 1. bu oldu.
Çoluk çocuk artık işi öğrenmiş sizde hiç suşi görmüş gibi atlıyorsunuz hemen reklam kokan hareketler bunlar balık seviyorum ama kokusu beni öldürüyor neyse ben banyoya gidiyorum
diz kapagi bacakları belli oluyor :D inanmadim ben pek kafasiyla vücudun devamini almamislar :D karayip korsanlarindaki gibi :D
Valla bilmem ki ama gerçek olucanı sanmıyorum inş de olmaz yoksa bizim erkeklerin aklı kayar valla gerçi pekte çirkin iş ama 😊😊😊
Zaten ne zmn ufo ya da ne biliyim canavar, deniz kızı falan gibi şeylerin fotosu çekilse hiçbiri de böyle net hd falan değil :) Ulan madem buldunuz her açıdan çekin tam boyunu falan , yalan dolan bence :)
Olabilir bu gerçek olmasa bile denizkizlarinin yaşadığına inanıyorum.
Bu bildiğin karayip korsanlarındaki ahtapot adam :d
Deniz yalnız kalamaz vardır elbet kocaman deniz yalnızlık kolay mı
Gerçek olsa dünya çalkalanirdi boşver kafani yorma bir nevi kum sanatı falandir bu
bakmaz olaydım ya kabusuma girecek. gerçek olabilir bence... shop da olabilir. ne biliyim. aman.
Karayip korsanlarindaki denizkizlari gibiyse uzak dursn
değil resmin neden tamamı yok? boydan boyada parca parca
Gercek degil diye biliyorum, bir film (aklima gelmiyo hangi film icin oldugu) icin balmumundan yapilmisti herhalde.. ispanyada bulunmustu hatta..
Bu deniz kızı haberi yanlış. Michael Spatola isimli Hollywood makyaj sanatçısı tarafından "Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde" isimli filmin setinde çekildi. Deniz kızları gerçek değiller mitoloji yaratıkları sadece
bodrum değil bu karayip korsanları denizkızı organları sergisinden alınma fotoğraflar ispatlı
Hayallerimizi süsleyen deniz kızı bu değil, geri gitsin bu.
Gerçek mi bilmem ama küçüklugumden beri uyuz oluyorum şu kızlara :D
Fotolar tam değil gercek olamaz heralde shop olabilir cunki tam bir foto olsaydi bir soru isareti olabilirdi
İnna sabirin bu ne ya inanmayın böyle şeyleri kızın biri boğulmuş ölmüş buda cesedi işte net 😁
Bu ne biçim ceset bee :D
Bizlerde baktığında insana benziyoruz ama değiliz...
Ahtapot qibi ama olağan bir video var izledm ve sok oldum herşey olabilir inanmicak bisi yok
Bodrumda degilde güney africada var bbc ya da discovery nin marmaids diye belgeseli var izle istersen
Bu olmamis geri denize gondersinler :) hayalimdeki sevimli denizkizi yikildi yahu :p foto shop un dibisi bu :)
olabılır bu dunyada ne canlılar cıkıyor o nıye cıkmasınn
Bu bildiğin çernobilden etkilenmiş. Ayrıca fotomaç haberi gibi bunedir ya :D
Senin için güzel yaratılacak hali yok allah öyle yaratmış hem bence yok böle bişey ama oladabilir
Bir denizci olarak ben hiç rastlamadım :)
Korktum ln bu ne boyle ajskdkszjxhxkjxjs
bu ne amkk çirkin şey ismimden iğrendim
poseidon un kızını bulmuşlar
Poseidonun kayıp dölü mübarek
geçmişte yaşayıp günümüze fosiller ulaşmış olabilir diye düşünüyorum günümüzde olduğunu düşünüyorum
Biraz gerçekçi geldi. ama fotofoştur :D
midem kalktı. gerçek değildir inanmıyorum.
Pek inandırıcı gelmedi :/
Photoshop gören masum köylü.
denizin anası kızı varda babası niye yok :) ?
Bodrumda oturuyorum ben boyle bisey duymadim :/
Tumblr mı kullanıyosun :)
Hala inanan var mı bunlara.
Tüü a mk allahsizlari
Bu bu bu buu şotofok bu :)
Bunun göğsü yok penisi var bu erkek
bende okudum haberlerıde sahtedır
estetikle şişirilmiş gibi sanki yüz kısmı :D
Tipi kezbana benziyo deniz kezbani olmasin bu
Masallarda hep güzel anlatılırdı
krayıp korsanlarındakiler daha güzel hatundu :D
montaj bunlar montaj.