Adolf Hitler yahidileri karşı soskırım ilan etmişti. Bir nazi idi. Fakat bazılarına göre Adolf Hitler de masonlara çalışan birisi idi. Bu ne kadar doğru olabilir? Bilginiz varmı?
Hitlerin asıı amacı neydi?
Hitlerin asıı amacı neydi?
yahudilerin bir hedefi vardır büyük israili kurmak bunun için şu anda da gördüğüm bütün rezillikleri yapmışlardır ve yapacaklardır türkiyenin bir parçasıda büyük israilin içindedir. her neyse zamanında orada yaşayan yahudileri sırf şu an bulundukları bölgeye çekebilmek için hitlere destekleyen yahudi liderleri olduğunu duymuştum hatta bu hitlerin yahudilere yaptığı işkencelerin amacının bu olduğunu aslında hiç bir yahudiye zarar vermediğini yahudiler kadından nesillerini sürdürdükleri için kendini yahudi diye ileri süren yahudi olmayan bozuk ırklı insanları öldürdüklerini duymuştum ne kadar doğru bilemem ama mantıklı...
Sonuç nedir? Masonmuydu ya da onları destekliyormuydu yoxsa yokmu? Çünkü nazizmin amacında yahudiler ve masonlar düşman olarak bilinir.
Dogrudur kardesim avrupada asyadan goc eden eskenaz yahudilerini öldürmüstür onlarda bu dini secmisti zaten yahudileride soylenmistir yahudilerde gitmek istememistir onun icin oldurdukleride vardir adam butun avrupayi almis sadece ingiltereyi alamamis neden acaba zatwb rokck feller ailesi milyarlarca para gonderdi hatta eisen hower ile finlandiyada gizli cekilmis video su var zaten adamlarin okadar gucu var Şu an dunyada 1yahudi vursalar savas cikarirlar
Hitlerde yahudidir ve masondur. Hitlerin yahudileri katletmesinin sebebi yahudilere vaad edilen topraklardır. yani yahudilerin buraya göç etmesine sebep olmasıdır ve bildiginiz gibi filistinde azınlık olarak yaşayan yahudiler zamanla çoğalarak İsraili kurdular bunu da mason sayesinde yaptılar.. hitler öldüğünde yanında tibetli keşişler vardı bu keşişler ona olacakları ya da yapması gerekenleri önceden söylüyordu
annesi Yahudi olmayan biri Yahudi değildir o inanca inanırsa onların lehine hizmet eder ve mason olur. mason olsa Yahudi katliamı yapar mıydı :)
Kesınlıkle yapmazdı
Adamın tek derdı alman ırkını ustun yapabılmek sarı sac beyaz ten renklı gozler
mason olsa bunu yapamazdı. mason demek yahudi sever demek. hiiitler naziiidir nazii kalacak :D
Cevap
3Cevap
Hitler Baron Rudolf Von Sebottendorf un kurduğu Thule örgütü üyesiydi. Avusturyada askere kanun dışı yollarla kabul edilmesinen nazi partisinde ki hızlı yükselişine kadar bütün gelişmelerde örgütün desteğini almıştır. Thule gnostik ve masonlukla organik bağı olan bir örgüttür. Konuyu detaylı araştırmak isteyenler için Aytunç Altındal ın kitaplarını öneriyorum
Ayrıca masonların yahudilere değer verdiği algısı yanlıştır. Masonluk sadece kabala'dan etkilenmiştir. yoksa bir yahudi örgütü değildir
Mason pozları var ama masonlar yahudileri sever hitler bunu yapamazdi bence mason olsa.
Masonların üst kadrosu yahudilerden oluşur , rus masonu olabilir belki.
Hayır hatta masonlara karşıdır
yahudi soykırımı ilan ettiyse bence mason olamaz
sevmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar