Filistin ihanetinin bedelini ödüyor arkadaşlar size ne oluyor?

Birinci Dünya Savaşı'nda İngilizlerle para karşılığında Osmanlı'ya ayaklanan, Osmanlı trenlerini bombalayan, Mehmetçiklerimizin ölüsünün gözünün bile oyan (tam 15.000 Türk askerinin gözü kör edildi) , 1991 yılında kendi topraklarında PKK'yı eğitip, tıpkı Kaddafi gibi Kürdistan kurulmalı diyen, Ermeni Soykırımı meselesinde Türkler soykırım yapmamıştır DİYEMEYEN, KIBRIS İŞGAL ALTINDADIR DİYEN FİLİSTİN, hala daha da TÜRKLERE yaptukları İHANETİN BEDELİNİ ÖDEMEKTEDİRLER. Eğer Osmanlıya ihanet etmeselerdi bugün hala orada Türk askeri olacaktı.

Bizim burnumuzun dibinde Türkmenler katlediliyor, Uygurlar katlediliyor orada ki işkenceler daha büyük. Annelerin karınları yarılıp bebekleri çıkartılıyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Filistin bakanı Tamari’nin açıklaması: “Osmanlı Türkü’nün kıymetini bilemedik. Onlara ihanet ettik. İhanetin bedelini ödedik, ödemeye devam ediyoruz. Bize yardım edin ve yeni bir sayfa açalım.” dediğini aktardı. ( Kaynak: http://www.zaman.com.tr...ini-oduyoruz_51830.html )
Güncellemeler
+1 yıl
Ben İsraili savunmuyorum sadece asıl yardım etmemiz gerekenleri unuttuğunuzu söylüyorum.
Filistin ihanetinin bedelini ödüyor arkadaşlar size ne oluyor?