FBI i oyuncak etmiş duayen hacker Çağatay Evyapan'ı tanıyan bilen duymuş olan yok mu yahu? :) he is not in danger, he is danger?

Dünyaca tanınmış bir hacker kendisi aynı zamanda aile dostumuzdu hapise girdikten sonra görüşmedik. Adam en tehlikeli Türk hacker. Odasındaki kart yapma sistemini görmüştüm, deha biri, internet üzerinden hesaplardan 5 yılda 500 milyon dolar vurgun yaptığı iddia edilen chao lakaplı bu adam fbi'ın en çok arananlar listesinde bulunmuş. 3ay boyunca kanıt toplamaya uğraşıp yakalamışlar. dünyadaki sanal dolandırıcılığın en tanınmış ismi. interpol tarafından en çok aranan dört dolandırıcıdan biri. tuzla'daki lüks villasında yakalandıktan sonra "yakalanmasaydım abd'yi 5 milyar dolar zarara uğratacaktım" diyerek sempati kazanmış biri de ayrıca.. Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bence böyleee bir adam harcanmış. Amerikada olsaydı mesela bu adam çok daha bilindik olurdu.. Filmi çekilesi bir macera yaşamış.. İnternet sitesini de yine bir fbi ajanına emanet etmişliği var, iyi bilardocu olup çeşitli dünya ve türkiye şampiyona'larına katılmış ayrıca.
FBI i oyuncak etmiş duayen hacker Çağatay Evyapan'ı tanıyan bilen duymuş olan yok mu yahu? :) he is not in danger, he is danger?
Cevapla