Bu adamı tek ben sevmiyorumdur heralde değil mi? Kimler bu adamı seviyor? Şarkılarını, tarzını, dansını... Fikirlerinizi alabilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıltarkan mı kaldı allasen?
tarkanın tarkan olduğu yıllarda müzik piyasassı durgundu... büyük prodüktörler böyle sesli adamları zor çıkartıyorlar sonra da kasetlerinden parayı kırıp büyük konserlerle adamı iyice parlatıyorlardır...
artık torrent olayı ile bunların hepsi bitti... internet radyoları bitirdi... torrent kaseti cdyi bitirdi.. müzik youtube ile bit tık uzağa geldi konserler bitti... bunlar bitince de bu adamlar da bitti... artık mega star felan değil star bile değildir... çünkü ulaşılmaz, erişilmez değildir...
çok daha iyi sesi olan, yetenekli besteciler internet ortamının da sağladığı demokratik ortamdan faydalanıp seslerini çok rahat duyurup meşhur olabiliyorlar... artık yapımcı bulmaya falan gerek yok... aç bir youtube hesabı tamam...
yani megastarlık bitti.. sadece tarkan var.. bana göre o da yok.. çünkü müziğini geliştiremedi.. halen daha 70-80'li yılların saçma nostaljik parçalarına cover yaparak ayakta durmaya çalışıyor.. 2000'li yıllarda hele 2010s sonrası bu taktik hiç tutmaz.. aynı hatayı gökselde yapıyor ve elde edeceği birşey yok...
insanlar artık gerçek enstrümanın modern sesle buluştuğu grup işlerini seviyor... pop-rock vs tarzı müzikler tutuyor...03 Yorumla- +1 yıl
adam 90 larda çıktı 70-80 ler de nerden çıktı? Tarkanın üstüne bir ses söler misin?
Cevap sahibi+1 yıl70'li 80'li yılların şarkılarını coverlıyor dedim...80'lerde çıktı demedim :/
sesi de çok güzel değil... abartılıyor.. hep aynı perdeden söylüyor... sesinin diğer tonlarını bilmiyoruz... emre aydının sesi mesela daha iyi... ya da teomanın...
bir akerfeldt değil
https://www.youtube.com/watch?v=G_By_QidPOo
stanne de değil..
https://www.youtube.com/watch?v=fmFlB6o9QBs
hansi kürsch'ün eline su dökemez...
https://www.youtube.com/watch?v=f7k3pVuGlqY- +1 yıl
tabi insanların kulak zevkleride değişiyor ama teoman ve emre aydın dedin Tarkandan iyi dedin ne desem bilmiyorum
En İyi Cevaplar
yanlış bilmiyorsam halk müzğimi musiki mi ne egitimini almıştı kendisini severi kır zincirlerini , işim olmaz, ayrılık zor, dudu , verme bir sürü parcasını severek dinlerim megastar olmasının sebebide bellidir adam işini iyi yapıyor
142 Yorumla- +1 yıl
13 yaşından beri eğitimini görmüş bu işe kendini adamış biri hem sesi hem dansı :)) sesi her şeyede yatkın :)) adam harika ya
- +1 yıl
ilk çıktıgı yılları hatırlıyorum galiba kıl oldum abi diye bir şarkı idi ozamanlar 8 yasında felandım tipi biraz düzgün değildi sonradan muhtesem oturdu kendini geliştirdi hem fiziksel hemde ruhen her yerde muhteşemliğini sergiliyor yabancı album girişimi olmuştu bounce du galiba albumun adı tuttura bilseydi dünya starı olacaktı ama prodüksüyon da hata yaptıgı için olmadı star the fire diye bir parçası vardı sevmiştim o parcayı
- +1 yıl
oha her dediğin doğru :)) evet ilk baştaki tipi gerçekten tuhaftı ama o zamanın modasıda tuhaftı gerçekten adam her türlü evrimi geçirdi :)) ilk şarkısı kıl oldum abi klibte üstünde siyah bir gömlek ve siyah sarı ekoseli bir pantolon ayrıca yanındaki kızın çorapıda kacıktı :D şarkıyla uyuşsun diye fark ettiğimde çok gülmüştüm :D
- +1 yıl
:D :D bayaga hatırlıyorsun hafızan iyimiş ben sadece o zamanlar ki tipini az çok hatılıyorum insan dediğin her sekliyle kendini geliştirmeli sonuçta birde su var ki bir çok erkekte görüyorum erkekler en zaından bir bölümü 30 yasından sonra inanılmal şekilde değişiyor tarkanda bu furyada :D :D :D gerçi tarkanında yası bayaga ilerledi sayılır adam 41 yasında genede sapasağlam ayakta işine devam ediyor sezen aksu nazan öncel ve tarkan bunlar aynı zamanda beste makinaları etrafta dinlediğimiz bir çok sarkının bestesi sözü agırlıklı bu üç sanatcıya ait oldugunu kaç kişi biliyor ki herkez sadece dinler sarkının aranjörünü bestecisini söz yazarını kimse merak etmez kısacası :
- +1 yıl
evet epey yaşı var adamın gülücük çizgileri çıkmış gözünün etrafında ama hala çok tatlııı :)) bestelerine laf yok zaten bir sözü var hiç unutmam tuvalet rahatlamak için gayet iyidir ama aşk şarkıları için hiç iyi bir ortam değil :D aslında epey balık hafızayım ama konu Tarkan olunca biraz daha güçlü oluyo ama onunla ilgilide bir çok şey unutuyorum :/
- +1 yıl
anladım :D :D birşey itiraf edeyim mi senin soruyu gördükten sonra canım tarkan dinlemek istedim su ingilizce albumu varya onu dinliyorum suanda mesela aklıma geldi bayadır dinlememiştim
www.ttnetmuzik.com.tr/album/Come_Closer/22781 - +1 yıl
star the fire :D in your eyes :D ilk ezberlediğim ingilizce şarkı :D
- +1 yıl
:D :D bu arada teşekkür ederim... asıında insanalrın ne dediği umrumuzda olmamalı dinlediğimiz müzik bizi yansıtır ne dinlediğimiz müzik dinlediğimiz sanatçı hep bizi yansıtır insanlar garipse de ama şimdilik türk pop müziğinin en büyüğü megastarı tarkandır hatırla kimler oldu bu zaman içersinde tarkan gibi davranmaya çalışan onun yolundan gitmeye çalışıpta beceremeyen yok olan nice insan
- +1 yıl
evet :) aklıma şimdide Tarkan dansını taklit edenler geldi en iyi yapan Hekim yetenek sizsine çıkmıştı :D birde bunu vinelara konu yapıyolar :D
- +1 yıl
:D öyle aslında acısam mı gülsem mi bilemiyorum bu tiplere kendin olmak var ken kendi tarzında birseyler yapmak varken niye taklitçiliğe kalkıyorsun ki bir kere tamam örnek alırsın kendine ilham noktası secersin ama taklit ne ya olmaz ki öyle birsey hele ki bir mega starı taklit ederek ona ulaşamazsın ki en başta rakip olacaksın ki ne kadar iyisin herkez görecek ama yok tarkanın eline su dökecek kimse yok suanda
- +1 yıl
abi dansına ölürüm onun ya yok böyle bir dans
- +1 yıl
çok farklı ve bayada zor kıvrak adam karadenizli olduğunu gösteriyor :D
- +1 yıl
Ordu/Ünye :))
- +1 yıl
Almanyanın alzey kasabasıı :)))) küçükken çok yaramazmış birde at arabası peşinde koşarken az kalsın kör olucaktı gözünün hemen altında hala izi var fotoğraflarında görünüyor zaten :))
- +1 yıl
ama Tarkan çok tatlı o sevilmez mi o bilinmez mi? :D
- +1 yıl
evet yok o çok tatlı yosun gözlüm :) ağzını burnunu yerler onun
- +1 yıl
aklıma geldide tisort üstüne gömlek modasını türkiye tarkan yaymıştı yanlış hatırlamıyorsam ama yerler onu dedin ya aklıma bu geldi
https://www.youtube.com/watch?v=wN4Rbc6HSPY - +1 yıl
bu klibe hastayım gelinlikle koşan kız :D sanırım o benim :D tşört üstüne gömleği bende çok severim Tarkandan gördüğüm için uzun bir süre öyle gezmiştim :D
- +1 yıl
:)))))))))) özellikle gelinlikli kız benim diyorsun güzelmiş :D her ne kadar muhabbete devam etmek istesemde bayaga uykum geldi ben kaçıyorum artık sonra görüşürüz bu arada takibe aldım gerçi sabah oldu sayılır ama hayılr geceler sana
https://www.youtube.com/watch?v=wN4Rbc6HSPY
buda öylesine olsun benden :D - +1 yıl
link açılmadı internet yavaşladı sanırım az sonra komşu kapatıcak :D neyse iyi rüyalar sana:D
- +1 yıl
iyi geceler dedik günaydın da dim bari :D günaydınn
- +1 yıl
linke yeni baktım :)) açar açmaz Tarkan muahh dedi güne çok güzel bir başlangıç :D
- +1 yıl
günaydın sanada ya ben sana aslında yanlış link atmısım ben aslında bunu atacaktım
https://www.youtube.com/watch?v=4tLOG4us6zc - +1 yıl
bu da güzel ilk çıktığında çok tepki almıştı
- +1 yıl
evet ama fazla sürmedi tepki sonra herkes şarkının güzel olduğu konusunda hem fikir oldu
- +1 yıl
en çok adamın dansına ön yargıları var kız gibi dans ediyormuş yaptığı figürleri yapa bilen kız görmedim ben hem dansın cinsiyetimi olur dans evrenseldir
- +1 yıl
düğünlerde görüyoruz erkek adam dans eder miyi :D hepsi çok çapalıyor ama yok yapabilen o yüzden sadece düğünlerde dans ediyolar ya :D her yörenin kendine ayit dansları varken dansa böyle bakmak çok yanlış herkes kendi yöresinin danslarını araştırsa figürleri görseler bu adama bu kadar yüklenmezler
- +1 yıl
adam her şeyiyle mesleğini yerine getiriyor bence
- +1 yıl
aynen öyle dostum
- +1 yıl
:))))))
+1 yılaklım ermezken de sevmezdim Tarkan'ı :/ ben 6-7 yaşlarındayken liseli kızların konserdeki hallerine bakıp bir de Tarkan'a bakardım ki o zamanlar iki dişinin arasından bir insan geçiyordu. neyse öyle işte :)))
02 Yorumla- +1 yıl
evet biliyorum :D 3. ist boğazının temelleri atılırdı :D ama kusursun insan olmaz ki bence o gözler tüm kusuru örter
- +1 yıl
gözler mi? yeak yaaaaaaaaa
şarkılarını severim kendini uzak tutar kalitesine kalite katıyor ortalık değil kalsın böyle.
03 Yorumla- +1 yıl
özel hayatıyla pek gündemde olmuyor adamın hem kendine hem de işine saygısı var
- +1 yıl
onunla ilgili haber duymak için şarkılarını bekliyor insan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
+1 yılO adama bazen diyorum ki aslında güzel müzik yapıyor. Ama ego manyaklığı yaptılar adamda.
Tarkan, Tayfun dönemlerinde dolaşan öpücükle köseyi dönen birisidir.
Her geçen gün biraz tarzını değiştirip güzel işlere de imza attığı oluyor.
Fakat her nedense yurtdışında yaşayıp ayda yılda bir gelip paraları toplayıp gittiği düşüncesi hakim bende :)09 Yorumla- +1 yıl
adamada hak vermek lazım geldiği makamın getirdiği zorluklar var devamlı göz önünde bulunmak istemiyor özel hatında kameralar istemiyor birde moson baskısı var tabi tehtitler falan uzaklaşmak ister insan
- +1 yıl
Haklısın, özel hayata saygı yok türkiyede katılıyorum
- +1 yıl
hem devamlı yurt dışında olmuyor köyünede çok kaçıyor tabi orasıda öğrenilmeden önceydi bu
- +1 yıl
:)) Adamlar haklı eline kamerayı fotoğraf makinası alan bütün bir topluma işkence yapıyor.
Sanatçı yurtdışında sokakta yürürken çoğu zaman Türkiyedeki kadar sıkıştırılmıyor
Bizimkilerin sevgisi de nefreti de aşırı.
Basının bulduğu kılıf da süper !
- işimizi yapıyoruz abi biz - +1 yıl
abi adam basından kaçsa hülya avşar var adama takmış her yaptığına illa bir şey sölicek
- +1 yıl
Bunun üstüne Tarkan şarkısı çıktı yemin ederim :) Karnaval diye bir siteyi dinliyorum.
Hatasız kul olmaz sarkısı benden size hediye olarak gelsin :) Hülya Avşar bildiğin kendini aştı show için kadın kişiliğinden ödün veriyor artık. - +1 yıl
Tarkana ben hala kızgınım yaptığı büyük bir terbiyesizlikti gecen sene ödül törenine katılmadı diye adamı boğucaktı sanane sanane hele yetenek sizsine çıkan başka bir Tarkan taklidi yapan adama gel buraya da hırsımı senden çıkarim demişti karnına numaradan yumruk atmıştı
- +1 yıl
Bir insanda bir yükselme birde düşme dönemi vardır.
Hülya Avşar artık düşme dönemine girmiştir benim gözümde!
Kesinlikle katılıyorm sana - +1 yıl
kendini gündemde tutmak için elinden geleni yapıyor yazık
Şimdiki haline bir şey diyemem de, şu ikisini beğenmiyorsan muhtemelen duygusal yönden olmamış bir insansındır..
https://www.youtube.com/watch?v=gqEXClwcc54https://www.youtube.com/watch?v=gqEXClwcc5407 Yorumla- +1 yıl
Aman tanrım kış güneşi :)) bunu sevmeyen ölsün abi yaa
- +1 yıl
O değil de, ben niye hıyar gibi iki tane koymuşum linki? Diğeri şu olacaktı:
https://www.youtube.com/watch?v=NQV6I56m3b4 - +1 yıl
Anam diyeride dön bebeğimmm :)) senin duygusallığını yesinler :D
- +1 yıl
aferin kızıma :D
- +1 yıl
hayır hani reklam varya alkış kızıma diyo bende kendi kendime aferim bana yerine aferin kızıma dedim kendime deidm çümle çok saçma oldu ya
Önceden dinlemişliğim vardır dansı çok kıvırıyor sahnede köçek gibi :) en son albümü güzeldi işte beğenmiştim sonrada kayıplarda bayadır bide uyuşturucu mevzusumu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam bunla ilgili. İyi pop çu.
06 Yorumla- +1 yıl
evet ama hatasız kul da olmaz değil mi? En son Nazan Öncelle düet yaptı Hadi O Zaman :) Çok tatlı birde klibb :)) yeni albüm için çalışıyor ve soma için konser vericek şu an ona hazırlanıyor :)
- +1 yıl
daha onu bilmiyorum ajda pekkan ve sezen aksuda çıkıcak sahneye. Hadi o zaman çok tatlı klibte yağmur yağıyomuş gibi çizgiler varya o da sarılıyo kendine yürüyo Allahım tatlılık abidesi :))))) ama çok illu var :D
- +1 yıl
Hemde fenaa...
Türkler, şımarık şarkısını tüm dünya biliyor sanıyor ama yabancıların sadece %20lik kısmı biliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
ngiltere ve ABD'de yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla yapılan bir ankette; bugüne kadar farklı versiyonları yapılmış en iyi 15 şarkı belirlendi.
Tarkan'ın "ŞIMARIK" şarkısı listeye girmeyi başardı... - +1 yıl
Ben inanmıyorum ama ben de gittim abd'ye canım sıkıldı röportaj tarzı bir şey yapayım dedim sordum sordum birine tarkanın şımarık şarkısını biliyor musunuz diye sordum kim dedi türk şarkıcı dedim bana sadece türkiyenin yunanistan yakınlarında olduğunu biliyorum kusura bakma dedi.
- +1 yıl
link atamıyorum xperim düşük ama google yazdığın an çıkar yapılan büyük bir araştırma bu
tarzıznı tipini es geçtim ama sesi cok güzel her türlü müziğe uyumlu.. her yigidin harcı deildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Dünyaya böyle ses devamlı gelmez şıkıdım şarkısı dünyanın en iyi 15 şarkı listesinde :))
+1 yılbir kaç şarkısını seviyorum bitek
onun harici sevemedim03 Yorumla- +1 yıl
hangileri
- +1 yıl
işim olmaz, sen başkasın
- +1 yıl
yeni şarkısına baktın mı :) bence bakmalısın
Sevmiyorum o ne ya gıcık kadın gibi dans ediyor. bazı şarkıları iyi sadece o kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
dansın kadın-erkek diye ayrıldığını bilmiyordum
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kez olsun bir şarkısını açıp dinlemedim hiç sevmedim
03 Yorumla- +1 yıl
önyargılarını yensen keşke dünyanın kabul ettiği bir sesi dinlemekten zarar gelmez
- +1 yıl
zevkler ve renkler tartışılmaz
bence megastar denilecek kadar abartı bir bir ünü yok...balkanlar ve araplar arasında tanınıyo biraz...
13 Yorumla- +1 yıl
hayır dünyaca tanınıyor
- +1 yıl
Prens II. Albert 3 senedir Tarkana ricada bulunuyor 40 yıldır düzenlenen ‘Monte Carlo Summer Festival'inde yer alması için daha önce bu festivalde Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias, Celine Dion, Scorpions, Santana ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne aldı ve bu sene kabul etti ilk defa bir Türk çıkıcak o da Tarkan eyer bir ünü olmasaydı adama yalvarıp çıkartmazlardı?
+1 yılTarkani severim guzel sarkilari var ve yeteneklidir ama kendisi pasif gaydir bunu duyduktan sonra pek dinlemedim
09 Yorumla- +1 yıl
fazla kadın düşkünü bir insanın gay olduğunu nerden çıkardın?
- +1 yıl
Yunanistanda gaylerle yakalandi hepsi göstermelik kizim adam rizelii gay oldugunu aciklasa yasatirlarmi
- +1 yıl
çok önceden çekilmiş bir fotoğrafı var adamı elimden geldiğince takip ediyorum fotoğrafta öyle apartılcak bişi yok zaten fotoğrafın gazetecilerin eline geçme hikayesi falanda birinin ona tehdit etmesi adamda saklicak bişisi olmadığından yayınla demiş kamera karşısınada geçip evet o benim ve açıklama yapmicam bu benim ve Yukarıdaki arasında bir mesele dedi fazlasıyla kadın düşkünü bir erkeğe gay demek :/ meyvesi olan ağaç taşlanır
- +1 yıl
Ya kardesim ben onun sanatciligina bisey demiyorum gay olmasida onun tercih i saygi duyuyorum ama bana boyle seyler ters oldugu icin artik dinlemem diyorum niye gocunup sanki onun kotulugunu istiyormusum gibi yaziyorsun
- +1 yıl
k.b elimde olmadan savunmaya geçiyorum
- +1 yıl
Senide anliyorum seviyorsun
- +1 yıl
insan 5 yaşından beri hayran olur mu olur :D
- +1 yıl
Respect ozaman
- +1 yıl
:)))))))))))))))))))))) birde o adamı görebilsem
+1 yılbütün dünya tanıyor adı üstünde megastar severim bende.
03 Yorumla- +1 yıl
biraz daha uğraşsa istese dünyastarı olur ama adam sakin hayat seviyor
- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
:)))
+1 yılçocukluğumun en popüler şarkıcısıdır, kendisine ileri derece hayranımdır.
03 Yorumla- +1 yıl
çok tatlı değil mi? ^_^
- +1 yıl
tatlı değil karizmatik :)
- +1 yıl
cool :))
+1 yılDünyaca ünlü starımız. Seviyorum kendisini de şarkılarınıda
01 Yorumla- +1 yıl
Türkiyenin gururu :)
+1 yıltarkan denince akla kuzu kuzu gelir :D ilkokulda ne dinlerdim.
03 Yorumla- +1 yıl
İşte geldim kuzu kuzu dilediğince kapandım dizlerine... :D klibine hastayım
- +1 yıl
aynen çok iyi dans ediyordu özeniyorduk tabi :D
- +1 yıl
deniyoruz deniyoruz olmuyor o bel hareketinin sırrını çözemedim :/
Tarkan için çıldıranlar vardı ben küçükken bilirim :)
Adam kusursuz01 Yorumla- +1 yıl
Bu fikre bayıldımm! :D
türkiyedeki en iyi şarkıcıdır dinlediğim tek türk şarkıcıdır
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))) aynen öyle muhteşem ses
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok güzel sesi ya.en kötü şarkı bile onun sesinde dinlenio
13 Yorumla- +1 yıl
evet, evet... ayrıca çok tatlı insan yaşlanınca bile yakışıklı olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılyakışklı değil.bana çekici gelmiyor. ama sesi çok iyi
- +1 yıl
Güzellik kişiye göre değişir tabi ama sesini tüm dünya kabul etmiş :) harika bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılToz çekip sahneye çıktı iki kırıttı mega star oldu :D olay bu kafa yaptıktan sonra sahneye çıkacaksın.
05 Yorumla- +1 yıl
Halil sezayiyle mi karıştırdın
Cevap sahibi+1 yılİnternetten hic araştırmadın mı kuzum. bir baksana Tarkan neyden dolayı bir cok kez göz altına alınmış.
- +1 yıl
biliyorum tabikide ama sahneye çıkmadan önce içmiyor
Cevap sahibi+1 yılöyle şeyleri içindeki heyecanı alıp cesaret vermek icin kullandıklarını biliyorum. Yani az da olsa sahneye çıkmadan önce yaparlar
- +1 yıl
onu çoğu kişi yapıyor ama adamın muhteşem bir sahne performansı var tüm sahneye tek başınada hakim olabiliyor
+1 yılsesi güzel ve türkiyenin tartışmasız en yakışıklı adamı.kıskanıyorum :D
05 Yorumla- +1 yıl
ama ben bu yorumu çok sevdim :D
- +1 yıl
boyu biraz uzun olsa daha iyi olurdu ama Allah vergisi işte.
- +1 yıl
kısa boy iyidir kalp fazla yorulmaz ömrü uzar bilimsel açıdan yani yoksa bilemeyiz ne kadar yaşicağını kader kısmet
- +1 yıl
boy yakısıklılık vermez.önemli olan tipdir.oda allah vergisi ;)
- +1 yıl
Tip var :)) gözler, elmacıklar, dudaklar vb... :D adam yakışıklı ya
Bende pek sevmiyorum. Ayrıca ironi felan mı yapıyorsun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır tabikide koyu bir Tarkan fanıyım sevilmez mi o adam
- +1 yıl
Tarkan fanlarını merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKol alti killarini kessin Antalya Fanta fest de midemi bulandirdi hayvan
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmazsa doğal dimi? Şimdiki erkekler gibi ağdaya başvurmuyo
Ozel hayatini ulu orta yasamadigi gi magazincilere uzak oldugu icin seviyorum
05 Yorumla- +1 yıl
kendine saygısı var adamın
- +1 yıl
kovboy filmleri olan adam mı? :)
- +1 yıl
biliyorum o adamı :D izledim bir kaç kez :D
+1 yılBazı şarkılarını severim bazılarını sevmem
03 Yorumla- +1 yıl
%50 yani?
- +1 yıl
Yani.. :)
- +1 yıl
O da güzel :))
+1 yılPek uyuşmaz stillerimiz bununla :))
118 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
Sevmem diyorum çok fazla.Megastar falanda değildir benim için.
- +1 yıl
adamı megastar yaptılarsa bir bildikleri vardır heralde müzik kulağı olmayan insanlarımızda var işte :/
- +1 yıl
Ne alakası var? Benim hoşuma gitmiyor demek ki.Herkesin zevki birinci mevki.Zorla mı? :))
- +1 yıl
hayır tabikide sadece yorum yaptım :/
- +1 yıl
Bende bu saçma yoruma mantıklı bir karşılık verdim ;)
- +1 yıl
kime göre neye göre mantık lı?
- +1 yıl
Bana göre mantıklı.Benim mantaliteme göre.
- +1 yıl
sana göre
- +1 yıl
Evet bana göre tabii ki.Benimde kendime göre bir duygu/düşünce dünyam var.Ona göre değerlendireceğim elbette.Sana göre değerlendirmemi beklemiyorsun heralde?
- +1 yıl
Eh yani.Bende onu diyorum deminden beridir.Bak dediğim noktaya geldin sonunda ;))
- +1 yıl
ama Tarkanı sevmemek tuhaf geliyor
- +1 yıl
Sana tuhaf bana normal.Neden tuhaf geliyor ki? Peygamber mi bu haşa?
- +1 yıl
Sen seviyorsun diye biz sevmek zorunda değiliz ki. benim sevdiğim bir sürü insanı da sen sevmezsen ben gelip senin kafana silah dayayıp illa bunu sev diyemeki sen soru soruyorsun kuzum bu insanlar (bendahil) cevap veriyoruz sevmiyorum diyeni de illaki azarlamakı lazim be güıüm?
- +1 yıl
alışkanlık
- +1 yıl
Kafama silah dayarsa seveceğim varsa da sevmem zaten :D
- +1 yıl
sevme
+1 yılşarkılarını seviyorum. gerisi hikaye...
010 Yorumla- +1 yıl
zaten bizi ilgilendiren kısmıda o değil mi? adam işini iyi yapıyor :)
- +1 yıl
bende bişey demedim. baska yeriyle ilgilenşyonda demedim :)) evet adam işini iyi yapıyo. tipi hayatı beni bağlamaz :))
- +1 yıl
tamam işte bende seni onayladım :)
- +1 yıl
çok şekersin :)
- +1 yıl
Konumuzun Tarkan olduğunu sanıyordum :/
- +1 yıl
beni onaylaman çok şeker o anlamda söyledim :/
- +1 yıl
ha tabikide konu Tarkan olunca :))
- +1 yıl
yani senin şeker oldugunu nerden bilcem yoksa. hemen yanlış anlama :/
- +1 yıl
bir şey demedim tamam
- +1 yıl
peki
ben onu çok seviyorum
015 Yorumla- +1 yıl
bende onu çok çok çok seviyorum
- +1 yıl
ama kıskanılmicak gibi mi? Karadeniz fırtınası 7 den 70 e her yerden hayranı var ama fazla gündemde durmuyor kaçıyor sonra bazı insanlar fazla popiler değil nesi var ki diye saçma sapan bir yorum yapıyorlar şimdi insanlar alışmış tabi devamlı özel hayatıyla kameralar önünde şaklabanlık yaban insanları görmeye kendilerine saygılı insanlar tuhaf gelmekte
- +1 yıl
katılmana sevindim :)
- +1 yıl
inci tanem o :))
- +1 yıl
evet :) yaradılan bu kadar güzelse Yaradan kim bilir ne kadar güzeldir :)
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
gerisi heyecandır :)
- +1 yıl
:)))))))))
2002 öncesi Tarkan candır.
01 Yorumla- +1 yıl
doğal, çocuksu, çapkın , masum , dişlere laf yok :D
Çok fos bir adam ya
03 Yorumla- +1 yıl
fos derken?
- +1 yıl
Tarkan mı?
severim de dinlerim de :)
020 Yorumla- +1 yıl
hep böyle devammm :))
- +1 yıl
ortalarda az görünmese keşke
- +1 yıl
evet ama onunla ilgili haberleri merak ediyorum
- +1 yıl
ilk başlarda çok çapkın bir çocuktu :D hala çapkın ama büyümüş
- +1 yıl
evet çapkın çapkın :D koruması şikayet ediyor sert seviyor gece kızlarla çok ses çıkarıyor diyo :D
- +1 yıl
adam 7 sinde neyse 70 indede o olur :D 2 sene önce elle dergisi için verdiği pozlarda öyle gösteriyor :D klipler falanda :D
- +1 yıl
he onun sevdiği her şey güzeldir :)
- +1 yıl
bilmem geçmişe dayanıyo taa :D
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
hayır ne alaka
şarkılarının bazıları seviyorum:))
01 Yorumla- +1 yıl
hangileri bu bazıları :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevemem hiç pop sevmem zaten
05 Yorumla- +1 yıl
ne sevrsin?
Cevap sahibi+1 yılSaykodelik prograsif ve klasik rock 60 lar ve 70 ler
- +1 yıl
rock da dinlerim ama klasik değil Marilyn Manson mesela
Cevap sahibi+1 yılBen pink floyd led zeppelin beatles camel gibilerini yazsam bayağı gider :)
- +1 yıl
onları hiç dinlemedim :) ama onlarda iyidir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyorken duygularıma tercuman olmuştur yıllarca
025 Yorumla- +1 yıl
dimi her türlü ruh halin için bir şarkısını bulabilirsin :))
Cevap sahibi+1 yılüstüne yok sezen ve tarkan olmasa işimiz zor başka reçetesi yok
- +1 yıl
Tarkan dinlerken aşk acısı bile bir başka oluyor :) birde çoğu şarkısı o kadar eğlenceli ki tüm kederini unutturuyor
Cevap sahibi+1 yılaşk acısını insana mutluluk olarak yaşatması müthiş bir
Cevap sahibi+1 yılşey tüm sevenlerin doktoru gibi
- +1 yıl
Hiç müziği bırakmasın zaten o da müziğe aşık :))
Cevap sahibi+1 yılaynen üretiyor adam
- +1 yıl
son şarkısını dinledin mi?
Cevap sahibi+1 yıltv de çıkmıştı ama bilgisayar başındaydım fazla dikkat edemedim ama ben en çok eski hit şarkılarını seviyorum
- +1 yıl
hmm onlarda güzel :) ama yenisinide dinle :)
Cevap sahibi+1 yılsen çoktan gitmişsin onu dinledim fena değil
- +1 yıl
evet o da güzel ama yenisi Hadi o zaman onuda dinle
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam onu dinledim güzel o hareketli parça ok
- +1 yıl
:)))
Cevap sahibi+1 yılhatırladım yani :)))
Cevap sahibi+1 yılnerelisin
- +1 yıl
ne alaka konumuz Tarkan dilmi?
Cevap sahibi+1 yılgurbetçi misin diye merak ettim
- +1 yıl
kendi vatanımdayım ama memleketimden ayrıyım
Cevap sahibi+1 yılanladım öğrencisin galiba
- +1 yıl
evet
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin bölümün ne
- +1 yıl
konumuz Tarkan değil mi?
Cevap sahibi+1 yılsohbeti sevmiyosun galiba
- +1 yıl
alakası yok ama Tarkanı daha çok seviyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam Lambert daha iyi :D
022 Yorumla- +1 yıl
sahnede oral seks yapan adam mı?
Cevap sahibi+1 yıltarkanın farkı ne ikisi de gay işte :)
Cevap sahibi+1 yıloral yaptığını nerden çıkardın?
- +1 yıl
ödül töreninde yapmıştı gidip bakabilirsin sen Tarkanın gay olduğunu nerden çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılhaha bilmeyen mi var. çıplak fotoları falan varya erkek kankileriyle. biseksüel veya gizli gay falan garanti. ayrıca adamın cinsel tercihinden bana ne? sese ve sahne şovuna bakmıyor muyuz?
- +1 yıl
ha o fotolar denizde çekilmiş of onlara bakarak gay dencekse o zaman çopu kızda lez denizde üstlerinde pikinileryle sarmaş dolaş boz veren kızlar yok mu fotoğraflarda birbirlerini öpenler oooo birçok kızda lez
Cevap sahibi+1 yılhayır erkeklerin samimiyeti fazla olmaz hiçbir zaman.kızla kıyaslayamazsın. neyse dediğimi anlamışsındır herhalde cinsel tercihi önemli değil. bize ne
- +1 yıl
hiç mi bu konuda şakalaşmıyorsunuz? tabikide şakalaşıyorsunuz ama bunu herkesin içinde yapmıyorsunuz hatta abuk supuk bir fotoğraf bile çekip zevkine hatıra olarak saklayabilirsiniz tabi otororiteniz artıkca bu resimler birinin eline geçtiği an bunu sizin üzerinde kullanıcaktır sizde benim saklicak bir şeyim yok tehditlerede karnım tok derseniz tabiki resminiz gazeteye verirlir sonra sizde bir basın açıklaması yaparsınız artık insanlar sussun diye evet o resimdekiler benim ama bunu kimseye açıklamak zorunda değilim bu beim ve Yukarda ki arasında ben hesapımı sadece Ona vericem ve insanlar artık susar tabi bu unutulmaz sadece gündemde ki sesi azalır evet haklısın özel hayatları bizi ilgilendirmez sahne performansına bakarız ve sonuç Tarkan lambertten çok daha iyi
Cevap sahibi+1 yılTarkan eşcinsel mi? "O fotoğraflardaki benim" bunu youtube a yaz ve tarkanın bir erkekle öpüştüğü fotorafı gör. kendi de kabul ediyor. pişman değilim diyor. yani gay ;) ayrıca bu kişisel bir görüştür. bana göre Adam Lambert daha iyi.
- +1 yıl
dudakları deymiyor bir kere gördüm ben o resimleri
Cevap sahibi+1 yılayrıca seninle aynı düşünmediğim için uzun uzadıya yazmışsın haha:) bırak bişeyleri ıspat etmeyi sana ne:)
Cevap sahibi+1 yılya değmesi mi gerekir? kendisi kabul etmiş ve yaptımlarımdan pişman değilim demiş. belli ki biseksüel falan. mutlaka bişeyler yaşamış erkeklerle
- +1 yıl
ama bundan emin miyiz hayır?
Cevap sahibi+1 yılboşa umutlanma gay olmasa bile sana bakmayacak kabullen artık :D hey allahım ya :)
- +1 yıl
onu biliyorum zaten imkansız o
Cevap sahibi+1 yılbence bilmiyorsun hala umutlusun :)
- +1 yıl
yok ona karşı savunmacı bir kişilik var sadece
Cevap sahibi+1 yılbak alttaki yorumu okudum. belli :D
Cevap sahibi+1 yılTarkan - shikidim ın en iyi 15 şarkı listesinde olduğu yorumu da tam bir komedi :D bu listeyi sen hazırladın herhalde. il 15 tarkana ait :D ne insanlar var ya
- +1 yıl
hayır saçmalama google yaz link atamıyorum xperim düşük
Cevap sahibi+1 yılyazdım yok öyle bir liste.mantıken olamaz da kime göre neye göre. hayranlığı abartıyorsun sadece
Cevap sahibi+1 yılpuhaha 15 bin kişinin katıldığı şu anketi diyon anladım :D
Para & Ekonomi konusunda 521 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
sen kaybedersin
- +1 yıl
mal mısın amca?
- +1 yıl
şimdi adam yakışıklı sesi güzel parası var diye kıskanıp kötülemeninde bir anlamı yok
- +1 yıl
şimdi para var birde para var yani adamın parasına bence herkes hasta olabilir
+1 yılOnun modası gecti :)
01 Yorumla- +1 yıl
Üstadlar eskimez
Para & Ekonomi konusunda 674 cevap paylaştı. Severim
01 Yorumla- +1 yıl
sevilmez mi :))
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı