1. Cocuk zeki, zeki olmasina ragmen sadece bir cocuk. Cok fazla ilgi gördü ve bu ülkede onda ego yapti. 2. Ailesi bu isten para cikarmaya calisiyor. 3. Cocuk zeki oldugu icin Müslümanlar bu ateist demeye basladi. Zeki insanlarin Ateist olmasi Müslümanlari korkuttu ve komplekslerini ortaya cikardi. Simdi Müslümanlar cocugu asaglayarak kendi korkularini ve eziklik komplekslerini bastirmaya calisiyorlar. 4. Cocuk büyük ihtimal yurtdisina cikacak.
Korkum bu çocuğu ilerde arkadaş çevresi ya dışlar ya döver medyada çok çirkin bir imajı oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Psikopat, deli, manyak biri Annesi ve kendisi tuhaf tuhaf davranıyorlar bu işin altında başka iş var Bu veletin youtuber olduğu ortaya çıktı videoları var ve gayet de gerizekalıı
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir videosunda "tek yol anarşi" falan diyo Ülke nasıl yönetilecek diye sorulunca da "ülkeden bahsetmedim" diyo Ülkeler olmayacakmış bütün dünyadaki insanlar kendi kendine yaşayacaklarmış Bence bu velet zihinsel engelli.
fazla abartılan bir çocuk, kitap okumayı da ayrıcalık -zekilik sayan bir ülkeyiz ne kadar garip. çocukluk da edilebileceği en büyük felsefe keşke bunun farkına varsa.
Biraz önce gördüm röportaj veren annesine seni şöyle alalım diye kenara almış. Altına da eleştiriler. Çok güldüm. Maşallah ama popülerlik kötü olacak onun için.