Çocuğu reklam anlaşması yapacağız diye kafeye çağırıp, sonra ormanlık alana götürüp öldüresiye dövüyorlar ve çocuğun da beyin ölümü gerçekleşiyor.
Öldüren kişilerin ifadelerine göre bu Ares, kızlarının uygunsuz görüntülerini alıp görüşmeye zorluyormuş. 2 yıl önce taciz etmiş. Bilmiyorum bana inandırıcı gelmedi. Çocuğu babalı oğullu öldürüp iftira atıyor olabilirler ya da gerçekten böyle bir şey varsa gidip şikayetçi olsalardı öldürmek ne demek? Bu neyin nefreti? İğrençlik resmen.
TikTok fenomeni Ares öldürüldü, bu kadar nefretin sebebi ne?
Tamamen tiktok a bağlı bir nefret sonucu öldürüldüğünü düşünüyorum. İnsanlara saygı duyamıyor toplumumuz kimse kimseyi veya yaptığı işi sevmek zorunda değil izlemezsin görmezsin, görmezden bilirsin o kadar. Ama o kadar acımasız hale geldik ki 19 yaşında gencecik bir çocuğu öldürecek kadar... Yazık gerçekten çok yazık.
Bu tiktok olayını birkaç kere izledim.Çoğu sorunlu sıkıntılı tipler hal ve haraketlerinden belli gayet açık. Ne kadar antipatik olsalarda sonuçta nefes alıp veren bir yaşam formları. .Öldürmek neden? Eğer bu kadar kin öfke nefret varsa ortada olayın iç yüzü değişik olabilir.. Can yakanın canı yanar bir şekilde. Allah rahmet eylesin yazılabilir birşey yok.
Tiktok kullanan ve özellikle bu tarz kanser videolar çeken insanlara gram üzülmüyorum, sadece tiktok değil memlekette ki ideoloji kanserlerinden tut popüler kültür kanserlerine kadar kim ölürse ölsün kesinlikle üzülmem.
Taciz meselesi değildir belki ama illaki öldürmeleri için bir şeye dayanması lazım sebep vardır bence. Tabi her şeye rağmen bu ülkede böyle şeyler yaşanması üzücü
Şimdi yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama bu kadının mağdur olduğu konularda bu ülkenin adaletine sığınan her kadının sonu ya toprak oluyor ya sakat bırakılıyorlar ne olursa olsun öldürmek tabikide hakları değildi iddia ettikleri olayda ne kadar doğru bilinmez yazık olmuş.
Eğer dendiği gibi taciz durumu varsa ellerine sağlık adalete güvenmiyorum,2 gün sonra ellerini kollarını sallaya salllaya çıkıyorlar. Ben şiddetçiyim abi kim kime bu devirde hayırdır yani? Ama tabi günahını da almamak gerek, eğer söylenen gerçekse iyi oldu. Ama gerçek değilse ALLAH belâlarını versin.
Şöyle düşüneyim, ortadaki iddaa benim çocuğuma veya bir yakınıma yapılsa, yapanı ben de döverdim. Çünkü adalete güvenmiyorum. Öbür dünyaya da inanmadığım için cezasız kalsın istemem. Ha iddaa yalansa orasını bilemem. Ayrıca bu tik tokçuları mide bulandırıcı, bir böcekten bile daha değersiz bulduğumu da belirtmeliyim
Taciz falan yapıyormuş çocuk şantaj sonu bu olmamalıydı şiddete hayır tabiki ama su testisi yolunda gitmemekte fayda var. Kadınlarda dolandırma ihanet müşteriden çocugu kocasına yutturyor ihanet aldatma dolandırma sonuçlar böyle bunun bile şiddetle sonuç lan aması lazım. Adalet dolandırılan canı yanan erkegin hakkını savunsa acaba bunlar yasanırmıydı
Peki bu söylenenleri yapan “tiktok fenomeni” değilde herhangi bir çocuk yapsaydı yine aynı fikirde olurmuydun acaba? Kızların korkularından faydalanmak ne demek? Bunun ardından tecavüz ve cinayet geliyor bilmem farkındamısın?
Eğer neden oysa ben de döverdim , ama öldürmek tabiki de caniliktir.."Şikayet etselerdi polise " demiş birileri, polis ilgileniyor mu ki? Devletin adaleti cezasını vermediği sürece , halk kendi adaletini sağlamaya çalışıyor. Malesef !
Iddia doğru. Olayın ikinci ağızdan sahidiyim. Savcı hatta demiş ki kolunu bacağını kirsaydiniz yemin ederim ceza vermezdim. Ama bu yapılan cinayettir. 11 yaşında taciz edilen kızın ailesi tarafından dövüle dövüle öldürüldü
İnsan öldürmek çok kolay artık. Ve çokta artistik bişey. Neden millet birbirini öldürmesin ki. Her dizide en artistik roller hep birilerini vuruyor. Cahil cüheylalar neden öldürüpte artist olmasın ki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendisini tanımam, tiktok uygulamasında gereksiz işler yapılıyor, neler yaptığını bilmem ama faydalı işler olduğunu düşünmüyorum, sebep tiktokla alakalı değildir bence başka birşey vardır. Arkasından konuşulmaz Allah rahmet eylesin, katillerde cezasını bulur inşallah
Durup dururken oldurmezler. Dogrudur. Oldurmek cozum degil ama bu cocugun masum olduguna inanmiyorum. Ben kac tane santajla neler yaptirilan insanlar gordum. Yani herkes masum degil.