Apartmandakiler, asansör idrar kokunca kameradan bakmışlar nedir bu.. Sucu idrarını su dolu damacanaya yaptı.. birazınıda asansöre dökmüş.. o suyu kime teslim ettiyse şimdiden geçmiş olsun🤦♀️🤦♀️
İzmir’de sucu, damacanaya asansörde idrarını yaptı, bu nedir böyle?
Soruyu iyi okusanız bos damacana diyor doluya yapma imkanı yok agzı mühürlü olur plastikler bide kapagı vakumlu olur evet yaptıgı cok yanlıs ama müsteri ye verdigi degil bosuna yapıyor bu yakalanmış... Bide su içtiğimiz bira şişeleri var onlara ne demeli sonucta boşlarını toplayıp fabrikaya gidiyor yıkanıp geri geliyor kim bilir onlara neler yapılıyor Türkiye kosulları yapacak ve sasırcak bişi yok...
pizzacıyı pizzaya tükürüyor sucu damacana işiyor. ne yapalım arkadaş kendi pizzamızı, syumuzu kendimiz mi yapalım? tavuk döner desen içler acısı. bu gidişle aç ve susuz kalıp öleceğiz.
Bu ülkenin bazı insanlarının akıl sağlığı bozuk, bu türlerin Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatmasını şiddetle tavsiye ediyorum.. Bu ne ya midem bulanmaya başladı insanlardan.
Ben şu isteyecem adam bana kapağı açılmış damacana getirecek neden açık diye takıntı yaparım adam tamam yenisi getircem desede neden bunu getirdin açık olduğunu görmesi mı derdirm kıvırmasına izin vermez o damacanayı onun g. tüne sokardım ❗
Çok sıkışmış olsa gerek ki böyle bişey yapmış. Boş damacana sonuçta bir riski yok çöpe atar gider. Fakat bunu bina içinde, asansörde yapması çok absürd olmuş. Biraz daha sabredememiş mi haspam.
Bu ne kalitesiz bir yorum birader ya, insan olmak bu kadar mı zor? İzmirde bir akraban yaşar, ailen yaşar burdan birisi bu yorumu yazsa uyar mı sana? Senin yaşadığın şehirde olsa İzmirliler de ohh afiyet olsun mu demeli? İnsan olacaksınız yahu, sadece insan, bu kadar da zor olamaz...
fetöcülerin alayı Ankarada kardeşim, devlet yönetiminde. En çok boşanma İzmirde diye böyle bir yorum mu yapılır, mantıklı mı sence? Karşı kesim diye bir şey yoktur, onu yapan da adidir. Yakışıksız kalmış...
En İyi Cevaplar