bakın zerre kendimden endişe etmiyorum çünkü bulunduğum yer sağlam ( raylı temel var)
fakat İstanbul da onbinlerce binanın ağır risk taşıdığını söylüyorlar
milyonlarca insan burada yaşıyor ve büyük depremde kaosu hissediyorum olacakları hissediyorum yaşayanlara bile yetişene kadar ölüp giderler o süreçtede her şeye maruz kalırlar
bunu sizde biliyorsunuz herkes biliyor defalarca kanallara çıkıp jeologlar durumu açıkladı, defalarca risk haritası yayınlandı herkese bildirildi, sosyal medyada televizyonlarda her yerde
sonuç?
yok abi yine hiç kimse bir şey yapmıyor hepimiz devletin kanadından İstanbul için bir hamle bekliyoruz tek hamleleri bilmem kaç yıl sürecek kentsel dönüşüm ağırdan ağırdan
yok işte zamanımız yok o kadar
1. derece risk bölgesinden başlayıp ağır hasarlı binaları tespit et içindeki insanları çıkar konteynır kentler oluştur geçici olarak yeni binalar yapılana kadar orada yaşasınlar
ölüp gitmelerini enkaz altında kalmalarını niye bekliyorlar planları mı hazır? nasıl olsa bir sürü insan ölür Allah kitap derim kader derim sonrada alkıs tutarlar bana günü kapatırız yeni rant kapıları açılır oh mis falan kafası mı var yoksa niye beklesinler ki niye? insanların ölmesini neden bekliyorlar anlamıyorum bir türlü
Çin anında milyonluk şehirlere karantina uyguladı milyonlarca insana düzenli yardımlar yapılıyor anında prefabrik hastane açıldı (1 haftada) Allaha şükür bu virüs Türkiyede çıkmadı çıksaydı çoktan bütün dünyaya yayılmıştı,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer