saka değil bugün dünya genelinde açıklandı İsrailli, Alman ve Hintli bilim insanlarından oluşan bir ekip, dünyadaki Yahudilerin çoğunluğunun Kürt halkıyla yakından ilişkili olduğunu sonucuna varan bir araştırma yürüttü. yapilan araştırmaya göre; Dünyada Yahudilere en yakın olan millet Kürtlerdir diye açıklama yapıldı?
Yahudiler Araplarla akraba diye biliyorum aslında ama Yahudilerin Babil sürgünü var Kenandan Yahudiler Nabukadnezar tarafından Babile sürülmüş ama Pers İmparatorluğu bu Yahudilere tekrar İsraile dönme izni vermiş ve geri dönmüşler ancak bu süreçte hepsi geri dönmeyip Kürtlerle kaynaşmış olabilirler sonuçta yakın coğrafyada yaşıyorlar aralarında evlilikler olmuş olabilir. Ben de Yahudilerin Kürtlere dış görünüş açısından benzediğini fark etmiştim.
Kanka haklısın ama çoğu kürt beyaz tenli kara kas karagöz aryan olanlarida çok var muş mardin şırnak daha doğuda hepsi aryan ama dbakir urfa hepsi esmer ya da beyaz
Mardin, Urfa esmer tenli oluyor genelde ama Kurtlerin cogu beyaz tenli. Sarisin renkli gozlu olan cok, Farslar genelde esmer tenli renkli gozlu oluyor.
Aslında soylarının ikizi araplar ama eskiden katıldıkları arasına karıştıkşarı ırklar asimile etmiş demek ki bu da şu demek oluyor yüz yüz İsrail oğulları değiller 😂😂😂💩 yüzde 50 anca
@Aybala51 eski israil oğulları nin soyu tamamen kürtlerle karıştı ve kayboldu şimdiki yahudiler dünyanın her yerinden şu an israilde 600 bin kürt yahudi dışında hiçbiri gerçek yahudi değil malesef
Dünyayı yönetenler hazar Türkleri yahudisi bu da bir gerçek. Kürtleri sevmez yahudiler çıkarları olmazsa... Hatta öyle olsaydı dağlara onları savmazlardı. Yani pek de umursamıyorlar.
@Aybala51 ve sunuda ekleyeyim hazar yahudi imparatorlu doğuştan yahudi devleti değildi sonradan oldular hicbir israille karışmadılar sonradan tekrar müslümanlığa geçtiler yeni devlet kurulduğunda
Kurtlerin hepsi Aryandir dostum ama bazi kurtlet beyaz tenli sarisinken bazilari esmer tenlidir. Gercek Kurtler beyaz ten sarisin olanlardir cunku Kurtler Iranin kuzeyinde yasamis bir halk Kafkaslara yakin bolgede yasadiklarindan gercek Kurtler esmer tenli olan azdir
Kardeşim sana bisey dicem bu saydıklarım eski israiloğullarının fiziksel ozellikleriymis ve a dan z ye hepsi bende var
Esmer - beyaz tenli olurlar burunları 6 şeklindedir kulakları büyüktür kiloları orta kiloludirlar alinlari geniş hafif bükey olur bacakları eğri olur israiloğullarının bacakları yüzde 90inin egri olurmuş benimde öyle burnu 6 şeklinde olur benimde öyle ne aşağıya doğru ne kartal nede kanca burunlu resim atacağım bak
Attim reyiz bide saçlarım uzayınca yanları kıvrılıyor kulaklarım falan benimde büyük nasıl oluyor anlamadım yahudilerin ortadan saçları yavaş yavaş dökülüyor benimde öyle malesef
Dostum kaynağı nazi dosyalarından aldım arap yahudileri toplarken yazmışlar bu kaynağı sana linkini atarım istersen bide cevap ver görünce sana zahmet göz kapaklarda etli olurmuş yahudilerin hepsi bende var dostum
@Aybala51 senindemi bacağın eğri kulakların büyük saçın kivircik karakasli karagozlusun göz etlerin kalın orta kilolusun burnun 6 şeklinde olması lazım hepsi olacak bende hepsi var ve kendimden büyük şüphe ediyorum 14 yaşından beri his var içimde
@Aybala51 hayır eski israiloğullarından bahsediyorum kayıp kabileler şimdiki yahudiler gerçek yahudiler değil kendileri bile söylüyor hepsi göçmen sonradan yahudi olmuş ben eski gerçek israiloğullarının fiziksel özelliklerini tasiyorum gerçekten
Cikar hocam. Cunku yahudilerin en eski atalarindan kayip 7 kabile vardi. Bu kabilelerden bir cogu mezopotamyada yer edindi ve kurttu. Çok fazla kitap okuyan insan detaylı bilgileri öğrenir. Sasirmadim ben bu duruma
Kardeşim ben türkmen azerbaycanliyim Ama büyük ihtimal vardır zaten milattan önce zagros dağında kürtler ile israiloğulları yaşıyormuş vikipedide gördüm
En İyi Cevaplar