Çinliler virüs yaymasından korktukları için evcil hayvanlarını pencereden aşağı atarak öldürmeye başlamışlar. Sokaklarda kedi köpek cesetlerinin görüntüleri sosyal medyada yayınlanmaya başladı. Görünce içim sızladı. 😰 Bu nasıl bir millettir? Zamanında Türkiye’de kuş gribi çıktığında kimse kuşunu, tavuğunu böyle öldürmedi. Devlet müdahale etmişti sadece.Sosyal medyada “siz her şeyi hakeden bir toplumsunuz” eleştirileri yapılmaya başlandı. Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Çinliler evcil hayvanlarını virüs kapmamak için camdan atıp öldürmeye başlamışlar! Bu hangi vicdana sığar? #Çin
Çinliler evcil hayvanlarını virüs kapmamak için camdan atıp öldürmeye başlamışlar! Bu hangi vicdana sığar?
Hayvanlar umurlarında mı sanıyorsunuz? Olsaydı eğer canlı hayvanları iki kuruş için anahtarlık yapmazlardı, her yıl 20 milyon köpeği festivallerde vahşice katletmezlerdi. Yabani hayvan pazarlarına zaten diyecek söz bile bulamıyorum. Acımasızca öldürüp keyifle yiyorlar o leşleri. Yamyamdan farkları yok gözümde. Her türlü pisliği yapıp bizi kimse yıkamaz diyen Çinin hakkından küçücük bir virüs geldi işte. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.🙏
Allah ıslah etsin bunları. Önce taştan yumuşak buldukları her haltı mideye indirip virüs kapsınlar, sonra cefalarını masumlara çektirsinler. Allah kahretsin böyle insanları, içim gitti şu miniklere :(
Adamlar normal şartlarda evcil hayvanlarını pişirip yiyor izlediğim bir videoda kedi ve köpekleri canlı canlı pişiriyorlardı camdan atmaya mı gocunucaklar
@FreeZone__Genc Senin gibi ön yargılı, terbiyesiz birisi beni sevmesin. Hatta muhatap dahi olmasın. Kaç tane sokak hayvanına baktığımı bilmeden yazdığın şey şaşırttı doğrusu.
Ölüm korkusu insana her şeyi yaptırabilir. Tekrar ediyorum. Bunda inkar edilecek bir şey yok. Ben burada hayvanlara yapılanları desteklemiyorum. Yazık sana.
Evcil Hayvanların Çin'lilerden daha temiz ve sağlıklı olduklarını birisi Bunlara açıklaması lazım Ülkede Çünkü evcil hayvan bile onlar gibi herşeyi yemiyorlar Yemeden önce yiyeceği şeyi koklayıp öyle karar veriyorlar Çin, lilerde daha iyi bir mide ye sahipler
bide yeri gelince cok gelismis cok uygar toplumlar oluyorlar herşeyden önce vicdan sahibi olmaları gerekir kendi degisik degisik yedikleri şeylerden dolayı çıkan bir hastalığın bedelini o masumlara ödemetmeleri insanlığa sığmaz yetkililerin de buna son vermesi lazım
Içim gitti fotoğrafları görünce. Evdeki oğluşum aklıma geldi. Nasıl bir vicdandır bu anlam veremiyorum oyuncak gibi atmışlar.🤦♀️ Bir canları olduğunu unutmuşlar resmen. Çok sinirim bozuldu.
Allahım şunlara öyle bir eziyet çektirt ki birdaha kımıldayamasınlar felc olsunlar. yazık günah mk vicdansız pislikler ne istiyosunuz o masum hayvanlardan
En İyi Cevaplar