ben hiç üzülmedim neden mi bu dolandırılanlara sorsan hepsi Allah kitap der ama hakkı olmayan mevkye milletin senelerce girdiği ama atanamadığı sınava gençlerin atanamıyoruz diye intihar ettikleri ortamda sen 20 vericen ömür boyu memur olucan kul hakkı yicen sonrada ağlıcan ha boşver ordan iyi olmuş hepsine gerizekalılar
buna açgözlülük diyoruz.. elimizdekiyle yetinmeyp herşeyin daha fazlasını istemek , herşeyin en iyisine hızlı bir şekilde ulaşmaya çalışmak alınteri olmadan... Ne üzüldüm ne de sevindim bu duruma...
Suçlusu bunlar değilki. Bu ülkede liyakat yok. Parayı bastırdın mı herşey olsblrsn. ya da dayın varsa doğuştan kazanılmış hakkın var zaten🤓 Bunu yapan adamda bunu kullanıp dolandırmış. Sizce asıl suçlu kim?
iyi olmuş millet enayiydi bu kadar soru çözüp ders çalışıp dirsek çürütüyor dolandırıcılara ve bunlara devleti aldatmak dolandırmak başkasının hakkını gasp etmekten ceza vermeli pişkin arsızlara bak birde şikayet ediyorlar dolandırıldık diye ama ülke de adalet nerede var...
O kadar genç öğretmenlik okulunu bitiriyor atanamıyor intihar ediyor bunlar da 20 bin tl vererek memur olacağız hayali kuruyorlar. Dolandırana helal olsun çatır çutur pavyonlarda yesin o paraları. Enayi parası yemek güzel olur :D
Benden de 30 bin istediler. Vermedim. Birgun biri gelecek devlete parayla rusvetle memur alanlari zindanlarda curutecek ins. Onu birak gecen bir akrabam bir fabrikaya girmek icin 2 .000 yatirmis da cocugu almislar. Altini cizerek soyluyorum Fabrika :) . Millet yakinda acliktan olecek durum cok kotu. Is yok
Bizde çalışmadan hak etmeden bir yerlere gelme hevesi maalesef çok fazla. Tabi bunun için para vermeyi de normal görüyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Ah hayaller... armut piş ağzıma düş hesabı. emek olmadan bişeyleri elde etme isteği. bu insanlarımız bu şekilde düşündükçe bu adamlarda bu şekilde daha çok devam ederler
Ya arkadaş bu millet nasıl böyle oldu ya turk insanı zekiydi nasıl böyle saf oldu ve malesef çoğu malum kişilere oy veriyor memleketi bu hale getirdiler bunlar çok yazık
En İyi Cevaplar