Merhabalar🍁 Dünyanın en popüler fast food zincirlerinden Subway'in İngiltere'deki bir şubesinde mide bulandıran bir fotoğraf çekildi. Türkiye'de de şubeleri olan fast food zincirinde bir çalışan pantolonunu sıyırıp kalçasını kaşıdı.Bu görüntü dışarıda yemek yemek hakkında sizi düşündürdü mü? #LadyPetrichor
Türkiye'de de şubesi olan fast food zincirinde çalışan kalçasını kaşırken yakalandı! Dışarıda yemek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dışarıda pek yemiyorum zaten. Kii yediğim zaman bile bazı aptalların bir kahveye 15 TL bir menüye 60 70 TL isteuen pahalı yerlerde ego tatmini için giden embesillerin gittiği yerlere gitmiyorum. Tavuk dünyası Domino's oizza vs böyle salakların olduğu yerlere gitmek yerine her zaman gittiğim pideci var lahmacuncu var oraya gidiyorum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadas bu nedir ya gercekten yazıklar olsun yani insanlar üstünde ne hakkınız var da böyle şeyler yapiyorsunuz biraz empati oraya kimse çok meraklı olduğu için girmiyor birçoğu mecburen oraya gidiyor ve çalışıyor adam g*tunu kaşıyamaz mı biraz empati sizin de g*tünüz kaşınabilir (!)
Dışarıda yemek yemek, bir nevi her şeyi kabullenmek gibi. Aslında paketli gıdalarda bile aynı şey geçerli. Tecrübeli bir arkadaşım anlatmıştı, öyle iğrenç şeyler dönüyor ki o fast food ürünlerinde. O yüzden en güzeli elinden çıkan yemektir daima.
Markayla alakası yok durumun insanlıkla alakalı bir durum ve bu hıyar bunu yaptı diye herkesin yapacağını düşünmemek gerek. Ayrıca fast food dan asla soğumam asla😈😈
Binlerce çalışanı var Subway in aralarında birkaç tanesi böyle oldu diye direkt firmayı kötülemenin anlamı yok sonuçta onlar işveren. Dışarıda yediğin döner-çiğ köfte vs vs satılan yerlerdeki çalışanlar bunlardan 1000 kat daha pis inanın hiç değilse bir kurumsallıkları var belirli prensipleri var. Dışarıda yemek kısmına evet fazla bulaşılmamalı bu tarz şeyler çıkabiliyor temiz temiz evde yapıp yemeli nadiren de kaliteli yerde ye olsun itsin.
Uzun bir süre dışarıdan bir şeyler yiyebileceğimi gerçekten sanmıyorum bu travmayı atlatana kadar belkide atlatayamadabilirim.. dışarıda bir şeyler yerken aklıma gelir benim bunlar kesin kusarım
Ne beklenebilir ki.. Her zaman soylerim evdeki sandvic bile disaridaki cogu fast food mekanlarindan iyidir. Bazi markalari elbet tenzih ediyorum, seffaf duzgun calisan markalarda var.
Dışarda yemicen içmicen en iyisi. Kimisi tuvaletten çıkar elini yıkamaz, biri burnunu karıştırır, birinin teri damlar lezzeti burda der 😂 yani şaşırmamamk lazım
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Türkiye'de de şubesi olan fast food zincirinde çalışan kalçasını kaşırken yakalandı! Dışarıda yemek hakkında ne düşünüyorsunuz?
En İyi Cevaplar