Evet arkadaşlar konu belli detay belli VPN kullanımına ceza Hal böyle olursa internet erişimine bayağı kısıtlama gelecek Bunun hoş karşılanacağını sanmıyorum fakat Alışırız diye düşünüyorum, eskiden internet mi var dı?
Biz onu lisedeyken @fatih ağına bağlanmak için kullanırdım, yasaklı sitelere girme proğramıydı hemen yasak deyince milletin aklı fesatlığa kayı eriyor doğrusu ama, yasaklı değil de girişi yasaklanmış siteler için kullanırdık onu biz ama yasak gelmesi yasaklı sitelere kötü amaçlı girenler için iyi bir yaptırım ancsk bizim gibi işlerini halledemeyem mağrur insanlar için sorun teşkil edebilir. Demem o ki, hem iyi hem de kötü bir durum bir bakıma ama kapanması bem de daha ağır basıyor biraz daha.
Bu ülkede Süleyman Demirel adlı başbakan "Genelevleri kapatalım da millet bizi mi..." demiştir. Yani internet üzerinden VPN ile girilen malum siteleri yasaklamanın bedeli, sırf bunu yapsanız bile ilk seçimde gençler tarafından sandığa gömülmeniz anlamına gelir.
Demokrosiyi yok ediyor yavas yavas yalniz. demokrasinin unsurlarindan birisi de devletin vatandaslarin ozel hayatlarina mudahale etmemeleridir. siyaset bilimi kan agliyor
Millet cinsellik yönünden bakıyor olaya ama oyun sitesine dahi engel var altı üstü oyun yani evimizde oynadığımız PlayStation ın oyun sitesine yasak var temelli bunalıma girelim artık hicbirsey yapmayalim biz
En İyi Cevaplar