2017 dediler başta.. 2019'da göreceğiz yollarda diyorlar sonra. 2019 oldu daha geçen gün ilk arabayı çıkardık dediler. Reis 2022'de fabrika kurulacak, 2023'de üretime geçeceğiz diyor.
Daha fabrikası dahi yok :) protoları sundular ama bununla bitmiyor hem TOGG dan öncede güya bir yerli arac çıkacakdı seneler rvvel ne oldu? Çıkmadı.. ben güvenemiyorum açıkcası. Yaldızlı sözler ve göz boyamalar bana göre değil yapsınlar üretim başlasın konuşalım tekrar ama şimdilik ortada bana göre sevincden takla atacak bir durum yok :)
Ben herşeyden önce milli mesele olarak görmek istiyorum bu mevzuyu. Ve umarim ben yanilirim tüm Avrupa ve Dünya 'da türk imzalı arabamiz dolaşır. Bunu bekleyip görmekten başka şansımız yok.
Hep söylüyorum. Yine tekrar ediyorum. Bizim arabadan önce yarı iletken chip ve milli yazılım yapıp özellikle devlete ait bilgisayarlarda mikrosoft adlı firmanın yazılımlarından kurtulmamız gerekli.
Asgari ücret mevzusu kapansın diye koyunlara atılan bir yemdir yerli otomobil projesi. Üç kuruş zam yapıldı ama ooo otomobil üretiyoruz bak bak kafası hakim..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah Allah bu arabada bana bir yerden tanıdık geliyor ya hangi markanın arabasıydı acaba çıkaramadım yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar