Millet zekatlarıda buna veriyormuş meğer.. Müge şok geçirdi ya kadının evini görünce😀 evim bitmedi inşaat içi evimi tamamlayın dediğin ev villamıydı dedi😄 kadının evinden birde körlerin kullandığı sopa çıktı, sakat numarasıda yapıyor felçliyim deyip numara yapıp dileniyormuş.. herkes bağlandı yayına. Şimdide cinayet saklamaktan tutuklandı.. ilahi adalet🙏 Villasının yardımı için gelmişti cinayetten tutuklandı.. herşeyi gitti😀 kapıyada barbekü yeri yaptırmış.. ohh gelsin etler milletten😀😀😄şaka gibi ya..
Müge Anlı’ya çıkıp "Fakirim evim inşaat hala bitmedi" diye ağlayıp sokaklarda dilenen Zeynep'in evi villa çıktı, ne düşünüyorsunuz?
eee ne var canım. en doğrusunu yapıyor. yalan kazandırıyor. doğru olan başarılı olmuş mu? ama yalan söyle el üstünde tutulursun. kadını takdir ve tebrik ederim.
Cahit ile Zeynep mahkemeye sevk edileceklerdi en son, ama kadın kör, sağır, dilsiz, topal bütün ne varsa hepsini kullanarak devletten/halktan para topluyor. Hatta kızı çıktı annem bana doktora gidelim hastalığımı abartıp rapor alalım, abine araba alacam demiş skhasjaksksk
Beyan kadına ait olduğunda, Türk televizyonlarında sorguya kapalıdır. Ülkedeki konjonktürü bu hale getirince, fırsatçı kadınlara gün doğması kaçınılmazdı. İşin ilginç olanı, bu gerçeğin ortaya çıkması. Hayret edersin..
Gerçekten iyi niyetli bir insan olmadığı yüz ifadesinden belli mağdur edebiyatı yaparak şov yapıyor ve timsah gözyaşları içinde duygu tüccarlığı yapıyor bunlar çok güvenilir kişilik değil
Dikkat ediyorum bütün pis işlerin altından kapalılar çıkıyor Manukyanı bile geçti bunlar sonra biz müslümanız derler ne zaman böyle haberler duysam altından bunlar çıkıyor şaşırmıyorum artık hırsızın alası bunlar yalancının alası yine bunlar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Müge Anlı’ya çıkıp "Fakirim evim inşaat hala bitmedi" diye ağlayıp sokaklarda dilenen Zeynep'in evi villa çıktı, ne düşünüyorsunuz?
En İyi Cevaplar