4 yaşında tam 70 kilo ''Devletten yardım bekliyorlar'' O yardım gelecek mi?

Yağız'ı 2017 yılından hatırlayanlar olacaktır. O zamanlar 1,5 yaşındaydı ve 32 kiloydu. Yine devletten yardım istiyorlardı. Bugün ise benzer bir yardım çağrısı daha yapıldı. Yağız 4 yaşında ve tam 70 kiloya ulaştı. Ailesi tedavisinin devamı için devletten yardım bekliyor. Bu kez Türkiye'de değil Amerika'da tedavi edilmeli.

''Leptin hormonu eksikliği' tanısı konulan Yağız Bekte, bu hastalığın tedavisi için kullandığı ilaçların yan etkisiyle kısa zamanda 70 kiloya ulaştı.''
4 yaşında tam 70 kilo Devletten yardım bekliyorlar O yardım gelecek mi?
Babası bir işçi ve ek geliri yok. Lüks içinde yaşamıyor, asgari ücretle geçimini sağlamaya çalışıyor. Umarım devletimiz yardım eder, tedavisini üstlenir. Videoyu izleyince, fotoğraflara bakınca içim acıdı. 4 yaşında 70 kilo nedir ya.. Allah acil şifalar versin diyorum.

Bu tür hastalıklara sahip bireylere devletin tam destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. İlacını temin ettik, oldu bittiye gelmemeli. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
Güncellemeler
+1 yıl
Hasta olduğu için ilaç kullanması gerekiyor. Bir nevi ilaç kullanma mecburiyeti var.
Ama bir yandan ilaçlardan ötürü kilo alıyor. İlaçları kullanması problem, kullansa ayrı bir problem. İki problemi kıyaslayınca kullanması daha doğru bulunuyor.

Kilonun yeme içmeyle alakası yok. Haberi okumadan görüş kasmayı bırakın. Ya haberi düzgünce okuyun, ya da okumadan sorudan usulca çıkabilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
EiG'ler sistem tarafından otomatik seçilmiştir.
4 yaşında tam 70 kilo ''Devletten yardım bekliyorlar'' O yardım gelecek mi?