Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç; programa katılmadan bir süre önce 'Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın' diyen İbrahim Halil G. adlı bir kişiyle buluştu. Karaağaç, "Sana çıplak bir şekilde dokunmam gerekiyor. Günde üç kez cinsel ilişkiye girerek sana enerji yükleyeceğim" diyen sözde hocanın vaatlerine inandı. Karaağaç; enerji yüklediğini ve büyü bozduğunu iddia eden bu kişiyle defalarca birlikte oldu ve ona yaklaşık 90 bin lira verdi. Ancak genç kadın, yarışmadan elenince kandırıldığını anladı.http://www.bursadabugun.com/haber/bursali-ecem-karaagac-a-istismar-olayinda-sorusturma-tamamlandi-1188460.html
Günde üç kez cinsel ilişkiye girerek sana enerji yükleyeceğim' diyen adama inandı. Neden insanlar böyle şeylere kolayca kanıyor?
İnandırıcı anlattıkları için, kanıyorlardır. adam yalandan delil melil sunmuştur, kız da kanmıştır diye düşünüyorum. Yoksa direk öyle söylemeye kimse kanmaz. Kanıyorsa çok saftır, ya da insanları daha tanıyamamıştır.
Bu haber gerçek mi 😳 Dikkat çekmek için mi? Yani çok şey derim şimdi buraya da 😂 Sayfa kaldırır yorumumu gerek yok , Ben kossssskocamaaannnn bir kahkaha bırakıyorum 🤣😂 anlayan anladı
Yarışmadan elenmese sıkıntı yok yani.. Sui zanda bulunmak istemiyorum ama bananandırıcı gelmiyo. Kocaman kadınsın yahu 15 yaşındaki kız kanmaz buna. Kafasındaki gibi yürümeyince işler bence eskiden yaptığı şeyi adama yıkmış olabilir. Ama o zaman da adam inkar eder öyle olsa 31 yıl ceza verilmezdi. Kafam karıştı ay
Bence gündeme gelmek için yaptı jsjsj reklamın iyisi kötüsü olmaz derler😀 Doğru olduğunu düşünemiyorum beynini aldırmış olması gerek böyle bir şeye inanması için.
bide bunu anlatması, saçma. hadi bunu yapan adam, cinsel ilişki, para ve dini birleştirecek kadar şerefsizmiş, fakat bu karıda bir gram bile beyin yok muymuş? Survivor’u kazanmak için cinsel ilişkiye hazırsa, bu kimin ayıbı?
Çünküüü ilk hedef birinci olmak şan şöhret, beden ondan sonra geliyor demek ki. birinci olsaydı yine şikayet eder miydi kızımız? Yoksa yeni güçler için her yol mübah der miydi?
İnsalar, koyduklarının çok daha fazlasını kazanacaklarına inandıkları zaman herşeyi kaybetmeye hazır hale gelirler. Hırs, bol kazanç ve gelecek vaatleri bu tuzakların en büyük yemleri.
hem s*kmiş hem para almış lan bu vakada bile suçlu suçlu değil madur olan suçlu ulan bu beyinle nefes almayı unutup kendi kendine ölmemeyi nasıl başarıyorsun hayret bişey mk zeka 1 IQ MK !!!
Çok okumuş cahil gördüm buda onlardan biri adamın altına isteyerek yatmış verilen vaadler neymiş enerji yükleyecekmiş eee adam sözünü tutmuş günde 3 kez fişi takmış daha ne yapsın
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Günde üç kez cinsel ilişkiye girerek sana enerji yükleyeceğim' diyen adama inandı. Neden insanlar böyle şeylere kolayca kanıyor?
En İyi Cevaplar