O değil de çocuk nasılda masum gözlerle bakmaya çalışıyor ben nasıl bir cehenneme düştüm diye. (!) Amcanın kafası da sanırım haplıydı eve davet edecekken yanlışlıkla düğüne davet etmiş hatunu. Dansözü bile anlardım bu kadın dansçı falan değil bildiğin teşhirci sapık ruhlu bir kişilik bu olayda bir çocuğa üzüldüm verilen kararı da yerinde buldum.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi olmuş. Para kazanmak için çoluğun çocuğun önünde poponu başını açması gerekmezdi. Bugün bunu yapan, yarın para karşılığında çocuğun gözünün önünde cinsel ilişki de yaşar. Çağıran da suçlu tabi ama dansöz dediğimiz insanın da iradesi var sonuçta. Gitmek zorunda değildi.
40 Yorumla
Bu videoyu her gördüğümde midem bulanıyor, utançlık çöküyor ruhuma. Türkiye'de olması acı veriyor. O kadını para verip tutan kimse ona ve onca çocuğun içinde seyirci kalan düğün yetkililerine cezai işlem uygulanması gerekmektedir. Hiçbir ceza, orada bulunan çocukların hafızasındaki pisliği temizlemeyecektir buna müteakıben ibretlik ceza verilmeli.
20 Yorumla
- Gündem konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılaile hukukundan kaynaklı yükümlülükleri yerine getirmeme ne alaka mk, bu suç için aileden birisi olman gerekiyor. haberi yapan arkadaşı öpüyorum. dansözü oraya getiren çocuğun anne ve babası da yargılanacaksa oh ne güzel. ama nerdeeeee vur dansöze gitsin.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna izin verenler utansın gadası
10 Yorumla
+1 yılMuhtesem olmus dansözler böyle giyinmiyor bu sanki sahile gidiyor gibi giyinmis dansöz kıyafetleride bunlar aradaki farka bak

22 Yorumla- +1 yıl
Sonucta ayıp diye nitelendirilecek olan bölgeleri kapalı.. burdaki olayla cokta aynı seviyede bir durum degil yani bence bu durum
- +1 yıl
Sahile gider gibi giyinmis sacmalik bence
+1 yılDansci ya da dansoz isini yapmis dans figurleri katalogu mu var sunu yap bunu yapma gibi.. dansoz dansozligunu yapmis. ama cocugunun pi.. sini kutlayip erkek adam oldu diye orada kadin oynatarak cinsel yonden uyanmasini erkeklikte boyle seylerin mubah oldugunu vurgulayan gelenekleri surdurenler masum. alisik olmadiklari figur yuzunden abidik gubidik ahlak naralari atarlar.. yersen
10 YorumlaBence dansözlerden ziyade aileye ceza kesmek gerek. Kadınlar dansöz sonuçta, parasını almış ve kendilerinden isteneni yapmış. Esas cezayı bu kadar çocuğun ve ailelerin olduğu bir yere dansöz çağıran aileye kesmek gerek. Dansözlere 1 ceza veriyorsan aileye 10 ceza verilmeli.
10 YorumlaÇok güzel ve yerinde bir karar. Onu oraya getirenlerinde oynamalarına izin veren düğün sahiplerin de gözaltına alınmsasında yarar olacaktır zannımca.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCooook gzl olmus o anneye babaya ebeveyne ceza kesilmeli. Karsidaki coluk cocuk. Ccga tecavuz sucsa buda suc. Cinsel istismar bu. Atanda iyimi nete atmis. Yargi insalah hapis yapar bunlara. Ne bu İzmir die colugun cocugun psikolojisini bozmaya hakli yok kimsenin. Allah belasini versin oyle aileye
20 Yorumla
+1 yılSorun dansöz değil dansözün kendini aşması bir sünnet töreni olduğunu unutup erkeğini yataga hazırlayan birine dönüşme çabası sorun yoksa sünnette dansöz oynatmak suç değil suç dansözün çok abartılı taciz noktasına varacak kadar açılması. bir diğeri taciz diye göz altına almışlar ama kimi taciz etti o ortada yok
10 YorumlaOnu oraya çıkaranında yargılanması gerek kadını çağıran hangi zihniyetle çağırdı 😒
60 YorumlaGereksiz bir olay insanlarin kendi cocugu kendi yakınları millet kizlarin seks kasetlerini gizlice cekip sitelere yukluyo bir sey olmuyo bu olay oldu diye hemen el atarlar attention whore system xd
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok saçma sünnet çocuğu garip garip bakıyor anne kapalı tahminimce çok şaşırtıcı görüntüler ben oğlumun sünnetini mevlütten ibaret yapmayı düşünrken millet neler yapıyor kadınlığımdan utandım
50 Yorumla
+1 yılYaw dansözün ne şucu var kadın parasına bakar. O na ceza vereceklerine o aileye verilmeli bütün suç onlarda bu ülkede be zaman gerçek suçlulara ceza verilecek acaba
34 Yorumla- +1 yıl
Kadının ne suçu var nedir ya? Cinsel taciz ve teşhircilik ne zamandan beri meslek oldu da parasına bakacak? İğrençsiniz..
- +1 yıl
Haddini aşma terbiyesizleşme adabınla konuş
O kadın para için geliyor para için yapıyor
Kadını düğüne getirenler iğrenç degil agzı açık izleyenler iğrenç degilde ben mi igreçim
Yorum yapıcaksan terbiyesizleşmeden düzgünce yap - +1 yıl
Dansözün aklı yokmu? Ufacık cocugun cocukların önunde gotunu acan tabiki ceza alacak
+1 yılGörüntüleri ilk kez izlediğimde, hoş bir ortam sünnet çocuğu, ortada kız, sandalye, arkadan geçen mutasıp abla ve o popiş açılıncaaaa bende imdb 10 gerilim👍🎬
10 Yorumla- Gündem konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÇok gereksiz bir karar olmuş asıl düğün sahibi ceza almalıydı.
417 Yorumla- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ sen mi eksiledin bakıyım beni :D
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ bana bunlarla gel ey mod :D
- +1 yıl
Eksi atan sendin dimi çakal şimdi de artılamışsın... hiç yakışmadı. :D
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ sen görürsün ezeli eksicin benim artık :D
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ yooo
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ çok seksiyiz siz
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ aaa ulu orta olmaz şimdi soru sahibide yanlış anlar deeeemiğğ
- +1 yıl
@ƛƬMƛƇƛ ben attım elime sağlık
+1 yılTopluma kötü örnek olmak
Çocuk tacizi
Bir medeniyetin kabul gördüklerine saygısızlık vs vs den 220 yıl verilmesi lazım en az23 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum ve 10 yorumdan 9 u benim düşündüğüm gibi düşünüyor..
Doğru olanda bu arkadaşlar. Müslüman olmayan ve bu ülkede yaşayan hiç kimse ile bir derdimiz yok bizim ama hiç kimse de gelip de bu Müslüman ülkede yok geri kafalı yok çağdaşlık diye Dinimize ve örfümüze aykırı şeyleri yapıp da herkes özgür demesin - +1 yıl
Nasıl biz bu ülkede yaşayan ve Müslüman olmayanlara sataşmıyorsak onlarda gelip bizim kurallarımıza sataşmayacak çünkü özgürlük başkalarının kutsalına saygısızlık değildir like yapan herkese teşekkürler 🙂 🙂
- +1 yıl
Ve Müslüman bile olsa o terbiyesiz hareketleri yapan ve yaptıran onlarda örfümüze karşı saygısızlık yaptığı için CEZALANDIRILMALI
Gündem konusunda 484 cevap paylaştı. Keşke böyle bir şey yapmasaydı, iğrenc görüntü erkeği azdırdı bol bol
30 Yorumla
+1 yılinşallah içeri atılırlar ne kadar a. cik insanlar var şuna bakale o twerk yapan kızı zorlu... anlayın işte
10 Yorumla
+1 yılDüğün sünnet düğünü
Adı üstünde SÜNNET
Ama fiiliyat tamamen toplum inanç yapısına aykırı ve kişisel gelisimi olimsuz etkileyecek türden
Düğün sahibine ceza verilmeli direkt10 Yorumla
+1 yılDoğru karar. Çocuğun psikolojisi bozulmasına sebep oluyor ve onu oraya çıkaran kişilerde gözaltina alınmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden beri olan bir adettir bu düğün ya da sünnet eğlencelerinde dansöz çıkartılır.
Dansöz çıkıp kıvırtınca orasına burasına para yapıştırılınca problem yok. Fakat aynı dansöz twerk yapınca problem var öyle mi :D10 Yorumla
+1 yılO kadının mesleği o ve esleğüni yapıyor yani kadın suçlu değil bunu yapmasını isteyen düğün sahiplerinin çocuğa tacizden tutuklanması gerek
10 Yorumla
+1 yılBu ülke gelişmez dostum.
Salak salak cinsel taciz diye dava açıyorlar has. ktirin oradan size ne?
iyice namus bekçisi oldunuz başımıza121 Yorumla- +1 yıl
@Gunahbenim2 bizim kimseye karışma hakkımız yok
- +1 yıl
@Professional58 kimseye karistigim yok zaten bn soruyu yanitladim sadece ve kadina neden ceza kesildigini anlamadim ben onu oraya getirtirene jesilmeli kesilecekse dedim.
Bn onu ifade etmeye calistim kimin ne yaptigiyla ilgilenmiyorum zaten... - +1 yıl
@Gunahbenim2 o zaman kimse ceza almamalı bunu izleyipte yorum yapanlar ceza almalı isteyen istediğini yapar
- +1 yıl
Çocuk hakları denen bişey var. bunu bilmeyen insanlar (senin gibi ) Türkiyede çok fazla.. haklısın dostum Türkiye gelişmez sizin sayenizde
- +1 yıl
@Sedaaaa990 ne alaka?
- +1 yıl
@Sedaaaa990 burada herhangi bir şey yok ki çocuk hakları ne alaka ey cahil?
- +1 yıl
Çocuğun önünde nerdeyse por*o film çekmiş. neyse sende çocuğuna kesin böyle şeyler yaparsın kültürsüz sonradan görme insanlarsınız
- +1 yıl
iste bu kafalar yuzunden taciz ve tecavuzler kat ve kat artiyor herkes istedigini yapamazz
YORUM YAPMAYIN BENIM FIKRIM BU YÖNDE... - +1 yıl
@Gunahbenim2 @Sedaaaa990
Saçmaladınız iyice?
Özellikle taciz yorumunu yapan şahıs aklını yitirmiştir, ona yorum bile yapmam, dikkate almayanız.
Diğeri bilmem ne film falan diyeninde amacı yoktur amaçsızdır.
Bakın tekrarlıyorum:
Kimseye karışmamalıyız, zaten çocuk rahatsız olmamış ve siz sapıttınız harbiden daha fazla uzatmama gerek yok.
Benim kendi çocuğuma ise böyle birşeyi şahsen yapmam ama kendi isteiğyle yapmak istesede karışacak kadar sizin gibi yobaz evlatları yobaz olmadığımdan kesinlikle birşey söylemem. - +1 yıl
@Gunahbenim2 Sana özel yorum yapayım:
Bak hiç bir kimse zevkine gidip te tecavüz filan etmez, hatta bana kalsa tecavüze cezayı kaldırırım tabi kanıtlı bir şekilde sebebi verilirse.
Örneğin: Ayşe Ali ile sevgili ve bu Ayşe gidip Aliyi aldattı bu ali de bunu öğrenip gidip ayşeye tecavüz ederse,
Ayşe hapis yemelidir nokta.
tabi gidip ben azdım diye taciz edene ceza verilir.
Ha bir de karı koca oldukları halde Kadın cinsel ilişki istemez mi? ve Kocası bunu yapar mı? o halde kadın bundan şikayetçi olursa ben diyelim ki hakimim :)
Bir erkeğin eşiyle cinsel ilişkiye girmesi Temel İnsan Hakkıdır der, Hiç Kimseye ceza vermem. - +1 yıl
@Sedaaaa990 @Gubahbenim2
Bu ikisi de fake zaten :D
Neyse ben artık yorum yapmıyorum bu lafların üstüne laf konuşarak edepsizlik edersiniz, kendinize iyi bakın. - +1 yıl
@Gunahbenim2 = Fake
- +1 yıl
Sünnet düğünü başlı başına saçma bir gelenek birde orda kadının g*tünü açıp dans etmesi de tacizdir ve kadının dansözlükle alakası yoktur striptizciyle yarışıyor orda resmen. Yani senin düşüncelerinin hiçbirine katılmıyorum. Fake falan da değilim
- +1 yıl
@Sedaaaa990 Fotoğraf Fake demek istedim.
Karışmamalısın diyorum zaten zorlama yok birşey yok ortada siz yobazlık peşindesiniz - +1 yıl
Ya sen nesin?
- +1 yıl
@Sedaaaa990 Düzgün konuş lütfen :)
Neyse artık bu konuda neyin ne olduğu ortada artık uzatmayalım iyi günler :)
lütfen insanlara karışmayın, rahatsız etmeyin - +1 yıl
Gayet düzgün konuştumda neyse iyi günler
- +1 yıl
bu zihniyette biriyle tartisma yapmaak istemiyorum acikcasi cunku ne anlatsam ne desem boş nato kafa nato mermer...
- +1 yıl
@Gunahbenim2 Yobazlık yapma sinirimi bozma benim.
Biraz ahlaklı ol ve insanlara karışma. - +1 yıl
o zmn sen de karisma arkadasim yobaz sensin lafini bil benim yaptigim yoruma atlayip yalan yanlis konusuyorsun senin gibi bos kafali bir insanla tartismak istemiyorum beyinsiz beyinsiz konusiyorsun sonra da kimsenin isine karisma diyorsun senim gibiler yuzunden bu ulkede tacizcide cok tevuzcude bu zihniyetle bir yere varamasssin simdi hadiiiii ikilleeee
- +1 yıl
@Gunahbenim2
senin gibiler olduğu için tecavüzcüler vardır unutma
hahah cok komik ya Turkiyede boyle seylerde oluyormus amma bab hakli ne varmis dansoz oynamasinda😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBu konu fazla uzatıldı bence. Sonuçta bu kadın oynamış bir kişi de tepki koymamış. Demek ki herkes memnun. Illa ceza verilecekse oynayana değil oynatana verilmeli.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca memlekette her şey düzgün sanki de bir bu kaldı. Geç boşver.
+1 yılBen düğün sahibi insanlarıni göz altına alınsın istiyorm twerkciden önce
60 Yorumla
+1 yılBaşka ülkede yaşayamam diyenler bir beğensin ya 😂 sayımızı görelim
50 YorumlaNe güzel oldu bunu o sünnet düğününe çağırana da ceza kesilmeli.😏
30 YorumlaBu haberi şimdi görüyorum bu ne rezilliktir yahu gözlerime inanamadım 🤯
20 Yorumla
+1 yılValla harika olmuş o kıza simdi ben hakim olsam yeminle söylüyorum..
35bin tl manevi tazminat..8ay da hapis veririm.. kendine gelir dünya kac bucakmış öğrenmiş olur yani 😑10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkede hala hak hukuk adalet bazı konulardada olsa varmış bunu görmek bile mutlu edici.. dansözleri değil anne babayı tutuklasınlar göz altı yetmez..
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hiçışıkyok41 bazen öyle slk yorumlarla karşılaşıyorum ki keşke ölse diyorum bu beyinle bu cehaletle nasil yasiyor bu insanlar diyorum.. bir taneside sen işte..
Orda dansözün bunu yapacağını nerden bilsinler adamlar Allah bilir twerk ne bilmiyordur.
20 Yorumla
+1 yılKadınların alınması çok yersiz olmuş onu davet edip para verene ceza verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum
30 YorumlaSonra da erkekler aldatıyor derler🤣🤣
İzleyenler hep kadın🤣🤣10 YorumlaBaşka ülkede yaşayamam dslkhşsdkhsdkhdsk
Sünnet düğününde dansöz oynatmak :D :D10 Yorumla
+1 yılKöy
Sünnet düğünü
tanga
twerk
Bu kelimelerin cümle içinde kullanın desem bile olamaz 😂10 YorumlaBu görüntüler pek de normal değil ama zaten ağır bir ceza vs olmaz. Para cezasi verilir en çok
10 Yorumla
+1 yılO dansözü çağırana da çocuk istismarından ceza verilmeli
10 Yorumla
+1 yılKimseye taciz ettiği yok ki. Kadını tutmasaydılar...
10 Yorumla- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıluygun bir davranış o tarz dansların yeri orası degil
10 Yorumla
+1 yılİyi olmuş böyle yaparak o çocuğun bilince bu yaştan aptalca işlediler
30 Yorumla
+1 yılIyi olmuş. Herkes sadece amcaya yüklendi ama dansöz çocukların önünde kıçını açıyorsa ceza alacak
10 Yorumlabende cinsel organımı göstererek sallasam aynı cezayı yerim :D kadın diye ayrımcılık olmasın bu da tacizdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözaltı yetersiz
İdam esilip cesedi ibreti alem için bir ay ortalıkta dolaştırılıp piranalara yem edilmeli10 YorumlaBence bu işin içinde başka birşey de var
Aşırı saçma bir olay çünkü10 Yorumla
+1 yılSünnet düğününde dasöz nedir ya saçmalik yani çocukların aklını neyle yıkıyor bu millet
20 YorumlaDansöze suç bulmuyorum onu oraya sunnete cagiranlara suc buluyorum
10 Yorumla
+1 yılGayet doğru bir karar. İğrenç bir olay onca cocugun, ailenin gözü önünde. O düğün sahiplerinin yerinde olsam anında kovarım o kişiyi ordan.
10 Yorumla
+1 yılTersini düşünün 40yasında bir adam aletini çıkarıp o yasta bir kıza böyle gösteri yapsa linç olması gerekir olmalıda bu kadında olmalı
10 YorumlaSünnet dugununde de yapilmaz cocugu sakatmi birakicaksin
10 YorumlaAma dansöz de ne biçim karı kardeşim. Hasta oldum Karıya
10 Yorumla
+1 yılBurada özellerde bunun alası varken elbette o konuyuda kınıyoruz. Özellikle ailesini.
#Kral10 Yorumla
+1 yılBizim kulturumuzle alakasi yok bunlarin alalh islah etsin..
10 YorumlaMemleketin her yeri dansöz olmuş bu kaşarı alsalar ne degisecek
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloynamakta şuc oldu nasıl gözaltına aldıniz lan güzel beyazgötlu kadını hemen bırakın
10 YorumlaGündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. Saçma bir davranış kuran kursunda tecavüz edene bir şey yapma dans etti diye tutukla tam Türkiye komedisi sarıklı şeytan işi.
10 Yorumla
+1 yılReziillik avrupa ulkesi olsam omur boyu almam tryi avrupaya
20 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksız şerefsizler milletin ahlakını bozup duruyorlar
10 Yorumla Valla İzmir lafını duyana kadar şaşkındım ama izmiri duyduktan sonra şaşkınlığım gitti nedense 🥴
10 Yorumla
+1 yılBayıldım ya, daha güzel bir haber alamazdım bu gün. Az bile valla
10 YorumlaGündem konusunda 437 cevap paylaştı. Kadını oraya getirene de verilmeli o ceza
61 Yorumla- +1 yıl
Getiren ne bilsinki orasını acarak dans edecegini adam hakim karsısına ciķsa boyle dans edecegini bilmiyodum dese isin icinden sıyrılır gider yani
+1 yılLan dansözün sünnete ne işi var 😂😂😂😂😂
63 Yorumla- +1 yıl
Eğlendircek ':)) bu dansöx değil
İlk defa dansöz gitmiyor sünnete emin ol - +1 yıl
Çok saçma lan o kadar çocuk için o hareketler çok yanlış igrencti saçma sapan şeyler
- +1 yıl
Yani , abartı sünnet sonrası olsun olacaksa 😀
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler