Benim kendisine cevabım, "hocam bugün skinny jean mi giysem boyfriend jean mi? :)
Özellikle pantolon giyen ve özellikle önden fermuarlı giyen kadınlar, lanetlendiniz. pic.twitter.com/xZbqsA14HL— Dewrim (@Dewrim_MKA) September 27, 2019

Özellikle pantolon giyen ve özellikle önden fermuarlı giyen kadınlar, lanetlendiniz. pic.twitter.com/xZbqsA14HL— Dewrim (@Dewrim_MKA) September 27, 2019
Dinler toplumu düzene sokmak için tasarlanmış soyut kavramlardır. Din adı üzerinden toplumun her şeyine karışırlar.
Onu giyme kafir olursun Tanrı sevmez.
Bayram geldi koyunları, koçları satın alın (ekonomi)
Oruç tutun sevap alın (toplumda hiç yoktan iyidir etkisi yapma)
Müslümanlar bunlar bizim dinimize inanmıyor saldırın (Din üzerinden düşmanlara karşı nefret duydurma)
Erkekler bakire kadınlardan 3'er 4'er alın (nüfusu çoğaltma, böylece daha fazla para)
Eğer cennete giderseniz ırmaklar, meyveler-sebzeler ve hurilerle ödüllendireleceksiniz her kişiye 72 huri (toplumda bir inanç yaratma ve insanlar bu ödüleri sevdiği için cehenneme girmekten korkmaları ve bir yalanı defalarca söylersen o kadar çok inanırsın psikolojisi)
Hac zamanı geldi Müslümanlar kabeye akın edin şeytan taşlayın (Kurak ve havası kirli bir şehri din yoluyla ticaret şehri haline getirmek ve bu sayede milyonlarca dolar para kazanmak. Her ne kadar puta tapma bitti deselerde kabenin etrafında dönmek ve şeytan taşlamakta puta tapmak gibidir)
Daha çok şey var.
Saptırarak bencilce kendi düşüncenin ürünü kelimeler ile ıslami neden karaliyor sunuz?
@komutanimircessace KAaralamıyorum! Eleştiriyorum. Kendi düşüncemi söyleyemiceksem ne anlamı var yaşamanın! İslamın karalanmasından neden korkuyorsun. Cehenneme gideceğin için mi?
İşte bu kastettigim
Birilerine bakarak islama kin duyma
Kalbinde yargı ondan arastirma yap ama saglam kaynaklardan.
ıslam müslümanlara bakarak anlaşılmıyor haklısın belki.
Bir hristiyan müslüman ondan önce ıslami kendi arastirylr sonra islam. a geçiyor ve belgesel de diyordu ki;" eğer ben şimdiki müslümanlardan islami ogrense idim islama gitmezdim"
Anladın mi?
Cehennem ya d cennet ici değil kullugumuz sadece.
cehennem o kadar basit sok hadi parmağını bir saniye lik ateşe ?
@komutanimircessace Gerçekten bizim araştırmadığımızı mı sanıyorsunuz? Kafamıza göre mi ateist olduk? Günümüzde ki Müslümanlardan çok İslam'ı araştırıyoruz. Emin ol Kuranı 10 kere okumuşumdur. Daha ne kadar doğru kaynak olabilir ki? Ateistliğin evreleri vardır önce ya yoksa dersiniz daha sonra buna inanmak istemezsiniz tövbe dersiniz daha sonra yavaş yavaş ateist olursunuz araştırırsınız. Ya yoksa ne yapacaksın. Öleceksin ve herşey bitecek hiç doğmamış gibi. Neyse emin ol ben bütün dinleri araştırdım. İslam'a da saldırmıyorum kendi fikrimi söylemek İslam'a saldırmaksa saldırıyorum o zaman
Nasil ateist oldun merak ediyorum?
Aslinda etmiyorum.
Cevre ve aile
Okul eğitimi
Arkadaş
İslami sapittiran meal vb haklısın
Allah hidayet etsin :)
@komutanimircessace Kuranı Arapça okursan hatim, Türkçe okursan ateist olursun :) Kuranın Türkçesini okudun mu?
Türkçe okudum ve imana iman kattım ışte buna hayret ediyorum ya :)) ah sizler ah... okumasını yalnış yapmisiniz.
@komutanimircessace Türkçe okuduysan ve hayla imanlıysan daha ne diyeyim ya :D Allah kolaylık versin o zaman, köle olmaya devam :D Allahtan Türkiye gibi laik bir ülkedesin :D
Allah sana bu zamanın kutbu vesilesi ile imanin hakikatini göstersin.
Deccal sistemi kurbanının son sozleri bana.
Duasi ettim sana.
Hoşçakal.
Seytan in dini ateistliktir.
:)
Siz ateistler kendi laik dininizde kendi düşünceleriniz ile özgür sunuz.
Ama biz bir şey yazmaya kalksak hazırda topa tutup hakaret edenler sırayla.
Sizler tamamen deccal in oluşturulan ordusunun üyelerinden bir tanesisiniz.
Ve hipbozluusnuz
@komutanimircessace Şeytanın dini ateistlik mi? Hahahaha ateistler şeytana da inanmıyor senin bahsettiğin Satanistlik. İşte bende bundan bahsediyorum araştırma yok süslü laflar var :D Ahh ahh bende eskiden sizin gibi tatlı su Müslümanıydım nerde o günler ama senin lafınla şeytanın ordusuna katıldım :D hahahaha
Hayır seytan atesitligi savunur.
Sen gerçekleri şu an göremediğin icin alaya alıyorsun.
Deccal seytan in yegane dostudur.
V ebu materyalist sistemi size benimseten o oldu.
Deşifre olmamak icin ise seytan Allah melek şu bu yok kafasını nakış nakış işledi geçmiş olsun :)
@komutanimircessace O zaman bu materyalist düzenden çıkıp kominist düzene mi geçelim :D
Siz deccalin oyuncagisiniz.
Oynamak güzel sizle ona göre
@komutanimircessace Biz sorgulayıp ona göre ateist oluyoruz. Olmayan Deccal'den bahsetme bana Deccal insanın içindedir. İslam'ın oyuncağısınız ona göre :D Gerçekten benim inanmamam seni niye bu kadar ilgilendiriyor beni Müslüman mı yapmaya çalışıyorsun :D Git köşede dinini yaşa. Herkezin dini kendine.
Sen hala yazıyor musun? :)) fena dert olmuş sana
Seytanin kuklası ordular ahir zamanın evlatları yani hepimiz sen kendini öyle kandir madem öyle sen git dinini yani seytanin dini ni köşede yasa da onun bunun inancini karalama saygılı ol.
Ahirette yüzünüz kesilip ah vah ederken de bu laflar söker mi çabası :)))? Hadi eyvallah son yaz daha okumam.
@komutanimircessace bir sus bacım yaa :D başımı şişirdin valla
Okumadim okumadım :)))
Ben şunu merak ediyorum. Günahlar neden hep kadınlar üzerinden konuşuluyor? Hocalar ve hoca görünümlü olanlar neden hep kadın üzerinden din konuşuyorlar? Bu bana samimi gelmiyor.
Dar pantolon giymek vücut hatlarını belli eder, işte bu doğru değil dese bir yere kadar hak verebilirim ama lanetleme olayı bana komik geliyor. Kimse bunu bilemez! Lanetleme kelimesi çok riskli bir kelime ve her şeye kullanılmamalı.
Çünkü seytan kadini kullanır gunah icin.
örnek sitedeki sorulara bak
Harbiden ya bu din adamları kafayı kadınlarla bozmuş. Madem kadınlarla ilgili yorum yapicaklar dediğin gibi usturublu yorumlar yapsınlar lanet etmek ne yaaa
İşinize gelse de gelmese de kendini kadına benzeten erkeginde erkeğe benzeten kadıninda hadis rivayetleriyle lanetlendigi belirtilmiştir. Bu adamı tanımıyorum ama her minberde çıkıp konuşanın verdikleri fetvalarin arasından cümlelerini cımbızla cekipte topluma fitne verecek şekilde yansıtmayin! Din adamlarina gelince toplumu kiskirtacak bir üslup yerine daha yumuşak bir üslupla öğüt vermeyi denemeliler..
Bunlar günün kaç saatini düşünerek geçiriyorlar acaba ya bu tip fikirlere ulaşmak için 24 saatte 24 saat düşünerek geçirmen lazım. 1 hafta alafrangada otursam aklıma gelmeyecek fikirler.
Hocaya hayatta ve Türkçe'de başarılar diliyorum ne diyim başka.
Cevap
93Cevap
Valla gadası imanın kimde olduğunu bilemez kimse
bir ot bildikleri yok konuşup duruyorlar, Daha az önce burda çalışan Pakistanlı ya sordum; "Faul lerin kulağı geçmesi günah değil mi?" Diye. Yok öyle bişey diyor. Suriyeli'ye sordum; "Ayet nerde, Kim diyor ya onu?" diyor. Etraf göçmen dolu, Afganistan lıya sordum, o da "yok" diyor. Bizim Türkiye de öyle diyorlar dedim, Aşçı Mehmet usta dedi; "Aynen bizde öyle biliyoruz, faul kulağı geçmesi günah!" 3 tane Arap millet den insan, öyle bir şey yok diyor. Bizim burda diyorlar; "Faul kulağı geçerse günah" bu bizim millet ne kadar salak bir millet. Bu kadar g*tünden ayet uyduran başka millet yoktur heralde. İyi ki Kur'an Türklere gelmedi. Ayet uydurma konusun da Emeviler yanımızda melek kalır.
Faul nedir?
Kulağın ön tarafından aşağı inen saçın adı ne?
Favori :D Ilk kez faul dendigini duydum da...
Kuaför de öyle soruyor, "faulleri alayım mı?" Diyor. Erkek berberinde faul diyorlar.
Kadınlar da favori heral ☺️
Evet :) Ben de baktim erkekler hep faul demis. Bildiklerime eklemis oldum. :)
İyi de bu adamların bu sözlerini neden cımbızla seçiyorsunuz ki. Feminist propaganda yapmak için mi? Ne uyanıksınız siz kadınlar var ya. Ah siz sinsi kadınlar. Bu adamların erkekler hakkında neler söylediğini biliyor musunuz veya dinliyor musunuz acaba? Yoksa görmezden mi geliyorsunuz. Bu adamlar erkekler için de benzer şeyleri söylüyor. Mesela İran'da erkeklere şort yasağı var. Pantolon giymek zorundalar, o da dar olmadığı sürece. İslama göre hangi kurallar konulduysa. Bu tarz konuların cinsiyet odaklı düşünülmesi= feminist propagandadır = erkek düşmanlığıdır.
Bu yobaz köpek, tarikat imamıdır. Diyanetin değil.
Tarikatlara terör muamelesi yapılmalıdır. Hepsi kapatılmalı, gelirlerine el konmalı, elebaşları içeri tıkılmalı, müridleri de rehabilitasyona sokulmalı.
Bakın, ortaçağ karanlığına özgürlük tanırsanız, ilk iş sizin özgürlüğünüzü elinizden almaya kalkarlar. Oyüzden kesinlikle köküne kadar bu sşnek bataklığı kurutulmalıdır.
Hayatında 1 defa dahi Türkçe meali okumayan ve uydurulmuş hadislere inanan hoca kılıklı kişiler var. Maalesef Allah bunlara ayetinde şöyle der;
Kasas Suresi 49. ayet
De ki: "Eğer doğru sözlü iseniz, Allah katından, bu ikisinden daha aydınlık bir kitap getirin, ben ona uyayım."
Furkan suresi 30. ayet der ki;
Resul de şöyle der: "Ey Rabbim, benim toplumum, bu Kur'an'ı terk edilmiş/dışlanmış halde tuttular."
peygamberimizin hadisi var ,
ayrıca pantolon giymek haram bilmemize rağmen giymiyor muyuz evet neden sürekli sürekli özgürlük adı altında başlık yapıp hrm islamı hemde din adamlarını yerden yere vuruyoruz her şeyi bilmemize rağmen imam doğru bildiğini söyler laik bir ülkede oluyoruz diye doğruları inkar edemez kimse.
allah : su kulumun pantolonu önden fermuarli mi bana mi öyle geliyor?
israfil : vallahi önden fermuarli allam
allah : ekstra günah yazin buna
mekail : deprem yapip helak edeyim mi allam?
cebrail : allam bunun elinin ayari son depremde minare devirdi yaptirtma
lucifer : erkek kamurgasindan kari yaparsan böyle olur 😤
imama kaynak göster dememe gerek yok, zaten bu hadis ile sabit'dir. hadis derki; efendimiz, erkeğe benzeyen kadına ve kadına benzeyen erkeğe lanet etti. sen şimdi bu hadisi kabul etmiyorsan, inanmıyorsan, neden konu açıyorsun? konu kadınları değil, müslüman kadınları ilgilendiriyor. müslüman olmayan kadınlara lanet olsa ne olur? zaten cehenneme gidecekler.
Boyfriend jean giyen kadınların lanetlendiği doğrudur 😂😂😂
Şaka bir yana pantolon gibi islami giyim tarzına uygun olmayan giysiler bildiğiniz günahtır islama göre. Ayrıca bunun kadını erkeği yok. Erkeksen entari giyeceksin, kadınsan kara çarşaf. Kur'an, hadisler ve siyer ışığında durum bu. Aksini iddia edende ne bileyim..
Esneklik arayan Erdoğan Aydın'ın kadın ve islam kitabına bakabilir.
Neden uyduruk şeyler kusan dini din olarak güzellikle anlatmak görevi olan imam ya da hocaları yargılayacak bir mahkeme bu ülkede yok , gemi azıya alan kustukça kusuyor kafasındaki cerahatleri..
Neden bunların başındaki diyanet , her ne kadar para stokluyor da bundan 2 trilyon faiz elde edip bugün de doyduk şimdi de fakire yardım edelim diyebiliyor da , haramı bir de dağıtmaya ya da maskelemeye çalışıyor?
@Nickybick Gerçek İslam Kuranı ANLAYARAK OKUDUGUNDA yaşanabilir, böyle papazların piskoposların sözlerini dinleyerek değil.
Cübbeli sakallı biri bunu açıkça ve de ulusal televizyonlarda söyledi. İslamı anlamak için bize gelmek zorundasınız , biz size anlatacağız diye.. Her şehirde bundan sürüyle de var , her biri kcını silmeyi beceremez , abdest aldım der sdik kokar ama , din alnatmaya gelince pirüoak kesilirler , ahkamları da yüzlerindedir. Sanırsın ki ; Allahın güncel elçisi...
o inanan kadınlar için söylüyor sanane? din dizin işinize geldiği gibi yasak koymaz. aç oku nasıl giyinilmesi gerektiğini. pantolonunu giyen giyer kimse karışmıyor zaten. ama günahsa günahtır kendi kafana göre yorum yapma.
Bunu söyleyen imam kadar bu başlığı buraya açanda ülke gündemini aptal aptal şeylerle meşgul etmeye niyetli kişilerdir. Umursamayın geçin gitsin. Ülkeye zarar vermeyi bırakın. Aptal aptal tartışma ve kavga konuları açmayın.
Peygamber efendimiz sav pantolon giyen kadına lânet etmiştir. İmam bunu söylemek istemiş , dinimiz İslam, fıkıh hadis bilmeden sallamasyon yorum yapmak ancak cahillerin boş işidir.
O zamanlar pantolon mu vardı :D
@Gizemincii o zamanlar ne yoktu ki bebeğim
Neden günah sevap konularında kadın bedeni konuşuluyor. Şu Türkiye'de vergilerin çoğu tekelden sağlanıyor. Onları da desinler. Nedir arkadaş bu kadınlarla alıp veremedikleri
Bu tür yorum yapan hocalar genelde kadınların erkeklere erkeklerin kadınlara benzeyen kıyafetler giymeyi yasaklayan hadislere binaen bu yorumu yapıyorlar. Yani kadının pantolon giymesini onun erkeğe benzemesi olarak yorumluyorlar
Cubbeli ahmet hocanin youtube da videosu var bir izleseniz cok komik xper 1 oldugum icin link veremiyorum ama baslik SU DAR PANTOLONLRIN GIYENLERIN RACULIYETI YUKSELIR. Basligi var. 1.50 dakikadan oynatin oncesi baska olay
Bence siz pantolon giyen açık bayanlarla uğraşmak yetine
Süslümanlarla uğraşın. Şu başı minare altı kerhane olanları diyorum :)
Sapık ya etek giysin istiyor deyyüs bacaklara bakacak. Önden fermuarlı olmayan pantalon, çok nadir çıkar, daha, ziyade eşortman, tayt.
once bıraksın kadın pantolonunu bı baksın din ılım yayacagım diye acılan ve ıcınde yasanan rezıllıklerle vakıflarda cocuk tacızlerıne rusvetcılere devlet malı yıyenlere..
Tüh ne idiği belirsiz sadece kafasında cübbesi olduğu için din adamı olduğunu düşünülen adam lanetledi beni çünkü o allahım elçisi artık ne yapacağım eyvah eyvah
Osmanlı sadrazamı gibi dolaşmak lanetlidir imam bey.
Madem herkes g. tünden günah sevap uydurabiliyor al bende bunu diyorum imam bey kafanıza o koca kavuğu geçirmeyin çünkü lanetlidir.
Bu kişileri bu cümlesinden ötürü konuşursanız kendisini bir şey sanacak, daha da saçma şeyler diyecek. Onun için konuşmaya değmez.
Kadına benzeyen erkeğe ve erkeğe benzeyen kadına Allah lanet etmisdir diyor hadis.
Nesi şoka uğratıyor ki bunun? Anlamadım
Hangi hoca hangi söylem. Hepsi başka başka şey söylüyor. Bakarsan hepsinin kendine göre söylediği doğru ama hiçbiri birbirini kabul etmiyor. Yani ortada doğru söylenmiş birşey olmuyor. ☺️
Dine göre kadın erkek vücut hatlarını belirgin halde gösterecek kıyafetler günahtır inanır veya inanmazsın kişinin kendi kararı kendi sorumluluğu. Ama LANET ağır bir kelime günah de geç hoca
Fermuar arkadan olursan sorun olmuyormuş töbe est :S
Ha tamam o zaman jshahahqg
@ÇiğolmayanKöfte Adam diyor fermuar önde olmicak ozaman arkada olması sorun değil
musluman kadinlar icin dogru soylemis musluman olmayan kadinlar icin zaten farkeden durum yok meta olarak yasar diledigi gibi...
Anan seni doğurduktan sonra lanetlenmiş olabilir şeref yoksun!
Belkide lanettir nerden biliyoruz.
İçkinin haram olduğu ve birçok kazaya ve cinayete sebebiyet verdiğini bile bile içenlere birşey demek yok mu?
#Kral
Olabilir neden olmasın. Kadinlar erkeklere erkekler kadinlara benzemesin falan gibisinden ayet mi hadis bir seyler var.
hele şuna adamda beyin yerine fındık var ekeğe benzemek ne neden pantlon erkek elbisesi oluyor
saçma benzemekmiş her önüne gelen din adamı olup dini batırıyorlar yok bu yasak yok bu günah
saçmalıyorlar
dibe batan bir insan bir o kadar daha kişiyi arkasından süreklemek ister psikolojiken. yoksa neyden beslenecekler
bu apal yobaz dindarları hala konuşturuyorlar.
en çok da dindarların suçu bu pislikler onlar sayesinde böyle konuşuyorlar.
Etek giyeriz suçlu oluruz pantolon giyeriz lanetli oluruz dinden imandan soğuttunuz
ciplak gezin sizde 😂
Komik
dinimizce kadınların vücut hatlarını belli eden kıyafetler haramdır bu tarife göre bol pantolonlar giyilebilir
Kimi şoke etmiş siz Türkiyede yaşamıyosun galiba arbalaŕın içinde millet seks yapıyor kot giyince ne olacakmışki o imama selamımı söyleyin kendi kızlarına baksın.
Pantolon lanetlenmiş sanırım dinimizce.
Erkeğin kıyafeti olarak geçiyor Kuran'da.
Özellikle "fermuarlı" ne alâka onu anlamadım. 😒
Ne alaka istediğimi giyerim kimene ben yapıştırdıktan sonra
Ever gunah pantolon , tesetturde pantolon yasak. Simdi herkes hoca olur gerci yasak degil derde
soyunun diyo galiba.
mini etek? e olur benim işime gelir.
Pantolonumu boynuna dolarım imam, işini yap boş konuşma.
Tipinde hayır yok, buna cevap vermek kelime israfı olur.
Şöyle derdim, "Asıl senin gibi düşünceleri olan yobazlar lanetlidir".
Özellikle din görüşleri böyle üslubu bozuk bir biçimde anlatılmamalı
böyle yobazlar ülkemizdeki dindarlar sayesinde böyle konuşuyorlar. ülkemizdeki bütün dindarlar bu pisliğin mimarıdır. suç ortağıdır.
Arkadan fermuarlı kot giyene karismiyorsa sorun yok
Hoca boş konuşuyor. Öyle çok boş konuşuyor ki. Kendi kızına baksın bence.
İmama cevabım yok , ama onu dinleyen koyunlara Cevabım var.
arkadan fermuarlı pantolonlar dahil değil o halde, neyse ki iyi yırttık
Don giyen erkek ne oluyor diye sorarım imama 😀
İmambayıldı olmuş.
Bunlara sesleri çıktıgı kadar çocuk tecavüzcülerine katillerine sesleri çıkıyor mu bu soytarıların
cevap vermem ciddiye alınarak cevap vermek onlara prim kazandırıyor
cevap verecek birşey yok adam fikrini söylemiyor hadislerde geçiyordur yoksa böyle bir fetva vermez
Araplar gibi elbise giyen erkeklere ne diyorsunuz peki hocam?
Ağzı olan konuşuyor kapalılar için tabi ki vücut hattının belli olmaması gerekiyor ama lanetlenir kelimesi ağır bir kelime 🤷♀️
Imam abi haklı çünkü kurana göre pantolon giyen kadın gerçekten lanetli istiyorsanız açın bakın kurana
Tayt gibi pantolon giyip her tarafını meydana çıkaran erkeklere de bı lanet gönder derim. 😒
Bunlar kim ya. Hepsi sapikk. Her b*ktan tahrik oluyorlar diye her defasinda birsey uyduruyorlar. Hepsi ruh hastasi.
önden fermalı
ya da önden dömeli diyo
şunlar sorulmalı önce düzgün telaffuz et
Önden düğmeli ya da fermuarlı olmayan arkadan mı olacak arkadan olursa serbest mi olacak
Kendi karısı kızı giyse vaytt yakıştı eşşoglu eşeklere der 😂😂😂 cenneti garantiledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar