Metrekareye düşen vatan haini ve canım sayısında dünya lideriyiz. Geçmişte terörü en kanlı yaşayan İngiltere’de, terörle mücadele edilirken hiç bir parti ya da kişiler teröristler öldürülüyor diye ülkesine sırtını dönmedi. En zor zamanlarda bile! Bizde maşallah kişilere, partilere bakıyorum. Neredeyse ellerinden gelse sırf inat olsun diye PKK safına geçip bayrak sallayacak soyu belirsizler var.
Şimdi burada İlber hoca Chp ve İmamoğluna hangisini söylüyor? canım olduklarını mı yoksa vatan haini olduklarını mı?
İlber Ortaylı
Güncellemeler
+1 yıl
..
"Metrekareye düşen vatan haini ve geri zekalı sayısında dünya lideriyiz" diyen İlber Ortaylı'ya buradan ne söylemek isterseniz?
Sayin Ilber Oltayli aşagidaki sözleri günümüze uyarlamis bence. Adam haksizda sayilmaz. Necip Fazıl 1956'da şöyle demişti: "Bugün bizdeki muhalefet iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır..."
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İronik bir konu olmuş.. Bu ülke de PKK ile 5 senelik müzakere edildiğinde bu hesabın sahibi bana kandan beslenen vampir diyor idi. Trajediye bakarmısınız
Bu hesabın sahibi? Bu hesabın sahibi pkk ile yürütülen her türlü muzakereye hem usulden hem esastan karşı olmuş, o donem yenen hurmaların gün gelip tırmalayacağını bağıra bağıra söylemiş, ulkenin kurtuluşa ermesinin tek yolunun Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlılık oldugunu soylemis ve yurekten inanmış, mevcut siyasi iktidarın gerek içerde gerekse dışarıdaki mezhebci ihvanci dunya gerçekleriyle örtüşmeyen politikalarına daima karşı durmuş, toplumsal barışı saglamanin yolunun silahli teror örgütleriyle muzakere degil, onlara devlet otoritesinin ve uniter butunlugun mutlak kabulunu saglamak ve her bir eli silahli militanin imhasina bagli oldugunu soylemis biridir. Devletlerin ve ulkelerin ciceklerle degil silah ve kanla kazanılıp kurulduğunu tarihin ispat ettiğini ve bizim de bu gerçeklik karşısında uzerimize duseni yapmak zorunda olduğumuzu anlatmaya çalışmış biridir. Yeri gelmiş irkcilikla ve fasistlikle yeri gelmiş kan siyaseti ile beslenen bir vampir olmakla suçlanmış biridir.
@Gamkeder Genel olarak söyleyebilecek yüzü olduğunu zannetmiyorum. Kendisi 15 Temmuz'dan sonra açık açık FETÖ ile defalarca görüştüğünü, bu görüşmelerin de FETÖ'nün kendisini çağırmasıyla değil bizzat kendi isteğiyle ve hiçbir çağrı almaksızın yaptığını, FETÖ ile görüşmelerinde Türk dünyası hakkında konuştuklarını, bu konuşmalarda FETÖ'nün nasıl bir tavır takındığını teker teker hiç çekinmeden söylemiş; FETÖ'ye de "eksik olmasın" gibi sözler sana ederek kendi düşüncesini net bir şekilde ortaya koymuştur. FETÖ için yazdığı sözde "Barış Köprüleri: Dünyaya Açılan Türk Okulları" kitabından bahsetmiyorum bile.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > "Metrekareye düşen vatan haini ve geri zekalı sayısında dünya lideriyiz" diyen İlber Ortaylı'ya buradan ne söylemek isterseniz?
En İyi Cevaplar