Sakura reise katılıyorum güzel konuşmuş :)
Sakura reise şu sebepten dolayı katılmıyorum lüks ürünleri satın alıp tüketmeliyiz :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Adam haklı. Bizim kadar mıymıntı bir toplululuk daha var mı acaba? Üretmekten ziyade tüketmeyi seviyoruz. Ağaç yaş iken eğiliyor. Eğitim ve disiplin anlayışları da minimal ego üzerine kurulu. Bizim erkek çocuklar karşısındaki kişiye pipi sallamayı, kız çocukları Merveler yalanlarını öğrendikleri vakitlerde, onlar da kol saatine pil tasarlamayı öğreniyorlar
Hahahah pipi sallamak :D 65 yıl önce kurtarmaya gittiğimiz Güney Kore bile teknolojide ve ekonomide bizi geçti :D Bazı insanlar çok cahil. Yıllarca türbe diye ziyaret edilen mezarın Roma İmparatorluğu zamanından kalan bir gladyatöre ait olduğu anlaşılmış :D Bu mezara gidip dilek dileyip adakta bulunmuşlar birde ismini Ağababa koymuşlar :D
Üretmeyen toplumlar her zaman köle olmaya mahkumdur. Bizim üretimi teşvik etmemiz lazım. Aklı, bilimi, teknolojiyi çalıştırmamız lazım. Adam haklı.
Katılıyorum ama bir japon iş adamının gidip de asgari ücretlide bile son model telefon var diyeceğini sanmıyorum bu konuşma %100 fake bence.
Fake olabileceğini bende düşündüm fakat yazılan söz güzel olunca göz ardı ettim.
Cevap
6Cevap
Aynen öyle giyecek donu yok yiyecek ekeği yok elinde 8 bin liralik iphone var millet gösterisi seviyor hif bir seyim olmasin elimde son model telefonum olsun hava atayim yeter modunda
Sakura reisin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bizim burada lüks dediğimiz şeyler Japonya'da lüks değil.
O sakura'ya söyleyin, asgari ücrelide en son lüks telefon olduğunu nereden gözetlemiş. :D
Gecede 3ton patates parası gece hayatında harcarlar patates in kilosu çok pahalı lanet olsun Türkiye ye deyip ülkelerine hainlik yaparlar
Aza kanaat ederek yaşamak
reis haklı
Tek çare Sosyalist Devrim !
Çok haklı dede
Mütevazi yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar