-Bir insan Atatürk'e ve cumhuriyete neden düşmanlık yapar? 👉Benim anlamadığım Atatürk'e ve cumhuriyet'e sabah akşam hakaret eden vasıfsız Fatih Tezcan hakkında neden hala işlem yapılmıyor nedir bu adamı koruyan şey!!! 👉Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hain diyen ve darbeci imasında bulunan bu adam neden hala konuşuyor İfade ve düşünce özgürlüğü bu değildir bu doğrudan bir ulusun değerlerine saldırıdır!!! 👉"Aklı öldürürsen ahlak da ölür, akıl ve ahlak ölürse millet bölünür. Kadıyı satın aldığın gün adalet ölür. Adaleti öldürdüğün gün devlet de ölür.” Fatih Sultan Mehmed Han... Sevgiler saygılar...
Fatih Tezcan'ın Atatürk ve Cumhuriyet'e olan nefreti bitmiyor!! Medyada tepkiler büyüyor bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Vakti zamanında bu adam fetöcğ dediğimde bana vatan haini dediler. "Bir milletin onuru olur şerefi olur" diye ağzından tükürükler saçarak bağıran videosunu koyup "bakın içinize sızmış vatan hainlerini görün diye yazdığımda, engelleyenler oldu. Neyseh. Bu adam aktrollerin, yönlendiricilerinden, şu yu vukuundan beterciler, kadrosundan. Yani şöyle düşün, takvim gazetesi tee eskiler de, sabah gazetesinde atamayacağı iftiraları atmak için kurulmuştu. O zaman Tansu Çiller için mücadele ediyorlar dı, şimdi havuz için ama sistem aynı. Bunlar da, trollerin kara ve küfürlü kısmının yöneticileri. Oradan koruma.
Bu herifi adam yerine koyup izlemiyor ve takip etmiyorum. Susluman tayfanın saksakcilarini ciddiye almam. Ben cumhuriyet çocuğuyum, başkasının ne çocuğu olduğu beni ilgilendirmez !
Medreseleri kapattiran , binlerce yillik ehli sunnet ilmi eserlerini yok ettiren , ulusu osmanli ve islamı unutturan kisi Ataturk tur bu dogru.. bunu reddedecek kimse de yoktur herhalde.. inkılap tarihi bilgileridir.. bunlara çemkirebilir anlarım. Ama Ataturk bir noktadan sonra , bu ulkeyi isgalden kurtaran insandir da ayni zamanda.. ve evet ulusal bir degerdir.. buna uygun davranmalidir. Bir insan kemalizm ideolojisine karsi olabilir.. kalben "buğz" edebilir veya " uygun bir üslupla " elestirebilir.. ama bu sekilde haindi soyleydi boyleydi demesi bölücülüğe yol acar bu ulkede. Isgal zamani Ataturk ortaya cikmasaydi su an yunan bayraklari altinda islam mi olacakti acaba? Islam ilmine ve toplumun islama bakis acisina ciddi zararlari olmustur Kemalizm ideolojisinin , dogru. Ama Ataturk bizim bir degerimizdir , ölüp gitmistir hesabini kendi verecektir , medreseler ve islam ilminin onunde su an bir engel yoktur , durduk yere bu konuyu durup durup bu sekilde kurcalayip durmak insanlar arasinda nefret tohumlari ortaya cikarir. Dogru bulmuyorum. Bana karsi cikan da olabilir anlarim, ama unutulmamalidir ki kabre girdigimizde Munker ve Nekir bize kemalizm ilkelerini ve Ataturk un kim oldugunu degil Allahini kitabini peygamberini ve itikadini soracaktir.. bu da lutfen unutulmasin. "Kemalizm" ideoloji olarak islam inanci dogrultusunda degildir.. ama yine ekleyeyim , Cumhurbaskani bile Ataturk e dil uzatmiyor sen kimsin derler adama.. bazi ince noktalara hassas yaklasilmali ve üslup tarzi dikkatli cekilmelidir. yok darbeci yok bilmemne hos degil.
O zaman sasun isyanını da bu olaya benzetin! Taraflar belli, sebep belli. Beraber bir dönem kolkola yürüdüklerimiz, ayakkabı kutularını gözümüze sokana kadar aklımız yerindeydi. Ayakkabı kutuları piyasaya çıkınca mı düşman olduk :)
Madem ayakkabı kutuları yalandı, ses kayıtları sahteydi. E peki madem o ses kayıtlarını ortaya çıkaran ekip için neden "Gizlilik ihlali" gerekçesi ile dava açıldı?
Her şeyden önce bir vatandaş olarak sorgulamak lazım, parti yanlısı olarak değil zira bu ülkeye evlat emanet edecek olan yine bizleriz...
Bekleyin oğlum bekleyin, şunun şurasında malum partinizin yalnızca birkaç yıllık ömrü kaldı. İçten parçalanıyorsunuz, dışarıdan da Ekrem Başkan bastırıyor. Hele bir 2023'ü bekleyin, cezaevlerinde tüm vatan hainleri için yerimiz var. Atatürk düşmanlarına ise VIP yer ayırtacağız. :)
Ermeni ve Yahudi artığı birinci sınıf deyyuslar şimdi bir yerden gelen talimat ile hareket ediyor.. AKP gittiğinde ya da Türkiye cumhuriyetinin başına bir şey geldiğinde bunlar nereye kaçacak merak ediyorum.. Nereye kaçarsa kaçsınlar köpeklere yem olmaktan asla kurtulamayacaklar.. Vahdettin denilen deyyus köpekde İngiliz zırhlısı ile kaçmıştı..
Tanıtayım Atatürk'e ve cumhuriyete hergün hakaretler eden fakat bazı kesimler tarafından korunan müptezel'in birisidir TCK 'ya göre hakaretten yargılanması lazım iken elini kolunu sallayarak gezen birisidir.
Akp tayfasına sosyal medyada iki laf edenin hapis cezasi aldığı, böyle ne idüğü belirsizliklerin ülkenin kurucusuna hakaret etmelerine ses çıkarmayan bir adalet mekanizmasi var ülkede.
Kimseyi şikayet edemiyorlar. Çünkü onlar da biliyorlar destekledikleri kişilerin nasıl bir puştt olduklarını... Hak geçer.. Kim şikayet ederse hesap verir.
Ben düşünmüyorum. Ülkenin degeri diye bir şey olmaz. Faşist yönetimlerde istenmeyen her düşünce terör propogandasi, ulke degerlerine hakaret.. vs birçok kulp takılarak cezakandirilmak istenir. Ne Atatürk , ne rte ne de Peygamberler ülkenin ortak degerleri değildir.
2. mesajında bok yemiş 1. mesaji çok doğru Nokta atışı bir tespit Fakat Fatih Tezcan'i sevmem Tetikçi ruhlu bulurum Çok konuşan ama hiçbir şey anlatmayan insan tipidir. Sadece 1 deda konferansına gittim. Tetikçi olduğunu tespit edip yarıda çıktım. Özet; 1. mesaji çok çok doğru 2. mesajında bok yemiş 3. olarak tetikçi ruhlu 4. idrak özürlüler Salça olma yorumuma Ver eksini geç.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
voltaire in bir sözü var mevzu para olunca herkesin dini aynıdır diye. dün islam islam ayağına feto g*tü yalıyorlardı. amaçları para ve mevkiydi bugün din din ayağına iktidara yağcılık yapıyorlar. amaçları para ve mevki
Radikal biri geleceğin Mısırlıoğlu adayı epey bir düşman Paşaya sevgiyi bırak saygıda duymuyor ama bizden kendisine saygı göstermemizi de beklemiyor onun gözünde hep bir savaş çıkmalı çıkıcak bence yanlış sularda yetişmiş bir arkadaşımız
Boş beleş cahilin teki sözlerinden çok net anlaşılıyor düşünerek konuşacak beyin olmadığı için düşünmeden konuşuyor ya bu modeller sonrada kendi bindiği dalı kesiyorlar ya gülüyorum çok😂😂
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Fatih Tezcan'ın Atatürk ve Cumhuriyet'e olan nefreti bitmiyor!! Medyada tepkiler büyüyor bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?
En İyi Cevaplar