25 YAŞINDAYDI 3 Ağustos'ta Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Çobanpınar köyü yakınlarındaki Meskan Tepe mevkisinden görevden dönen polisleri taşıyan, zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmişti. Olayda ağır yaralanan ve GATA'da tedavisi devam eden 25 yaşındaki Bayram Çiçek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
Burdan vatan hainlerine sesleniyorum yanlız vatansız gelecek olmaz memleketsiz gelecek olmaz senin vatanından başka kim alır ülkesine söyle benim hayalim polis özel harekat olup şehit olmak rabbim isteyenlere nasip etsin anne ve babalara sesleniyorum çocuğunuza herşeyden önce ahlak verin yoksa oruç tutan bir hırsız namaz kılan bir sapık şahadet getiren bi terörist olurlar Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin Allaha emanet olun
Vatan delisiniz ayrıca kimse kimseyi zorla askere yollamıyor bunlar kendi istekleri doğruldusunda gidiyor vatan ekmek mi veriyor bana ne erdoğan gitsin sizinler kafayı yemiş
Pençe harekatından öldürülen terörist sayısından haberin yok işte git bilgilen sizden kaç leş var git bir bak bakalım :) aaa öyle mi bir şeye yaradığı yokmuu TÜRK askerinin? Afrini elinizden kim aldı :D şu an bir cahille konuştuğum için böyle anlayabileceğin bir dille anlatmaya çalışıyorum onu da anlamıyorsun
Yaa sizin yeriniz yurdunuz belli mi ki yerim yurdum diyorsun. Git dağ başında havla. Pis azınlık seni. Gece gece alayınıza sövdüm yine. Neyse ki soyunuz kuruyor, gebere gebere bir hal oldunuz.
@sevdagunesi00 Teşekkürler. O Milleti için can veren bir adamdı. Ve şu an yaşayan ve canını düşünmeden milletine verebilecek askerlerimize polislerimize ve tüm millet bayrak vatan severlerimize armağandır.
En İyi Cevaplar