Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

şimdi imevzuyu çarpıtmanın alemi yok. Kemal Kılıçdaroğlunun oldugu görselde bir cenaze bir taziyeye gitme durumu var. Belki bilmiyorsundurcenaze evlerie insanlar genelde ayakkabısıyla girer, kapı sürekli açıktır. Sürekli insanlar oturdukları evden aşağıya yukarı bina önünde akraba falan karşılaması aşagıya inme gibi olaylar oldugu için gneelde ayakkabı giyme çıkrma olmaz. Orda Kemal Kılıçdaroğlu incelik yapıp galoş giymiş.
şimrdi öteki fotoğrata ise tayyip tarlada galoş giymiş ve kendisine güldürtü işin açıkcası. Saray beyfendisi belliki tarlanın tozunun ayakkabısın kirletmesini istememiş.
Dost başa düşmam ayağa bakarmış.
Günün ana konusu övünülmesi gereken yerli yapılmış elektrikli bir traktör dururken bazılarının takıldığı bu gereksiz konuları görünce o bazılarına acıyorum.
Bırakın bu boş muhabbetleri Türk Milletinin kendi imkanlarıyla ürettiği elektrikli traktörüyle övünün.
Ben şimdiye kadar gittiğim köylerde sadece veterinerin galoş kullandığını gördüm. Yaygın kullanış denince detayda şaşırdım doğrusu. Sonuçta sanayi beldesi değil, hastalıklı değil. Ha tezeğe ve toprağa havadan nem kaparcasına alerjisi varsa bilemicem. Ev ziyaretini hiç saymıyorum bile. Sanırım kişiler kendini karantinaya alıyor ve yakında şu şu sepebten ötürü yapmak zorunda kalındı da demezler umarım, çünkü haller gönülleri çoktan kırdı.
*ama eve öyle girmelerindeki sebep de arazi sonrası ayakkabı kirliliğidir demek istiyorum.
Halıyı kirletmemek için giymiş olabilirler mi? Beynin yerinde mi?
Ayakkabı çıkartılır dimi ev ortamında
@white_wolf
şimdi imevzuyu çarpıtmanın alemi yok. Kemal Kılıçdaroğlunun oldugu görselde bir cenaze bir taziyeye gitme durumu var. Belki bilmiyorsundurcenaze evlerie insanlar genelde ayakkabısıyla girer, kapı sürekli açıktır. Sürekli insanlar oturdukları evden aşağıya yukarı bina önünde akraba falan karşılaması aşagıya inme gibi olaylar oldugu için gneelde ayakkabı giyme çıkrma olmaz. Orda Kemal Kılıçdaroğlu incelik yapıp galoş giymiş.
şimrdi öteki fotoğrata ise tayyip tarlada galoş giymiş ve kendisine güldürtü işin açıkcası. Saray beyfendisi belliki tarlanın tozunun ayakkabısın kirletmesini istememiş.
Cevap
15Cevap
Galoş maloş hepsi hikaye.
Bu galoş meselesi milleti milli üretimden saptırıp kafaya galoş taktırmak.
Galoştan banane sen galoşa laf edeceğine adam gibi yerli traktör parasını tartışsana adam icraatini sunmuş işte seninde gözüne sokmuş..
Yok abi yok ben hep diyorum Türkiyede muhalefet diye bir şey kalmamış.
Galoş, kirli ayakkabilar temiz ortamı kirletmesin diye giyilir. Ama sayin başkan ayakkabıları toz toprak olmasın diye galoş giymiş hepsi bu.
Savunmak için ne halt yiyeceğinizi şaşırdınız. Hangi köylü tarlada galoş giyiyormuş gerçi şimdi koyun sürüsü galoş giymeye başlar tarlada.
Galoşa bu kadar takılmamalı. Küçük insanlar bu kadar ayrıntılara takılır.
Tarla steril bir ortam olduğu için galoş şart tabi 😂😂😂
Benim bildiğim galoş hastahanede sağlık kurumlarında giyilir
Reisin galoşuna takılan zihniyetin babaları da keşke o gece galoş (przrvtf) taksaydı da bunlarla uğraşmasaydık
Beyinle yorum yapalım arkadaşlar, kullanmak için var o dimi
Sen kullanamadığın için öyle görmüşsün kardeş
Sen yerli traktör yaptik diyip taada gösterirken dizine kadar giyilen galoşu açikla gerisi kolay
Evde giyeni görüyoruzda tarlada giyeni ilk defa görüyorum, küçük bir not: tarla ortadan sürülmez.
😃😃
keneye karşı tarlada giyinirsin evde neden galoş giyinicenki
heralde detayı trol amaçlı yazdın yoksa ağır dalga geçicem :D
Topraktan bu kadar korkmayın, ondan yapılmış hamurumuz ve dönüp dolaşıp varacağımız yer yine orası.
Saraydan tarlaya tarladan saraya gidecek olsam bende giyerdim. d
Keneye karşı galoş giyilebilir
İkisinde de giyilebilir ya siz de..
Koyun olduktan sonra heryerde giyersin
Sağ gösterip sol vuruyorsun Akp'ci
İkisinde
Tarlada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar