Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel BaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Japonya ziyaretinde kullandığı $50.000 değerindeki Hermès marka çanta hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha önce lüks yaşam için gelen tepkilere verilen yanıtı "İtibardan tasarruf olmaz" mı savunuyorsunuz?
Yoksa bunun bir israf/lüks olduğunu mu savunuyorsunuz?
Emine Erdoğan'ın $50.000 lık çantası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aynı marka olduğunu nerden biliyorlar ben onu merak ettim ☺ 300 bin tl miydi dolar miydi saat takan ekonomi bakanı vardı. Cumhurbaşkanı nin eşi eğer doğruysa takmış çok mu ☺ Yani eğer doğru ise bu yüzümden başka mal varlığım yok denilip 76 bin tl maaş ile bu kadar şey mümkün mu bilemiyorum. Keşke Hz Muhammed i örnek alsalardi. Sözde değil özde yasasak.
Yok bil diye dedim. Bide güya mar varlıkları açıklandı ya, bide 5 sene sonra bakarız. Hadi bakalım. Gerçi her türlü hile hurda onlarda. Neyse burası türkiye konuşamıyorum özgürce.
Yok biliyorum. Onu da inceledim zaten. Dediğin gibi 5 sene sonra da bakarız bakalım çalıp çırpacak mı? Gözümü kapatmıyorum hiç bir tarafa. Senin 200 bin tl lik saati pahalı bulup da 287.700 tl lik çantayı normal bulup bulmadığını merak ettim sadece.
En İyi Cevaplar