Gündem İhtilal ve Devrim arasında ki farklar nelerdir? Gamkeder Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kendimi İhtilalci olarak görüyorum yani o tarafa sempatim var saygı çerçevesinde görüşlerinizi öğrenmek istiyorum İhtilal ve Devrim arasında ki farklar nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_BraveHeart_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Devrim yasanın değişmesini istemektir ihtilal ise yargı ve milletlerin milli kültürünün değişimi ki ihtilali görmemiş bir toplum yoktur. 1 3 Yorumla Gamkeder +1 yıl Güzel açıkladın usta 👍 Yorumla _BraveHeart_ +1 yıl İyi geceler saygılar est usta deilim ya.😀 Yorumla Gamkeder +1 yıl Eyvallah Yorumla
ekmekcanavarı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl birisi diktatör devrimi diğeri halk devrimi mng bu kadar basit 1 3 Yorumla Gamkeder +1 yıl Bence ihtilal daha güzel daha sempatik geliyor Yorumla ekmekcanavarı +1 yıl insanoğlunun olduğu her düzen yawşakca din dil ırk farketmiyor hepsi bencilce ağzında düzen lafları icraatleri hep kendi çıkarları fazla takılma böyle düzen devrim işlerine Yorumla Gamkeder +1 yıl Haklısın üstat ne desen Yorumla
En İyi Cevaplar