Gün geçmiyor ki Tuğba Ekinci yine bildiğimiz Tuğba Ekinci. Susmak bilmeyen, boş konuşan, ağzı torba olan kadın. Sizin şahsi görüşleriniz, düşünceleriniz nedir peki? 'Onlar da sana kafayı atar' demesi etik bir davranış mı?

Tugba Ekinci = Icisleri Bakanı
yani kisilere isimlere takılmaya gerek yok bu zihniyetin temsilcileri :)
gözün gördügü kulağınduyduğu ispatli gercegi meydanda olan olayları bile çarpıtmaya çalısıyorlar yazık !!!
#herseycokguzelolucak.
Evettt!! omuz omuza #herseycokguzelolucak :)
ülkeyi iyilik güzellik kurtarıcak evet omuz omuza.
G. t yalama asigi cok insan var ulkemizde 😂 ya adamlar mitinglerde kuranı sallıyolardı kimse bisi demiyodu. Cidden bizim ulkemiz insani kadar bos bir topluluk yok
Ne demiş Tuğba Ekinci 'O şimdi asker' :D
Her olayda yorum yapan bir tip
Dikkat cekmek için yapıyor
Kerimcan hakkindada saçma sapan yorumlar yapmıştı kerimcani savunmuştu.
Çok dikkate alınacak kişi değil
Malum partili iş adamları para yağdırıyordur buna ne yapsın hakli para lazım günü gün edecek Tuğba ablamız
Cevap
24Cevap
Sanatçı dicem diğer sanatçılara ayıp olur. Tek yaptığı 2 şarkı ile hayatını geçirmeye çalışan bir kadın. Doğru düzgün düşünemeyen güçlü kimse onun kollarının altına kaçmaya çalışan biri. Sanatçı kadınlar zeki olur bu araya nasıl kaynamış hayret.
Keşke şarkısında geçtiği gibi anası babası condom kullanaydı...
A haber: Tuğba Ekinci kendisine el kaldıran Ekrem İmamson'a fena patladı!
'Kaldığın eli tam kaldır..'
Bak bunu çok sevdim :D
bunun hakkında ne kadar az konuşursanız o kadar az havlar. dikkatleri üzerine çekmek için böyle yapıyor ve istediğini alıyor. hiçbir yerde yazıp çizmeyin sonunda kendini kuyruğuyla uğraşırken bulur.
kim la bu?
ederi ne kalibresi ne?
gündeme bile getirmeyin.
Çok sinirimi bozuyor vallahi..
hala normal bir aday göremiyormuş ülkenin hayrı için !
cümleye bak. çok bilir ya ülkenin hayrını zararını?
ülkeye ilk defa normal biri gelince millet bünyede kabullenemedi !
herkesin fikri değerlidir. ama gereksiz gündeme gelmek için çabalayan biri.
alta yorum yazan iyi cevap vermiş.
Bu kadını kaideye alıp dinlemem bile ben... yalakanın önde gideni karakterini biliyoruz az çok
Yazinin ciddiyeti "yapdiginiz" kelimesinden belli fazlada şaapmayin😁
O değilde Muharrem incenin papucu niye dama atıldı benim anlamadığım chp seçmeni ayran gönüllü mü neden mi soruyorum daha düne kadar geleceğin cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince değililmiydi ne degisti de geleceğin cumhurbaşkanı adayı Ekrem imamoğlu oldu chp sevmeninde biri bana bunu açıklasın ne olur 😂😂
Çünkü İmamoğlu yaptıklarının ve yapacaklarının sonuna kadar arkasında duruyor.
Muharrem ince adinin birimi oldu yani bunumu anlamaliyim senin görünüşünden chp seçmeni senin gibimi düşünüyor acaba😂😂
Herkesin farklı bir düşüncesi, farklı fikri zikri vardır. İşte siz akp seçmenleri farkı kaldıramıyorsunuz :)
Iftira atmak haram değilmi benim akp seçmeni olduğumu nerden çıkardın işçi partili olamam mı seninde akp seçmeninden farkın olsun iftira atma derim😂😂sen soruma cevap ver Muharrem incenin papucu neden dama atıldı 🤔
Canım benim, güzelim.. Muharrem İnce'nin pabucu dama atılmadı. Biraz araştır da gel. Hala da destek veriyor kendisi :)
Destek vermesine bisey demiyorum ki chp secmenin gözünden neden düştü seçmen onu neden aday olarak görmüyor onu soruyorum😂
belki bu şekilde beni sallarlar sanıyor ama yine başarız girişimler..
sanatçı camiası=futbolcu
aynı sığ kafalar
yönetilmeye mahkumlar
kendi görüşleri yok kki
Mallıkta
Teşhircilikte
Yalakalıkta
Sınır tanımayan bir zavallı
tuğba ekinci çok boş ve gereksiz bir insan gündeme gelmek için saçmalamaktan başka bişi yapmıyor.
Ah o tugba ekinciyi bir elime gecirsem sabaha kadar saatlerce hic ara vermeden sohbet ederim😊😀
Ilk defa haklı galiba. imamogluna oy verenlerde ne bilim.. ataturkcuyum demesin
Demek ki akp yalaması
İşin komik tarafıda söz de Atatürk aşığı :)
Ülkede her şey menfaat için yapılıyor ne akp ne chp ne mhp hepsi menfaat için Erdoğan seçimi kaybetti gidip Pazar yapamadık adamlar patatesi soğanı altın diye sattı. Şimdi seçim tekrarlanacak diye fiyatları indirtti. Tuba da iki tarafı yalıyor kazancı vardır elbet yoksa kimse ülkesini düşünmüyor
Bu kadına kim fikrini soruyo ya
Cok dogru demis takdim ettim yalancilar oy caldilar niye kabullenmiyonuz
Ah ah, senelerin hırsızları sizi..
Hadi hadi git baska yerde havla
Buraya gelip çaldınız diye havlayan sensin, benim karşılık vermem çok mu zoruna gitti? Babam o adamla aynı yerde çalıştı, rahmetli hep anlatırdı büyük şehir belediyesinde vergi kaçırdığını gözleriyle şahit olduğunu ağzını açınca da sürgüne gönderdiğini. Bu kadar alçaksınız, pissiniz işte. Benim babamın bir bacağı yoktu, siz sağlam halinizle oturduğunuz yerden götünüzü büyüte büyüte çalarak çırparak bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz!!!
Niye ysk iptal etti niye katalog bastirdi lan usulsizluk yapildi usulsuzluk kabullenin artik ekremmis herifde 1 gram sevgi yok ln get hadi su uzerinide kapat millet cosmasin
Şerefsiz haysiyetsiz cahil herif bir bok bildiğin yok!!! Koyun sürüsüsünüz başka da bir şey değil!!! Cahilliğiniz de yanıp gideceksiniz!!!
Oy oy oy chp ziyniyetszleri herseyiniz ylan lan kilicdaroglunu niye dövdüler kizim. :D
Senin gibi cahiller, emir yoluyla dedeniz yaşında ki adamı dövdü evet :)
Lan siz hic sehitlere uzulmezmisiniz
Evet adamı da şehit ailesini ziyaret ederken yumrukladı zaten bir tane ak sakallı
Chpkk mutluluklar diler im bu kafayla gidin
Herkesin secimi kendisine bebegim
Resimin cok guzel bu arada
bir hadi ordan git
Eskortmusun sen canım
He eskortum numaranı ver de nişanlım göstersin sana eskortu
Ee niye oyle dedi ozmn
Sanane terbiyesiz alakadar etmiyor
Malsn harbi boyke diyen insanla sen hala nisanlimisin
Kizim ne kdr agir bir laf
Resmen o... Demis sana
seni zerre alakadar etmiyor. En kötü giderim amcam hakim bir işini orada hallederim senin
Ustune alin diye demiyom o anlam cikiyo
Eskort musun diye sordun dimi? Bilişim suçları eskisi kadar hafife alınacak şeyler değildir
Yaw nisanlin oyle demis bnmde aklima ole geldi denekki durust kizsin haketmiyon yani
boş teneke çok üzerinde durmaya değmez...
Tuğba >Ekinci kimdi?
<3 :)
Herşeye yorumu olan birisi
Meme başları aklından büyük
Dikkat cekmeye çalışıyor işte 😄
canım kardeşim diye biliyoruz kendisini
Siyaseti boşver de aşık oldum sana
Dili var beyni yok
Gereksiz kadın
Kaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar