Az önce il milli egitim müdürümüzden gelen mesaj ile haberim oldu. Öğretmenliği bu kadar ayaklar altına alan ekşi sözlüğü kınıyorum! Eksi sozluk..#haddinibilekşisözlük hastaghine desteklerinizi bekliyoruz.
#haddinibilekşismzlük ne münasebet nasıl ne hakla bu tarz yazılar yazabilirler. Kurban olsunlar onlar öğretmenlere. Namusuyla eğitime katkılarından dolayı kesinlikle destekçisiyiz ✌️
Sözlükte son yıllarda abuk subuk tiplerin sayısı iyice çoğaldı.
Milleti kışkırtmak adına böyle başlıklar açıyorlar. İtibar etmeyin bu başlıklara, başlık altında ki entrylere bakarsanız zaten demek istediğimi anlayacaksınız.
Popülarite uğruna saçma sapan şeyler yazıp, milleti nefret duygusundan yakalayan bu ahmakların s. çmıkları bunlar sadece.
Ki sırf öğretmenlere değil..
-Yok kadınların şöyle böyle giyinmesi. -Yok seksin çok sek bir şey olması. -Yok efenim çok zengin olmam bilmem ne bıdı bıdı.
annesi öğretmen olan bir birey olarak doğru ve haklı bulmuyorum bu olayı çok iğrenç bir yakıştırma ancak bir sitedeki bir kaç kendini bilmez yüzünden bütün siteyi töhmet altında bırakmamak lazım.
Bu sözlük üyeleri hayatımda gördüğüm en boş beleş ipsiz sapsız hicbir baltaya sap olamamış insanlarlar. İşleri güçleri hadlerini aşıp tüm gün birilerini eleştri adı altında aşağılamak. Bu kişi politikacı yazar öğretmen gazeteci ünlü vs kim olursa olsun isim dahi verilerek yapılıyor bu aşağılamalar, konu başlıklarında hedef göstermeleri oluyor. Wikipedia yerine bu sözlükler yasaklansa ülke daha iyi yerlerde olurdu eminim.
Okadar öğretmenim oldu hepside o cuguydu adamlara birşey diyemem geçen komsumun çocuğuna vurmuş kadın gitti dövdü kadını öğretmenlik bunu bende öğretmenin eşini dovuyordum oda öğretmen mustehak
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ekşi sözlükte öğretmenlere yapılan hakarete sessiz kalmayalım. #haddinibilekşisözlük hastaghi ile öğretmenlere destek olurmusunuz?
En İyi Cevaplar