Kısa yoldan para kazananları mı soruyosun. Bak mesela bu görselde ki kadın ve bunun aile tayfası hiç-bir vasfı olmadan para kırıyorlar. Neden mi oranı buranı aç göster skandallar yarat. Seks tapeleri at sosyal medyaya. Heryerini estetikle doldur. Ama hiç-bir katkın yok etrafına. Nasıl boş yaşamış ve boş şeylerle kazanmışsın o parayı. Şimdi soruyorum köşeyi haram parayla mı dönmeyi tercih edersin yoksa helal yolla ama az parayla kalmayı mı. Keyifli sabahlar.
Köşeyi kolay dönmek için ahlaki olmayan ya da kanuni olmayan şeyler yapman lazım. Köşeyi şerefinle dönmek için ter uykusuz geceler emek hayal bazen hayal kırıklığı sabir azim ve istikrar gerekir. . ya da sıktır et bul bir zengin koca olsun bitsin. Ben çok emek verdim halen istediğim kadar zengin değilim bir takım eksiklikler halen hissediyorum
Çok ciddi bir iş fikrin yoksa birikim yapacaksın ve bu birikimleri yatırıma dönüştürüceksin. Örneğin ben 14 bin liraya aldığım tarlayı 6 sene sonra 100 bine sattım. Bu şekilde zengin olunabilir Allah ın izniyle. 1.5 -2 milyon nakitin olduğu zaman para akar Allah ın izniyle ondan sonrası kolay
Çok basit aslında. Türkiyede bir Tv programına çıkıp saçmalıklar yapacaksın, millet seni hafızana kazıyacak sonra gelsin followerler. Ya da üstteki kadınlar gibi oranı buranı pazarlayacaksın ama ben her zaman şerefimle kazanmak isterim. Bunun da bir yolu zoe maalesef. Ama en büyük servet onur, şeref, namustur.
Tutumlu olacaksın. Bim ve a101'i tercih edeceksin. Araba kullanmayıp bisiklet bineceksin. Bu sayede iyi bir kenara para koyarsın. Yavaş yavaş damlaya damlaya göl olur.
Görsel herşeyi açıklıyor. Kendini sergilemek ve yatağa girmek. Meşhur söz, ünlü olmanın yolu yönetmenin yatak odasından geçer. Hayatını garantiye almak içinde bir çocuk yap. Oldu bitti. Örnekleri bol...
En İyi Cevaplar