8 Mart günü taksimde toplanmaya çalışan kadın topluluğu, ya da kadın topluluğu hafif kalır. Or. sp. topluluğu desem daha doğru olur. Bunun gibi bir çok ahlaksız pankart daha var ama yayınlamak istemedim. İşin tuhaf yanı bu kadınlar kendi Mustafa Kemal hayranı ve Chp sempatizanı olarak gösteriyorlar. Aralarında diğer partiyi tutan yok mu? Tabi ki, var. Ama çoğunluk onlar olduğu için öyle söyledim.
mevzuyu çok abartamamak lazım ve basitede oüşmemek lazım ayrıca olayıda siyasi zemine çekmemek lazım.
Zira oy devşirme peşinde olanlar meydanlarda hemen bu olayı dillerine dolaymaya çalışoyr bu hiç doğru değil. Milelti birbirine düşürerek, kin nefreti çogaltarak olayları kendi gerçeğinden çıkarıp oy için manipüle eden siylasi lere prim vermemek gerekir ve onları ahlaklı ve erdemli davranmaya davet etmek gerekir.
yine bu yürüyüşle ilgili iktidara yakın basın herbiri tek ses gibi ve bir yerden emir almışcasına ve daha sonrada emrin sahibinin dillendirdiği gibi yani tayyip erdoğan bu yürüyüşte ezan okunerken ıslıklandı açıklaması yine kendilerine yakın iki gazeteci tarafından yalanlandı ve özür dilendi. Daha öncedende camide içki içildi gibi bir ahlaksız iddiada bulunmuştu o da caminin imamaı tarafından yalanlanmıştı.
ıslıklanma yalanı ve gazetecinin olayı yanlış anlamış ve yanlış yansıtmışım özrüde haberde görülmekte ISLIKLANMA YOLU KAPATAN POLİSLERE YAPILMIŞ... www.haberler.com/.../
burda amacım feministleri veya orda yürüyen toplulugu savunup savunmamak değil olayı manüpile edip farklı sunup oy devşirmeye amacında olanların etik ve ahlaklı davranmaya davet etmek aynı zamanda gazeteciliğin basın ahlak ilkeleri çercevesinde yapılıp yandaşlık veya birilerine oy kazandırıp algı yaratmak olmadığını gösteremek için paylaşıyorum...
haberi yapanların özür dileyip olayı yanlış anladık açıklamasın yapıldığı bir yerde olayı halen ıslıklandı şeklinde algılayıp yansıtmakta ahlak sorunudur.
Pankartlarda yazanlar ülkemizde kadınlara ithaf edilen cümleler. Dolayısı ile de pankartlarda ironi ve başkaldırı var bu ithamlara. Sadece siz bunu göremiyorsunuz. Bu kadar rahatsızsanız açılan pankartlardan, kadınlara ithaf edilen bu cümlelere karşı çıkın. Erkekler söyleyince normal, kadınlar ima edince o... mu oluyor?
Bu tip kisilerin Turk hele hele Ataturkcu olabilecegini asla dusunmuyorum o maskenin altinda baska amaclar pesinde olduklari acik yani ayrica bunun ozgurluk ve laiklikle zerre alakasi yok bir kadin olarak ahlaki kadinligi boyle ayaklar altina almalari beni sinirlendirdi gordum cok cirkin buldum pankartlari evet cinsiyetci bir ulkede yasiyoruz bu net ancak bu demek degil ki hak ve ozgurluk istemenin yolu cinselligimizden gecsin... Sanki ulkede en onemli sorun kadinlarin sevisememesiymis gibi olmus bu😂😂
pankartlarda yazan kötü bir şey yok. Kadına sürekli olarak yüklenen 'ahlak kuralları'nı aşmak niyetindeler. Evlenmeden sevişmenin kötü bir şey olmadığını doğurup doğurmayacaklarına kendilerinin karar vermesi gerektiğini belirtiyorlar. Ayrıca namus kavramının kadının sevişip sevişmemekle ilgili olmasınının da ne kadar saçma olduğunu vurguluyorlar. Kadınlar istediği zaman sevişebilir, doğurabilir, doğurmayabilir ve bu onları namussuz yapmaz
Nasılda boş insanlarsınız. Yalan haberlere iltimat ediyorsunuz. Sürü psikolijisinden vazgeçin artık sıktınız 😀😀 Kadınların yaptığı protestolar batmasın bir yerlerinize
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zaman ananla bacında aynı pankartı açsın bakim ülke ne hale gelecek
Öncelikle bu pankartlar yeni dğeil, iki sene evvelden.
Feministleri sevmem, ama haklı oldukları belki de tek konu kadın cinselliği üzerinden kendilerine kirli, basit, namussuz, ahlaksız damgası vuran arkaik kafaya sataşmaları.
Ha tabii insanlar bu tür moronca yaftaları bıraksa bu salaklar rahata ermeyecek, bu sefer gene gidip başka birşey bulacaklar, erkek düşmanlığı falan yapacaklar orası da ayrı bir sorun.
Mustafa Kemal ile, Chp ile ne alakası var ayrıca bunun?
emekci birey olmus kendi emek.. beceri ve zekasiyla bunlar gibi lumpen olmak yerine statu kazanmis kadinlarin gununu... sanki kadinlar cinsel bir metaymis gibi tek fonksiyonu cinsel organinin fonksiyonlarindan ibaret gibi ve o cinsel objelik uzerine sloganlastiran bu zihniyet asla kadinlarin sozcusu ve temsilcisi olamaz... sorsan bunlara bizleri meta gorenlere karsiyiz der... neyseki Turkiyede bu lumpenlere fazla prim vermeyen gercek emekci ve rasyonel kadinlar var...
Böyle seylere itibar etmeyin Secim öncesi algı yapmaya çalışıyorlar yine dinle imanla Istiyorlarki millet birbirine düşsün kavga etsin Gazlamaya çalışıyorlar milleti Bizim milletde aklı yok Sendede yok belliki Hemen gazlanmissin Kanma bu oyunlara akıllı olun artık ya
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şaka gibisin. Ben akp ci değilim, chp de değilim, hdp hiç değilim. Ben ülke yararına fayda olacak şeyleri konuşurum. Ne algısından bahsediyorsun. Pankart ortada daha ne olsun. Bunların daha kötü yazılanıda var. Paylaşmak istemedim.
Ben olaya yalan yanlış demiyorum Ama bu haberi haber yapanlar fesat diyorum anlamiyomusun? Böyle birşeyin haber dahi yapilmasi çok yanlış! Provake ediyorlar Seçim öncesi ellerine malzeme geçti onu kullanıyorlar Bu çok açık!
En İyi Cevaplar