Gündem Hangi borcu ödemem gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Son ödeme tarihi 11/03 oeki güncel bprcumu ödemem gerekiyor son ekstreden kalan borcumu? Hangi borcu ödemem gerekiyor? Cevapla Tarih Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DiLaBah Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl 242 lira borcun var istersen hepsini ödeyebilirsin ya da dilediğin kadarını. ama en az 32,20 ödemen gerekiyor ki ben kendimi bildim bileli asgari öderim :D 32,20yse 35 yatırırm:D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama faiz binmiyor mu öylede Yorumla DiLaBah +1 yıl %3 gibi bişey olması lazım yani en son öyleydi diye hatırlıyorum. tümünü ödeyemediğim için ona göz yumuyorum :D Yorumla
UfuktakiGemi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ekstreden kalan borcu öde yeterli olur.. Asgariden kalanı ödersen faiz işler.. 0 0 Yorumla
nedesembilemedim40 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl Gündem konusunda 599 cevap paylaştı. sen kart falan kullanma bebeğim, bakkala veresiye yazdır. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl 80 .50 kuruşu öde 240 oaln toplam borcun 0 0 Yorumla
mtixz Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kyk kartı kullanan masum 1. Sınıf öğrencisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl akssks aynen 😂😂 Yorumla mtixz +1 yıl Bilirim ben sizi 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar