A) A haber /atv/tv8/trt1👈 B) star/show tv/ntv/kanalD👈 C) habertürk/cnn/A2/TRThaber👈 D) halk tv/Cem tv/Foxtv/Tarım tv👈 👉"Ülkenin Cumhurbaşkanı kendi maaşını yarıya düşürdü ve" Beni halkım korur"diyerek bütün yakın korumalarını kovdu ❗Heyacanlandınız dimi o ülke meksika😂 👉Dilerim bizden çaldıkları umut ihtiyacı olan birilerine gitmiştir#Nazım hikmet...
📌Yanlı haberler, saçma TV programları ve algı yaratan dizilerle millete herşey süpermiş gibi gösteren TV kanalları hangileridir?
çok buyuk bır oyun cok buyuk bır kumpas var.. baktılar bızı dısarıdan yenemıyorlar ıcerırmızden bır oyun kuruldu.. ve 30 senedır bu oyun hep bır tugla bır tugla konula konula etkınlestırılıyor.. dıkkat edın mılletımızın ulkemızın oynanmadık yerı kalmadı.. yıtırılmedık degerımız kalmadı! ele gecırılmıs asker ele gecırılmıs medya ele gecırılmış hukuk.. turk mılletı ozgurlugun kıymetını unuttugundan oldu bu oyun.. once aclıga mahkum edıldı sonra kulluk duzenıne! sırada ne var!!!
A haber öyle bir anlatıyor ki sanırsın ülkede biz yaşamıyoruz başka ülkeyi anlatıyor. Bir gün sadece bir gün doğru haber yapsın. Gümüş fabrikası kapatıldı haber yapmaz. Geçen bir tane oyuncuyla röportaj yapmışlardı. Adam kaç yıl önce Allah razı olsun Kılıçdaroğlu'ndan diyordu şimdi ise onun zamanında bunlar var mıydı diyor. Eskisi gibi artık öyle teknoloji zaafiyeti de yok. Her şey kayıt altında. Bari komik duruma düşmeyin.
Doğru ve tarafsız habercilikte eskiden stv den başkasını tanımazdım.. Şimdi ise yeni gözdem atv :)) Moda değişiyorsa, ayak uydurmak lazım dii mi yoldaş ;) Kaval sesinin peşine, meraya giden küçükbaşları uzaktan seyreylerken arada ilham gelip ben de bişeyler döktüreyim diyorum. Seçimden evvel iyice beslensinler ki seçimden sonra kesimler verimli olsun..
Hic bir kanali izlemedigim icin sunlardir diyemeyecegim ama ahaberin videolari nete düstügü icin ordan bilirim halki nasil malsiniz dedigini ve halkin biz maliz hülog diye yapilan habere inandigini.
Örnek icin bknz : gta kodlarini darbe sifresi diye vermek.
Tüm medyayı satın aldılar. Kendilerini eleştiren objektif bakan bir tek Fox haber kaldı. Onu da terörüst ilan ettiler. Aziz Nesin az bile söylemiş bu ülkenin en az %60 ı aptal.
Su anda tum tv kanallari siyonizmin bozguncu programlari ile uyutma taktiginde. Ulkeyi bu hale getiren Yahudiye biat eden dergah kopeklerinin Allah milyon kere belasini versin.
Güç kimdeyse ondan yana saf tuttular hep 20 sene önce başka türlü algı yaparken bugün başka türlü algı yapıyorlar özellikle a haber ülke tv atv izleyen hastalıklı ruha sahiptir
Tarafsızlık olmaz tabii. Buradaki nüans tarafının özelliğidir.. Bir de programlarda doğrudan sert beyin tecavüzü yerine daha yumuşak, düşünmeye sevk edecek nazik dokunuşlar olmalı.. Bizimkilerde nerede o incelik...
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 📌Yanlı haberler, saçma TV programları ve algı yaratan dizilerle millete herşey süpermiş gibi gösteren TV kanalları hangileridir?
En İyi Cevaplar