👉Tecavüzcüler, ensarcılar, hırsızlar ve din tüccarına, 6 filoyu kıble edinenler, namaz kılıyorum diye milleti kandıranlar "vatanını seven aydınlara düşman olmuş"çünkü karanlıktan besleniyorlar❗❗❗ 👉Türkan saylan, uğur Mumcu ve Nazım Hikmet 'i devlet düşmanı ilan edenler gerçek devlet düşmanıdır.. 👉Bu kapakta onlara gelsin👈 👉Saygılar sevgiler hayırlı cumalar...
📌 Diyanet evde kedi köpek beslemek caiz değildir demiş peki bu halkın 11 milyar bütçesi olan diyaneti beslemesi caiz midir?
Şahsen evde çocuk misali kedi köpek beslemeye karşıyım. Ama nedenim diyanetin batıl sebeplerinden çok farklıdır. Hayvanlari, amacina uygun sekilde en dogru besleyenler kesinlikle köylü milletidir. Şehir yerinde , en küçük bir fayda saglamayan fifisinin peşinde bkunu toplaya toplaya gezdirmek bence abesle istigaldir. Diyanete gelince.. Onu beslemek ise abesin de ötesinde hem dine hem de vatandaşa zarardir. Buna itirazi olan gizli kullanici modunda degil açıkça yazsın.
O diyanet baskani kedimin az önce zictigi ve benim henüz tuvaletini temizledigim boku yesi. Acaba kedimin zictigi bokun icindeki parazit kadar degeri var mi musmula suratli para kölesinin. Tipini zittigim malosu.
Oh be ne zamandir saydiriyayim su pacoza diyordum bugüne kismetmis.
Devletin malını yiyen ve milletin hakkına giren serefsizdir alçaktır namussuzdur diyemeyen bir diyanet işleri! Allah'ım sen bizi basimizdakilerden koru!
Aslında bu ülkenin vatandaşlarının diyanet teki gereksiz imam ve hocaları beslemesi caiz değil. Hele ki diyanet işleri başkanına alınan zırhlı mercedes hiç caiz değil.
Askeriye den bile fazla bütçeyi nereye nasıl harcıyorlar biliyoruz lüksü severek tüketirken asgari ücretliye şükredin halinize diye söylemeyi biliyorlar 🤔
Diyanet öncelikle temsil ettiği inanışın ne olduğunu öğrensin, ona göre yaşasın, ona göre fetva ve beyanat versin. Rezillik diz boyu, her noktadan kokuştuk.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 📌 Diyanet evde kedi köpek beslemek caiz değildir demiş peki bu halkın 11 milyar bütçesi olan diyaneti beslemesi caiz midir?
En İyi Cevaplar