Gün geçmiyor ki ülkem de şaşırtıcı haberler alıyoruz😂😂 işte benim stilim yarışması ile tanınan Neslihan hanımın yeni değişimi hakkında ne alıyorunuz? Hanım dedim pardon valla düştüm ama ben bu kadınadı saygı duyuyorum ama Rüzgar Erkoçlardan sonra bir yakışıklı hanım daha diyebilirim 😆😆😆
Rüzgar Erkoçlar'dan sonra İşte Benim Stilim yarışmacısı da erkek oldu. Bu değişime ne diyorsunuz?
İnsanların cinsel yönelimleri seçimleri ile dalga geçerek haber yapmak ancak ezik düşüncesiz egolu insanların işidir ülkem elden gitmiş ekonomi sıfır başarılı olduğumuz hiçbir alan yokken insanlık vicdan sıfırlanması 10 yaşında kız 70 yaşındaki adama 4. Eş olurken hergun bir kadin erkek tarafından öldürülürken ya da oğluna istediği kıyafeti alamadığı için bir baba intihar ediyorken yazık canım ülkem beyin sıfır yargı 100
Teşekkür ediyorum o kadar zoruma gidiyor ki insanların cinsel tercihleri üzerinden yargılanması bu kadar geri kafalı cahilin olması Allah bile yargılamak için öbür dünyayı beklerken insanların böyle acımasız olması işin trajikomik tarafı da bu yorumları yapanların hiçbir baltaya sap olamayanlar olmasi
İşte senin gibi herşeyi ayristiranlar yUzunden hickimse hixbirseyle mutlu olamıyor çünkü senin önyargıların aşılamaz farkrdelim ki doğru söylediğin bu kişi ünlü olmak istiyor bu seni neden ve nasıl rahatsız ediyor senin yaptığın Ayşe olan birine neden adın Ayşe demek kadar lüzumsuz ve gereksiz
@ntrss anlatmak istediğim tam buydu insanlar sizi anlamak istedikleri gibi anlarlar senin onları öyle anladığın gibi benim seninle ilgili bahsettiğim sadece orneklemeydi ki öyle de olsa kimseyi zerre ilgilendirmez iyi günler
@lahe burası kütüphane değil insanlar fikirlerini belirtecek konuşacak tartisacaklari bir platform rahatsizsaniz bir daha yorum yapmazsanız bildirim gelmez
@yalansızolmaz35 hahahha rahatsız deiğilim devam edin 😂 birbiriniz ikna ediceksiniz az kaldı insan fikrini söyler evet ama bu kadar uzatma aynı seyler dönup duruyo
Kerimcan durmaz Fatih Ürek gibi ne olduğu belli olmayanlara bakınca tarafını seçmiş en azından ne olduğu belli helal olsun he yarım adam diye eleştirenler yukarıdaki isimlerden daha adam olduğu kesin☺️
En İyi Cevaplar