Ben anlamıyorum bazı erkekleri ya. Sapıkça fantazileri olan adamlar neden evleniyor. Başkasına neden işkence çektiriyor.. ters ilişkiye zorla girip kadının an. al yoluna zarar vermiş. Rezalet ya.. midem bulandı. Bunları duydukça evlilikten soğuyorum.
Kocasının tecavüzüne uğrayan kadın , kocandır tecavüz olmaz cevabı almış çoğukişiden, ters ilişkiye zorlayan adam, adammıdır?
Ne demek esindir tecavüz sayılmaz yahu çıldıracağım. Bir insana bu şekilde davranmak suçtur onun hakkına gasptır. İster ailesi olsun ister kocası. Hiçbir şekilde bu tür davranışları haketmez. Umarım bu kadının hakkına ve canına sahip çıkılır. İnsan kaçırma, alıkoyma, tecavüz suçlarından da ceza alması gerekiyor bu adamın. Adalete ne kadar guvenmesem de bir umut sonucu takip edeceğim. Umarım her şey yolunda gider.
Tersten iliskiye girmek hem çok günah dir Hem ters ilişki isteyen erkek sapıktir bunu bilin Normal olan sapık olmayan erkek o tür bir ilişki karisindan istemez
Evi olduğu için bu yönden türlü türlü fantezi bile yapsa bir suç teşkil etmiyor. İyide burnunu kırdıysa gidip darp raporu alması gerekliydi ama bence bu olayda bir çelişki var gibi kadının düğün fotoğrafı ve sonra ki fotoğrafının hiç birisinde burun kırık gibi durmuyor. İnternette sahte haberler, söylentiler olabiliyor bu onun gibi sanki
Bu tür ilişkilerin dinimizdeki adı"Livata"diye geçer ve ilk"Livata" yapan da, melun şeytandır. Benim gözümde, kadını küçük düşürmekten başka bişey değil. İnsanlar bunu neden ister? Anlayamıyorum. Hele ki, karısına neden yapar? Onu hiç anlayamıyorum...
Zorla cinsel ilişki olmaz eşinde olsa. Üstüne kaçırma ve alıkoyma var ne kadar eşte olursa olsun ceza alır. Gelelim başlıktaki soruya adammıdır bence değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yani bok yolundan ne diye iliskiye girilirki hastaligi var dinimiz e gore yasak ne gerej var ki helal dururken bide evli tam helal yol varken neden kadin iyi yapmış bence umarim kadinin istediği cezayi alırda iyi olur serefsize
Bir insan ile evlenmek o kişiyi evlendiği kişinin malı yapmaz. Ne demek hem dover hem sever? Evlendi diye karşıdaki kişinin hakkina giremez. Dinimizde bile yok bu. Sığ toplumun sığ düşüncelerinden ve sözlerinden sıyrılın, vazgeçin. Zira insan haklarına ters düşen cümleler bunlar. Hoşgörü ve saygı biraz.
En İyi Cevaplar