Sonra diyorlar neden kadın hastalıklarında bayan doktor istiyorsun, neymiş tıpta ayıp günah güvensizlik olmazmış , ee bu ne şimdi.. bana göre çoğu erkek doktor kadınların göğüslerini incelerken ve genitali incelerken isteristemez etkileniyorlar. İçlerinde sapıkça bir dürtü oluyor. Ben ne olursa olsun bayan doktor bulup gidiyorum. Kimse kusura bakmasın. Doktor diye elin adamına mem. elerimi elletemem.
İzmir’de bir hastanede meme muayenesi yapan doktor birçok kadını video çekip netlerde yaydı, bu doktor neden serbest bırakıldı?
Bu görüse katilmiyorum 1 haberden görüp "Erkek doktorlar tahrik olur" diye bir genellemeye girilmez. Ona bakilirsa cinayet de isleniyor. Bu mantikla "Sokakta cinayet islenir" diye bir genelleme yapip sokaga da cikmayalim o zaman. Ben de bir doktorum o yüzden doktor gözüyle yaziyorum. Ben de yeri geldi bissürü erkek hastanin özel yerlerini gördüm ama aklimin ucundan "Aaaa erkek" diye gecmedi cünkü disardayken cinsellik cagristiran seyler meslege yaparken mesaideyken hic o gözle bakilmiyo adeta robotlasiyoruz ve hastaligi bulmaya o kadar konsantre oluyoruz ki aklimiza bile gelmiyo o kanki mahremiyet vs. NORMAL bir doktor hastadan ASLA etkilenmez ama her meslekte sapkin insanlar olabilecegi gibi doktorun da vardir. Burda mesela kisinin doktorlugundan ziyade sapikligi yani bu kisi doktor olmasa da yine sapiklik yapardi. Ikisini birbirine karistirmayalim. Bu tarz genellemeler insanlari kin ve nefrete sürükler. Bunun sonu isini iyi Sekilde yapan dürüst erkek doktorlari da hedef haline getirmeye gider. Fikrinize saygi duyuyorum ama genellemenize katilmiyorum
gızlı uyeye katılıyorum bı estetık doktoru var erkin bey adam ısını duzgun layıgı ıle yapıyor ve bırcok hastası var tavsıye edılen bır doktor boyle sapık bı serefsız yuzunden genelleme yapılırsa kotu olur kı her toplumda oldugu gıbı her meslektede ahlakı kurallara uymayan sapkınlar vardır
Elbette bir doktor olarak böyle yazmanızı anlıyorum sonuçta ben de doktor olsaydım böyle söylerdim etrafıma ama asla inanmıyorum yani eğer doktorlar bu konuda samimi olsalardı kendi eşlerine kızlarına ya da erkek çocuklarını muayene ettirecekler zaman hep hemcinslerine götürüyorlar madem bu kadar güveniyorsunuz kendi kocanızı yabancı bir kadına muayene ettirin avret yerlerini görsün eliyle muayene etsin… Bunu asla kabul etmeyeceğinize %100 eminim asla da inanmam aksini söylersiniz yani başkasına gelince böyle bol keseden konuşuyorsunuz ama kendi yakınınız olunca her türlü ayarlama yapıyorsunuz yani buradan her doktor o gözle bakar demiyorum ama kimsenin içini bilemezsiniz siz olan en kötü ihtimalle düşünen ve kendi hemcinsini muayene olun
@Spoile_Man evet bu dediğinize katılıyorum yani hastalarımızın durumuna bağlı tabi eğer ciddi bir durum varsa ya da ameliyat gibi korktuğunu endişe ettiği bir durum olduğunda gerçekten kişi hasta olarak aklına kesinlikle başka bir şey gelmiyor ama doktor tarafında ya da orada çalışan diğer personel tarafında işin rengi değişebilir yani orada bu işi sorumluluğuna alan kişiler için belki durum değişiktir ama oralarda abidik kubidik gezinen teknikerler ya da hastalığın altına alan temizleyen Kişiler için bunu söyleyemem ama hasta tarafında durum aynen dediğiniz gibi
Şimdi o kadınların akrabası, eşi, dostu gider bu adamı vurur, o zaman bizim adaletimiz tam teşekküllü işler. Şaşıracakmıyız? Tabi ki hayırrr
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
islami kurallara uymak lazım islamcı degilimdir ama bu tip sapıklıkları aradan kaldırmıştir. milletin colugunun cocugunun , karisinin kizinin her yerini bayan doktor varken neden erkek goruyor ya. Kaldikk ben erkek halimle bayan doktora gitmem yani o sekil bir isim varsa ayıptır ya. bu maloz doktora gelirsek hadi cektin vidyoyu bari yayinlama tespit etmesinler
Millet bu konuda gerçekten çok yanlış bir noktada yani yok doktor o gözle bakmaz diye çarşaflı kadınlar başörtülü kadınlar bile en mahrem muayenelerini doktorlara yaptılar halbuki kadın doktora gidebilirler ultrason çektirecekler ise kadın radyoloji uzmanlarına gidebilirlerse ama doktora ayıp olmaz ya hiç çekinmeden gidebiliyorlar sorsan saçının teli günahtır bir erkeğin yanına namahrem diye çıkmaz ama komple soyunup en mahrem yerlerini Doktora gösterebiliyor
O kadar haklısın ki aynen söylediğinin her harfine katılıyorum yok doktora ayıp olmazmış yok doktora gözle bakmazmış yok doktor günde 50 kişiyi muayene ediyor muş bilmem neymiş bunların hepsi palavra yani çoğunu zaten doktorlar söylüyor tabi bir doktor kendisi için aksini zaten söylemez böylelikle bu söylemleri yayyolar ve hastalar zerre şüphe etmeden doktorlara bu şekilde gidebiliyor.. yani her doktor bu gözle bakar demiyorum ama kimsenin içini bilemezsiniz o yüzden işin en kötü ihtimalle her zaman düşünmek gerekir hayati bir durum olmadığı sürece çok özel istisnai bir durum olmadığı sürece kesinlikle kadın doktora gitmelisiniz… İnanın bunları söyleyen doktorlar kendi eşlerini kızlarını muayene ettirirken kesinlikle kadın doktorları seçiyorlar ama Türkiye’de bu konuda bir kompleks var sanki karşı cinse muayene olmayı medeniyet zannediyor zamanlar ben Avrupa’da yıllarca yaşadım inan buralarda bile sağlık personelinin seçim hakkını bile tanıyorlar yani sadece doktor değil sağlık personeli bile seçebiliyorsunuz ama bizim burada kompleksli ezik tipler bunu gericilik zannediyor
merakım sudur ki bu olay nasıl sonuc bulacak. bir tarafta kadınlar. kadına yonelik cinsel suc. malum su anda toplum bu konuda asırı hassas. diğer tarafta doktorlar. malum o cenahta cok kuvvetli. ellettirmez meslektaşına. tabi şahsi fikrimde var ama kim sallar onu dimi. asıl merakım bu 2 tarafın catısması nasıl sonuclancak. tahminim doktor amcaya bi ceza gelir ama öyle cok da büyük bir şey gelmez.
doktorluk kutsal bir meslek. yapılan yanlış şahsı bağlar. altına çamur bulaşsa da altın değerinden değer kaybetmez. senin verdiğin örnek o çamur bile olamaz. binlerce muayene yapmışımdır ve hiçbirzaman hastalarıma o gözle bakmadım. onbinlerce meslektaşım da eminim böyledir. bu ünvanı taşımaktan gurur duyuyorum
Tabii ki böyle söyleyeceksin delikanlı yani ben de doktor olsaydım böyle konuşurdum çünkü öteki türlü konuşursan sapık durumuna düşersin ama işin fıtratı gereği her zaman bu konularda hayati bir durum yoksa gidin kendi hemcinsinize muayene oldu inanın siz böyle söylüyorsunuz ama eğer bu konuda samimi iseniz eşinizi kızınızı gönderin bir erkek meslektaşınıza ve o meslektaşımız işinizin en mahrem yerlerini muayene etsin hatta madem böyle düşünüyorsunuz bu muayene esnasındada yanında bulunun ve ne hissettiğinizi bir kere daha yorumlayın.. Sadece onları diğerlerinden farklı kılan şey çok kişiyi bu şekilde muayene ettikleri için diğer kişilere göre biraz daha normalleşebilir kafalarında ama hiçbir zaman tamamen normal olmayacaktır
@Vardarovasııı asıl senin kafana yazık sen bu kafayla git kocana elin kadını doktorlarına muayene ettir avret yerlerini muayene etsin hatta sen de yanında bulun… böyle şeyler gericilik zanneden zavallılar gidin de Avrupa’da biraz yaşayın da görün oraları insan mahremiyetinde ne kadar dikkat edildiğini öğrenin
Başarılı bir doktora göre penis ile göz aynıdır ikiside organdır. Göğüs ile kol aynıdır ikiside uzuvdur. Allah bile tıpı ayrı tutmuşken sizin neyinize?
Allah tıpı ayrı falan tutmuş değil… Başka hiçbir seçeneğin olmadığı durum olursa anca bu dediğiniz olur öyle bir durumun gerçekleşmesi ihtimali %1 bile değil.. yani bir yere muayene olmaya gidiyorsunuz illa kendi hemcinsiniz olan doktor yok mu Türkiye’de o alanda tek kişimi.. bunların hepsi palavra yani bir insan böyle bir durumla karşılaşması %1 bile değil ihtimal değil yani hayati bir durum vardır o alanda başka hiç kimse yoktur falan filan ben tüm Ömrüm boyunca böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ararsanız her zaman seçenek bulursunuz yok kolla göz aynıymış palavra bunlar eğer öyle düşünüyorsan eşini kızını erkek doktora götür avret yerlerini muayene etsin bakalım böyle düşünebiliyor musun yani sağlıkçılar bilerek bu şekilde bir hava estiriyorlar ortalıkta millette gerçekten buna kalmış durumdalar çarşaflı başörtülü kadınlar bile En mahrem yerlerini erkek doktorları muayene ettiriyorlar şaşırıyorum
fiziksel olmasa da sapıkça konuşmalara şahit oldum. Güvenim kalmadı kim ne derse desin. Ama ülkede bunlar tek tüktür demek isterdim maalesef değil çok fazla
Bırakın şu yemini şey ya hikaye hepsi yani dışardan millete güven vermek için salladıkları bir hikaye kim takar diye bir de yani öyle o ahlaka sahip kaç kişi var ki toplumda hepsini söylemiyorum elbette ama içlerinde bu yemine sahip çıkan da vardır çıkmaya da vardır
Evet o dediğin de bir ihtimal… Ama artık Okadarını bilemezsin yani o konuda yapacak hiçbir şey yok maalesef dediğin şey Yok denecek kadar az ihtimaldir ihtimaldir
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > İzmir’de bir hastanede meme muayenesi yapan doktor birçok kadını video çekip netlerde yaydı, bu doktor neden serbest bırakıldı?
En İyi Cevaplar