Cevabın nedir?
İnsanların duygularını zaten din ve dinsel objeler "türban vb" anlamda sömürüp maddi olarak çöküntüye uğrattılar. Baktılar paramız kalmadı. Daha şevkli ve daha iyi çalışabilmemiz için Ecevit'in kovduğu kadının kızını getirdiler ki, bakın biz dini değerlere saygı gösteriyoruz ama "CHP" zihniyeti bu şekilde unutmayın imajı oluşturmak için tabi bu sayede ne olacak? Bizim muazzam bilinçli müslüman toplumumuz konuyla alakalı Sayın Cumhurbaşkanımızın ekonomik kriz'e karşı tutumunu görmezden gelecek :D Neden çünkü din ve devlet işleri iç içe girdi. Teşekkürler 3. dünya sınıfı ülkem :)
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDr. Kavakci’nin araştırma alanları arasında dil işlemenin nörobiyolojik yönleri, motor-dil etkileşimleri, dil bozuklukları ve bunların genomik özellikleri bulunmaktadır. Mariam Kavakcı 2017 yılında, İkinci Yüksek Lisans derecesini Texas Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri ve Bozuklukları bölümünde tamamladı.
019 Yorumla- +1 yıl
insanların kafalarına bakmak lazım. ama açık mı kapalı mı diye değil.
kadın 2 defa yüksek lisans yapmıs ve belli ki iletişim alanında yetkin.
klavye basında oturup kimin eşek olduguna karar vermeye devam - +1 yıl
Amerika'da okumanın ana koşulu nedir biliyor musunuz? Para ödemek. Amerika okulları tamamen paralı olan tek ülkedir. Paran varsa en iyisinde bile okursun.
Ayrıca Erdoğan 2017 yılında yurt dışında okuyanlar ülkelerine dönüp ajanlık yapıyor demedi mi? Hainlik yapıyor demedi mi?
Bu dansözlük değil de nedir? - +1 yıl
Savunma yaparken biraz objektif olsaniz.. bu hukumet 'din' lafini kullanarak buraya kadar geldi bunu kimse inkar etmesin. Bizlerde zamaninda aman islami yuceltsin biz herseye raziyiz dedik. Ama islamın geldigi noktayi goruyor musun? Sen bunu örnek diye kendi danismanin yaparsan senin pesinden gidenlerinde boyle olmasi cok normal. Hala anlamiyor musun cidden bunlar bilerek seciliyor. Bu kız gokten zembille inip o gun belli olmadi danisman olacagi istense bu fotoğraflar ortadan kaldirilirdi neden yapilmadi? Dindar hukumetin din anlayisi iste bu resim kadar :)
- +1 yıl
@Dumas ''Paran varsa en iyisinde bile okursun. '' :D :D :D eğitim sektörünün içinde olmasak bize yutturucan reis :D kaç tane amerikada eğitim görmüş insanla konustun? kaç tane akademisyenle görüştün? kaçından ders aldın ve amerikayı dinledin?
@Hatyüs kimseyi savundugum yok az önce okudum kadının eğitimini. ben size din başörtüsü vs. demedim. kadın okumuş 2 yüksek lisans yapmış dedim. internete yüklediği fotograflar onu ilgilendirir.
aa erdoğanın danışmanına bak ne kadar süslü ben de böyle olmalıyım diye insanlar özenecek mi :D hepiniz şeyma subaşıyı takip ediyorsunuz, birsürü saçma ünlünün kopuk hayatlarından haberdarsınız. özenecekseniz onlara özenin :D - +1 yıl
@Limon_Kabuguu Kardeşim bu tipleri kaale alma sadece saldırıyorlar bomboş :D Karşı görüşteysen ya küfür ederler ya da boş hakaretler başka meziyetleri yok :D Abd de okumak paraylaymış her şeye çamur atıp kendi yorumlarını kabullendirme dertleri dediğim gibi klasik haller :D Cevap bile verme :D
- +1 yıl
Kimse ile konuşmama gerek yok, iyi bir eğitim alıyorum, internette yabancı forumları takip ediyorum.. Size de tavsiye ederim bunu. Eğer fikirleriniz değişecek ise buyrun Amerika'da üniversite okumanın koşullarının temelde yalnızca para olduğunu size kanıtlayayım. Yok ben sen ne söylersen söyle kabul etmem diyorsanız, çok da konuşmayalım..
- +1 yıl
Ben kimseye küfür etmem Şairromeoo, köpeklik etmek senin vasfınsa bunu açıkça dile getiririm.
Seviyeli şekilde her tartışmaya varım, Amerika'da para ile okunur. Size bunu kanıtlayayım, buyrun 3-4 dakika bulun, size Government Temalı eğitim politikası makaleleri getireceğim. Hatta 12-13 dakika verin, sizin için çevireceğim de.. Biraz amerikan eğitim sistemini öğrenmiş olursunuz. Ancak eminim ki bu da özellikle senin gibi hükümetten çıkarı olan birisini tatmin etmeyecektir @romeo. - +1 yıl
@Dumas az önce en iyisinde okursun diyordun. param var bana en iyisine gidecek yolu göster. stanford veya harvard olsun mümkünse teşekkürler.
- +1 yıl
Adam gibi konuşmazsan seni burada aforoz ederim. Senin gibi edep yoksunu tipleri kaale almıyorum dedim hala boş atıp duruyorsun sahi sen bunun için para mı alıyorsun :D :D
- +1 yıl
Birde tutmuş seviyeli tartışma demiş hahahaha :D Üslup karmaşasında boğulan bu tipleri kendi hallerine bırakın gitsin
- +1 yıl
ben amerikada parayla okuyabileceğimi biliyorum hatta bu sistemi türkiyede de desteklerim ama sen beni en iyisinde okut lütfen.
- +1 yıl
Çıkıp 2000 Lira verir sana şimdi :D Ama 6 taksitle :D :D
- +1 yıl
şairrommeo, madem benimle konuşmaya bu kadar heveslisin, nitekim başka insanın yorumuna bile gelip burada köpekliğini sürdürüyorsun.. Neden senin yorumunun altında yaşadığımız tartışmayı sildin, neyden utandın? ve beni neden engelledin? Kavram karmaşası yaşadığımı söyleyip, engellediğiniz yani artık iletişim kurmak istemediğiniz biri ile neden konuşmaya çalışıyorsunuz?
- +1 yıl
ben bildirimi kapatıyorum siz takılın :D kurtarın dünyayı hadi bakıyım
- +1 yıl
Limon_Kabuguu, haklısınız en iyi üniversitelerde okumak deyimi yerinde olmadı. Çünkü top 500 üniversitelerinde liyakat önemli bir husus oluyor. Ancak kusura bakmayın araştırmak için bahsettiğim süre yetmedi, düzgün kaynak bulamadım. Bildiğim kadarıyla en iyi üniversiteler, aldıkları devlet fonu yanı sıra, kuvvetli ailelerin de desteklerini alıyorlar ve çeşitli miktarda kontenjan para ile okuyan öğrencilerin oluyor..
"Morons of Stanford" yazdığınızda porsche lu starbucks cocukları görmeniz işten bile değil. - +1 yıl
Hocam bakın bu yaptığım alıntı tevafuktur ki Texas Üniversiteside Mimarlık okumuş şu an 35 yaşında olan Rick Ferrera isminde bir adama ait..
"Yes, those are the ONLY two schools that every single rich person will allow their children to attend. In fact it’s gotten so bad that Princeton is now a Jr. College and accepting anyone who applies. Yale is considering shutting their doors as the rich has shunned the university despite many generations of wealthy people gradating. Brown and Cornell, they’re in a wait and see situation, but it’s clear that unless the rich loosen the demand that ALL OF THEIR CHILDREN go to Stanford or Harvard their days are numbered as well…
OK, maybe you wrote the question poorly… that’s why SOME wealthy people want their kids to go to prestigious universities, so that they can learn, connect with other prominent kids, network, get a good job in the summers, get a great first job after graduation that will launch them into a great career.
Some wealthy parents don’t care if their kids go to a particular university, and some don’t care if their kids go to college… No all “rich” people think alike.
Some wealthy people want to be able to brag about their kids (sad), but it happens."
Bu yazı farklı bir şeye cevap ancak içerisinde şöyle bir bilgi var: In fact it’s gotten so bad that Princeton is now a Jr. College and accepting anyone who applies. Yale is considering shutting their doors as the rich has shunned the university despite many generations of wealthy people gradating.
Burada sözünü ettiği şey: Princeton ve Yale üniversitelerinin mali durumlardan ötürü varlıklı ailelere muhtaç olduğu ve kim başvursa kabul edecekleri.
Uzun uzun araştırma yapsam inanın istenildiği taktirde çok ciddi ismi olan okullarda okunabileceğini gösteririm.. Çünkü Amerika Dünya'nın en kapitalist ülkesi. Yani bu adamların dini imanı para.
+1 yılKerhalde danışman olacak.
Merve kavakçı bu iktidarın gücünü elde etmesindeki en önemli maddenin sembolüdür, o da türban, sırf o şovu ile bu iktidara en az yüzde 20 kazandırdı zamanında. Çok daha üst makamlara getirilmeleri gerekiyor hanım kızımızın. Ha normalde bu şahısa ne danışılabileceği sorulur ama normalde işte normal kelimesi Türkiye'de biraz havada kalıyor.23 Yorumla- +1 yıl
"Kerhalde"de biraz garip olmuş ama klavye azizliği diyelim. 😅
- +1 yıl
iletişim hakkında danışabilirsin zira 2 kez yüksek lisans yapmış :D ya da evde oturup ksye devam :D
- +1 yıl
@Limon_Kabuguu kadının akademik başarılarına laf söylediğimiz yokta bu fotoğraflar liyakatsizlik örneği olarak veriliyor ve asıl eleştirilmesi gereken akraba kayırmacılığı, torpilin normalleşmesi. Her gün başka bir haber düşüyor buna benzer. Demek ki bir kanıksama var. Ve tek örnek bu hanım abla değil.
Soru çalma = torpil. Ve bu devam ediyor. Demek ki devlette devamlılık esas. En çok küfrettikleri şeyden bir farkları olduğunu ben göremiyorum. Fetö soru çalıyordu dediler. Bugün her makamda torpil gırla gidiyor. Soru çalmaktan farkı ne bunun? "artık soru çalmaya ihtiyacımız yok" demeliler. Son olarak gençlere iş imkanı sağlasalar zaten KS gibi boş bir platformda ne işimiz olsun? :D
Hani monarşi ile yönetilmiyorduk? Bu da monarşik düzenin RTE vrrsiyonu işte. Bal tutan parmak yalıyor. Damat, eş, dost, arkadaş, arkadaşın kızı, torunu, ebesi, dedesi... Merve Kavakçı güzel işler yaptı, abd vatandaşı kızı da yapar. Türkiye'de tahsilli genç kalmadı çünkü. Bir de başına taktığı örtünün hakkını verseymiş keşke. Türban brazzers, rezalet...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
44Cevap
+1 yılmerhabalar. Ben araştırırım örnek G. koreden vereym korede mav saray denlnce cumhurbaşkanlıgı sarayı olarak bılınır burda cumhurbaskanının basdanısmanları sıkı bır egıtımden gecerler yanı bensunu atadım su kısı benım danısmanımdır su kose yazarıdır falan degıl kesılıjkle yazar veya kose yazarı olmaz bellı bellı unıversıtelerden bolumlerden secılmıs burokratlık yapmıs kısıler secılır buda onalrı en buyuk ekonomık devletler arasına sokuyor gerek teknolojık gerek manevı olarak etkısı oluyor GELELIM ULKEMIZE BIR CUMHURBASKANI YARDIMCISI SIYASETE KARISMAZ SIYASI POLEMIKLERDEN KACINIR VE EGITIMLI OLUR GORUYORUM BASKASININ YARDIMI TARAFINDAN PROFLUGU IMZALANMIS KISILER DANISMAN OLMUS VYA ESKIDEN SIYASI BIR FUGUR OLAN KISI YARDIMCI OLMUS BU ULKEYI GERIYE GIOTURUR YANLIS YONLENDIRMELER ILE YAZIK ULKEME YAZIK
00 YorumlaKadın güzel bence belki biraz o konum için cıvık ama smackdown a çıkan Trump Abd başkanı olmuş buna mı şaşırıcaz
12 Yorumla- Gündem konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmasında bir sakınca yok, akp lilere yakışan da budur unutmayın akp bizi temsil etmiyor kendi cahiliye surusunu temsil ediyor benim Atam Mustafa Kemal Gurur duyulacak yanimizda budur birakin siz bu soytarilari elbet bunlarinda ipini ceken biri gelir
42 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılKS'de Dindar takılan kızlar temsili.
:D72 Yorumla- +1 yıl
Eksi veren köy kurnazlarına buradan selam. 😎
+1 yılTBMM'de ant içme törenine başörtülü gelince dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in "Bu kadına haddini bildirin" sözleri üzerine Meclis'ten çıkarılan Merve Kavakçı, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olan kızıyla gündemde
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Gündem konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir amca vardı hastane de çok güzel konuştu ama şimdi aklımda değil tam olarak ama soytarı oldukları gösteriş yaptıkları ortada ne günlere kaldı ülke.
10 Yorumla
+1 yılBunun anasını meclisten kovdu ya Ecevit zamanında işte artık o kovulanlar bu ülkenin başında mesajı veriliyor
01 YorumlaUtanmıyor musun böyle yalandan başını örtmeye INSI ŞEYTAN?
Örtülü p*rno çek, Daha etkili olur. Ben Johnny SINS olurum.01 Yorumla
+1 yılTorpili beli hal ve paylaşımları ile gündem hanım efendi devlet baba şımarık veledine ne kadar dayanacak bakalım...
00 Yorumlaİnanın etkilendim.. Türbanlı bir kadının böyle cesur davranması.. Başkanımız ağzının tadını biliyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Ben kızlık bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedigin gibi adini arama motoruna yazinca zaten herkes goruyor rahatsiz olsa oralarda cikmasini istemez. Ama insanlar islami veya tesetturu bunlardan ibaret sansin istemem burada rezil olan sey kisidir islam asla degildir sadece bunu belirtmek isterim :)
- +1 yıl
Hatyüs, sosyal medya çok kuvvetli bir hal aldı.. Bir çok forumda, ekipler kuruldu hükümet tarafından. Bu ekipler, insanların uyanmasını engelliyorlar..
İşte felaket tellalığı yapıyorlar, yok Erdoğan giderse ülke Suriye gibi olur.
Eleştirilere bahane üretip sürekli eskilerden örnek verip kafa bulandırıyorlar..
İnsanları bimere şikayet etmek ile tehdit edip sindirmeye çalışıyorlar..
Bu kişi belki ekipten değildir, ama inan bir vazifesi memuriyeti vardır.. Torpillidir. Aksini kanıtlarsa kendisine 2000 lira da göndermeyi söz veriyorum. 6 ay taksit ile göndereceğim.
Hükümetin ne yapmaya çalıştığını hala çözemediysen diyecek birşey yok
04 Yorumla- +1 yıl
Ben kızıda annesini de gayet iyi biliyorum ama yillardir sakladiklarini yuzlerini artik acikca ortalığa dokmeye karar verdiler herhalde. Bu kadar bagira bagira rezillik cok degil mi? Once ekonomi sonra zamlar sonra poset sonra bu derken secim ustu eceli gelen kopek misali cami duvarina isiyorlar habire :) erdoğan hakkini verelim akilli adam dusmezdi boyle tongalara ne oluyor anlayamiyorum cidden :) ?
+1 yılModern süslümanlar..
Makam için yapmayacakları şey yok.10 YorumlaŞimdi ben hiçbir zaman desteklemedim. Öncelikle bunu yazmış olayım. Şimdi ise soruyorum; Mariam Kavakçı neden danışman olamaz gibi bir görüşe sahipsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapacak yancı ve yaltakcıları göreve getirip onlaırn üzerinden de rant sağlıyor olay bu. aynı zamanında dalkavuklara teslim olmuş hükümdarlar gibi zaten 10-20 seneyede çöküş ilan edlir
00 Yorumla
+1 yılCumhurbaşkanının kendine seçtiği danışman ile hükümeti hangi alakayla birleştiriyorsunuz burada?
010 Yorumla- +1 yıl
Cumhurbaşkanı kendi ekibine danışman atıyor ve bunu hükümetin meselesi yapıyorsunuz komikten öte
- +1 yıl
Kardeş saygıdan yoksun söylemlerle hareket eden insanlarla tartışmaya girmiyorum. Hoşunuza gitmeyince hükümetin parayla yorum yapan adamı hahahaha. Tek tarzınız bu zaten, klasik.
- +1 yıl
- +1 yıl
Siz ikinizin yildizi hic barismadi zaten hepte benim sorularda denk geliyorsunuz vallahi uzuluyorum sebep oluyorum diye. Bence birbirinizi biraz anlamaya calisin ikinizinde hakli oldugu yerler var. Hukumeti ve başındaki insani sevsem de sunu kabul etmeliyiz ki artik olmuyor. Savunulacak hicbir sey birakmadilar. Eskiden her yaptiklarinda iyi niyet ariyordum simdi sadece cikar menfaat ve çarpık iliskiler goruyorum uzgunum ama gercekler bunlar. Keske tersini ispatlasa da bende mahcup olsam
- +1 yıl
Bak herkes görüşünü söyler, paylaşır herkes istediğini savunur saygı daim olduğu sürece ama bu tipler maalesef bunu idrak etmekte zorlanıyor. Hoşlarına gitmeyen bir görüş varsa hemen böyle saldırmaca halleri. Sen de bir kadın olarak buna şahit oluyorsun ama bu edepsizliğe sesini çıkarmıyorsun.
- +1 yıl
Fark ettiysen ben yorum yapmışım başkaları gelip bunun üzerinden bana saldırmışlar. Dediğim gibi saygı yoksa bir insanda zaten onunla tartışılmaz.
Batıda okuyup gelenler hep batı hayranı ajan oluyor diyen Erdoğan ve uygulaması.
00 YorumlaKek vaadine oy veren halka böylesi yakışır
Alkışlayın eserinizi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda mini etekli açık kadın geçsin vallahi dönüm bakmam. Ama bu tür kapalılar insanın içini gıdıklıyor şehvet duygularımı arttırıyor
00 YorumlaTam bir danışman farklı konularda tabi...
10 Yorumlaİyi muamele yapıyordur belli.
10 YorumlaAptal la bildiğin bu avrad.
00 Yorumla
+1 yılhükümettekileri mutlu etmek için :)
00 YorumlaBu dil çıkaran kızmı güzelmiş beğendim.
00 Yorumla
+1 yılkızın torpili var arpa ile besliyorlar kısaca.
00 YorumlaNe saxso çeker ama 😍
00 Yorumlayalama işleriyle meşgul olcak :D
00 Yorumla
+1 yılTuhaf demek istiyorum sadece
00 YorumlaReizz ağzının tadını biliyor!
00 YorumlaGüzel yalar.
43 YorumlaSacmaladilar iyice
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılresme çok pis gittim her yer battı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2. ciyi gidiyorum şimdi bitirdi beni
bütün meclisi boşaltır bu:)
00 Yorumlabişey yapmaya çaluıştığı yok
00 Yorumla
+1 yılGöze hitap etmeye çalışıyor bence 😂😂
00 YorumlaBaya güzelmiş ama rte sevmem dndj
00 Yorumla
+1 yılCumhurbaşkanını yalamaya gidiyor galiba
00 YorumlaSorudan çok. Sen dikkat çekiyorsun
00 YorumlaÖzele gel hemen kanka ya
00 Yorumla- Gündem konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBu mu danışman
00 Yorumla
+1 yıl😂😂güzel bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorsan kapalı dile bak
10 YorumlaHükümet kafayı yedi
30 YorumlaBu hatun kim peki?
00 YorumlaSence?
00 YorumlaMasallah 😀😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRantçılık bu
00 YorumlaGüzel uyur kız ayool