Arkadaşlar gündem montaj ve ses kayıtlarıyla çalkalanıyor. Bu nasıl yapılıyor? Bende montaj ve ses kaydı yapmak istiyorum
.Bunu hangi programla yapıyorlar?
.Bunu hangi programla yapıyorlar?
Sony acid , sony sound forge hatta nero ile yapabilirsin . Kayıtlı sesleri alt alta diziyorsun ki buna kanal kayıt denir önemli olan onlardan biri biterken diğerinin ara boşluk olmadan devam etmesidir . Konuşmaya arka fon müziği istiyorsan da konuşmanın geçtiği kısım ile müziği aynı hizada tutman gerekir .
bir çok ses proğramı mevcut basitçe şu şekilde düşünebilirsiniz seslendirme filmler dil çevirimleri nasıl ekleniyorsa o şekilde yapılıyor. zor bir şey değil ama kusursuzlaştırmak iz bırakmadan yapabilmek gerçek bir sanattır.
O sistemler boy aşar :))
Montaj olduğu doğruysa ki o konu hala muamma, birileri montaj diyor diğerleri değil diyor :D
Neyse ne çokta umursamıyorum sonuçta bunların ki it dalaşı gibi bir şey.
Cevap
8Cevap
bende ses montajına yeni başlamış biri olarak şunu söyleyebilirim ne derece iyi bişey yapmak istediğine göre cok zor veya kolaydır bisürü program var ses montajı icin ama zaten programı öğrenme programda ustalaşmak zor iş anca en az bir ayını falan programı öğrenerek gecirmen gerek sonra da iyice ustalaşmak icinde biraz da calışman lazım bide ses montajı yapmak bir foto şop yapmaktan da zordur cünkü fotoşop yaparken cok odaklanman gerekmez ama ses montajı yaparken cok dikatli olman aynı zamanda cok sesiz bir ortama ihtiyacın vardır cünkü sesi dikatli dinlayip montajı yapacan yerlerde kesme kırpma yapacan yeri iyi tespit etmelisin yani kısaca zor bence
öyle sony ile olmaz professional montajlama. sağlam mühendisler tarafından kodlanmış yani bulacağını sanmam :)
Programı önüne koysak 1 ay bakar yine anlamazsın boşver. Zaten gündemdekiler de montaj değil ses kaydı yapmak istiyorsan telden yap.
Çok profesyonel ses programları kullanılıyor
sen onların içinden çıkamazsın
senin montajdan tam olarak kastın nedir ona göre yönlendireyim
montaj ve ses kaydı ikisi farklı bir olay sen hangisini yapmak istiyorsun yahut montajlı ses kaydından mı bahsediyorsun
Frame per second dediğimiz vakit yani saniye de 1 frame, 24frame gerekli bize senin elindeki resimler bu boyutta olmadığı için slayt tarzı olur videoya dönüştürmek imkansız debilebilir bunu amatör kişiler tarafından yapılması gereksiz , ama sadece ses kaydını istediğin desbile uyarlayabilecek programlar mevcut fakat piyasada para ile satılıyor , ücretsiz yazılımlar ise beta olarak deneme sürümü yani iş görmez.
goldwave gibi bir programla konuşmaları kesip yapıştırır
çokta zor değil aslında istediği şey
ama resimleri montajlamak olmaz amatörlerin işi değil
anca slayt yapar
konuşmaya göre resmi yönlendirir
haksız mıyım
montajı ne yapacan yahuuu :)
Tayıbe sor o ıyı anlar o ıslerden :)
Yalnız onlar montaj değil.
Ben onlarla ilgilenmiyorum kardeş.Ben yolsuzluk yapanlara bakıyorum.Konuyu değiştirmek için saçma sapan şeyler yapıyorsunuz,ama merak etme seçim öncesi çok az bir süre kaldığında bilonun paralarla gittiği görüntüler veya başbakanın isviçre hesapları dökülecek ortaya o zaman görücem ben sizi ak koyunlar :D
Neden yapmak istiyorsun ki?
merak uyandırıyor
Ulaşabilsem sana bir kaç sorum olacak da
Bir kaçtı topu topu
Hatta birdi de neyse. Sana da teşekkürler!
Tahsis gördüğün alanı soracaktım yazdıklarından dolayı da. Ekleyip yazıp silebilirsin. Bu kadar basitti.
bunu alın buradan
programı varmıs onun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar