Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Millî Mücadele kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla Anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk denince akla gelenler nelerdir?
"Mustafa Kemal Atatürk" denince akla gelenler nelerdir?
Libya'daki sakallı hali, Çanakkale'de siperde cepheyi gözleyişi, Kocatepe'deki kalpaklı resimleri aklıma geliyor. Devrimci ve asker Atatürk resimleri pek dolaşımda olmaz. Çünkü Amerikancı iktidarlar Atatürk'ün asker-devrimci olduğu gerçeğini unutturmaya çalışmıştır.
Atatürk, hem bir devrimci, hem de Türkiye'ye yakışan asil bir devlet adamıdır. Bu ülke insanına hakettiği yurttaşlığı getirmiştir. Cumhuriyet demek Atatürjk demektir, Atatürk demek Türk Devrimi demektir. Yaşa Mustafa Kemal Paşa! Yaşasın Cumhuriyet!
Askeri dehâsıyla tüm dünyada nâm salmış büyük bir lider görüyorum. Sadece kurduğu ülkesinde değil bir çok ülkede heykeli bulunan bir lider görüyorum. Her 10 Kasım 09.05’te hareket eden tüm insanları, vefat etmiş olmasına rağmen 2 dakikalığına durdurabilmeyi başaran büyük bir önder görüyorum! Ruhu şâd olsun. Cumhuriyetimiz kutlu olsun.
@yaşasınsağ devrim sadece komünizm ile olmaz köklü değişiklik demektir Osmanlı saltanatı gitmiş yerine halkın yönetimine dayalı cumhuriyet gelmiş bu bir devrimdir
Atatürkün fotoğraflarına bakınca hep çok zeki olduğunu düşünüyorum. Çünkü boş boş bakmıyor , sürekli birşeyler düşünüyor ve anlamlı bakıyor. Zeki olduğu için ileri görüşlü. İleri görüş içinde sürekli birşeyleri düşünmek gerekir. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Türkiye nin Başına Gelen En Şey Kadın Erkek Eşitliğini Seçme ve Seçilme Hakkını Avrupa dan Önce Kendi Halkına Bu Hakkı Tanıyan Medeniyet Neferi Çocukları Gençleri Kucaklayan Bayramlar Belirleyen Saygı Ve Sevgi yi En Çok Hakeden Gönüller’in Kahramanı Dünya Lideri Yüzyılın ADAMI Ne Kadar Övünsek Azdır ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞKOMUTAN ❤️
önderdir, Bağımsızlıktır ve hepsinden öte “Bu millet esaret altında yaşamaktansa ölsün daha iyidir ” ve gerektiğinde de “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum.” Diyebilen dünyanın en büyük lideridir. Atatürk olmasaydı olmazdık. O seçilmiş kutsanmış kişidir.
Anlatmaya gerek yok ki çünkü öyle bir yer edindi ki yüreğimizde bunu kaldıramayalar sağolsun onlar sayesinde ne büyük bir önemli kişi olduğunu belli ediyorlar Tek lider
Kuranın ve onun önderliğinde sürekli düşünmek, ögrenmek, soegulamak, ilim yolunda ilerlemek; zorunlu haller dışında savaşları cinayet gören, insanları birbirinden ayırmayan, ileri görüşlülük... daha sayılacak bir sürü özelligi var. 😍
Kurtuluş savaşının başkomutanı Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyetimizi kuran Türk milletini kul olmaktan çıkarıp millet olmaya layık gören ilkeleri ile inkılaplarıyla bize yol gösteren Ne Mutlu Türk'üm Diyene sözünün sahibi yüzyıl sonrasını görecek kadar ileri görüşe sahip istikbal göklerdedir diyecek kadar geleceği bilen ve en önemlisi Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı veren büyük bir önderdir.
En İyi Cevaplar