Kendi devletini yok etmekten başka bir amacı olmayan Teröristlerin bile parti kurup kendi meclisinde barınmalarına izin verecek kadar özgürlükçü bir ülkeyiz mesela !..
Uyurgezerlik hususunda toplum olarak çokça yol kat ettik, öyle ki sorunlar kendi aramızdan bir takım sözde yöneticilece çıkarılmış olsa da, bunun nedenini çok daha uzaklarda, hatta hiç olmayan yerlerde aradığımız zamanlar çok oldu. Bunun nedeninin en büyük gereği uyurgezerliğe duyulan itibari güvendir. Uyurgezerlik bir şey mi söyledi, "doğrudur ve gerçektir, onun sözü asla sorgulanamaz ve küçümsenemez." İşte böyle düşünüyor her uyurgezer mensup, ve ülkenin neredeyse tamamı bu yönde kendine saf tutmuştur.
Türkler medeniyetin beşiğidir. Türkler, Milattan Önce 4.000 lerde Orta Asya da yaşayan büyük bir felaketten sonra yaşadıkları yerleri terk edip, Mezopotamya ya ve Rusya üzerinden Avrupa’ya gelen Aryanlar, yani dünyadaki en medeni olarak kabul edilen Ari Irktandırlar ve Avrupa daki Finliler, Macarlar gibi bazı uluslar Türk kökenlidir. Ayrıca Anadolu da büyük uygarlıklar kuran Hititler ve Asurlular ın da Türk kökenli olma ihtimali yüksektir. Ayrıca ilk hukuk kuralları, ilk para basımı, ilk astrolojik keşifler... hep bize aittir.
Tarihe girşimiz bu kadar güçlüyken bugün basında ve doğruluğu meçhul kitaplarda (birçoğu) anlatılanlara bakarak Türklerin neyi meşhur, demek ciddi bir cehalet ister. Neyimizle meşhur değiliz de tarihten bıgüne düşmanların esas hedefi olduk?
Aptallık konusunda lider ülkeyiz. Gelişmeye müsaitken gelişmeye direnen ülkeyiz değerlerimizin kıymetini bilmeyip kaybeden ve kültürünü unutmak için adeta savaşacak kadar kendini bilmez bir ülkeyiz. En önemlisi halen askerliği vatan görevi sanan insanları zorla kışlalara kapatan dünyadaki 2 cani ülkeden biriyiz
Bu milletin çocuğuna sabahın ayazinda 80 sene boyunca; "doğruyum, çalışkanim..." diye başlayan xikik sloganlar attirip buna rağmen mebzul miktarda; "sahtekar, tembel..." yetiştiriyorsa bu Kemalizm, ortada çok ciddi bir sıkıntı var demektir DÜŞÜNEN BEYİNLER için.
AVM sayısı. Otobüs ve dolmuşlara haddinden fazla insan sığdırmak. Nüfus artış hızımız (suriyelilerle x2) İş kazaları Küfür Biber gazı kullanımı Torpil Mülteci kabulü En fazla çay tüketimi En fazla tutuklu gazeteci Fındık üretimi Kadına şiddet En fazla insani yardım yapmak En fazla tweet silme En fazla antibiyotik kullanımı Bütçeye göre en pahalı benzin
Soruyu yanlis anlamışlar diycem ama herkes ülkesinin kötü tarafını görmüş demek ki ! Bu da tuhaf gelmiyor artık. İğrenç bir dünyada nefsiyle mücadele eden bir topluluk olduk. Allah sonumuzu hayır etsin. . Rad suresinin 11. ayetinde geçen “Bir toplum kendi özünde (nefsinde) olanı değiştirmedikçe Allah (c. c) da onların durumunu değiştirmez..
Dedikodu çok aşırı fazla ama bunun da insanlara sıcaklıktan geldiğini düşünüyorum. Yardım sever olmak, misafirperver olmak da aslında yine insanlara sıcaklıktan kaynaklanıyor. Komşuculuk da çok iyi. Hasta olduğunda koşulur, bir şey lazım olduğunda verilir, kapı önlerinde sohbetleşilir. Yurt dışında ölseniz kimsenin haberi olmaz, kimse kimseye bu denli gitmez. Ekmeği, tuzu, şekeri paylaşan insanları çok da kötülememek lazım. Belki eğitimsiz olabilirler ama genel olarak güzel insanlarız.
Soru ile görsel arasındaki ilişki nedir açık ara önde olduğumuz resim mi bu :)
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kötü seçenekler geliyor aklıma :) Onları yazmıyorum ama yazmamam olmadığı anlamına gelmiyor. En hızlı asimile olan toplumuz diyeyim ben. Misal araplaşma hizimiza yetişen millet olamaz asla ve kat-a :) En ayrılıkçı en peşin hükümlü millet de olabiliriz. Bu yazdıklarım kötü olanlar değildi bu arada :)
Çoğunluk kötü örnek vermiş beni iyi örnekler vermek istiyorum. Iyi düşünelim iyi olsun. Dört mevsimin yaşandığı tarımın bereketli oldugu cennet gibi bir ulkedeyiz. Insanlarimiz da çok sıcakkanlı ve misafirperver 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1Kadına şiddet 2Çocuklara hayatı zindan etmek 3Ezberci eğitim 5. Sınıfta ingilizce eğitim başlar öğrenci üniversite yıllarına gelir hâlâ ingilizce öğrenemez. 4. erkekler ağlamaz diyip erkekleri duygusuz yapmakta birinciyiz 5 kadınları elalem neder baskısına sokmakta birinciyiz
Bu foto ne ya ben kendimden utandım yemin ederim Allah ıslah etsin kaç yaşında adama ayağını temizletiyor lanet olsun böyle insanlara yazık ya amca da yapıyor yazik yemin ederim yazık günah ya
ne biliyomusun o c luğu üzerine master yapmış hatta doktora yapmış bir millet bak değerini bilin he boyle doktora yapan kendini geliştirmiş bir millet zor bulursun :D :D :D
Cinsel açlık Fırsatçılık İnanç konusunda da lideriz bence... Anlamadan öğrenmeden inanıyoruz, inandığımıza da inanmıyor gibiyiz... o da ayrı bir mesele tabi 🙄
Sorunuza pek kimse gerçek bilgilere dayanan yorum yapmamış. Var böyle iki üç önemsiz liderliğimiz. Insanı yardımı da önce içeri yapmak lazım, sonra dışarısı gelir.
@MelezKız06 gözümüz neye doyacak asgari ücret 1600 yapıp ekmeğin gramaj ından çalıp yakıta zam yapıp vs oldu diye mi gözümüz doysun !!! kusura bakma da gözümüz doymuş bankadan parayı çekip eve 1 poşetle zor geliyoruz kusura bakmada doymuyor cebimizde para olmayınca
@MelezKız06 sen ayağını yorganına göre uzatıyorsun anladığım kadarıyla şu geçim yaptığınız defterin ve alış veriş listenizi fotoğraf atında bakalım birde sizin ayağınızı görelim 😉haa bu arada şunu söyleyim iktidara yakınlar memur oluyor işe gitmeden maaşını alıyor atama bekleyen öğretmen cebinde 10 lirayla intihar ediyor bir düşün aceba o öğretmenin ölümünde sizin gibi koyunların hiç mi suçu yok vebalini nasıl ödeyeceksiniz bir düşün? ama siz düşünmüyorsunuz dimi sizin yerinize düşünen başkanınız var o söyler siz inanırsınız ne demişti başkanınız kriz yok demişti sende onun ağzıyla konuşuyorsun koyun sürüleri sizi !!! ama allah diğer tarafta soracak eyyy koyun unutma
Cinsel açlığin afriksıyız. Digeri yorumların bı kısmında goremedım. Milli ata sporumuz herhangi birşeyi aval aval izlemeye bayılırız. Yetmez. Kameraya çekerız.
Yani sonuç olarak tam tahmin ettiğimi diyosun osmanlı ayrı bir kefede tabiki öyle ama osmanlı demek temelli arap değildi yapılan konferansta Prof. Dr. Ortaylı Türklerin ve Türkçenin tarihiyle ilgili önemli noktalara değindi.
Konuşmasında Osmanlı İmparatorluğu'nun Türklerin imparatorluğu olduğu vurgusunu yapan Prof. Dr. Ortaylı, “Türklüğü dil olarak idare olarak medeniyet olarak kitle ile temasta en iyi yerleştiren en mükemmel devlet Osmanlıdır, bunu bilin. Bugün garip bir şekilde bir milliyetçilik çıkmış ‘Osmanlı Türk değil, Türklerin düşmanı Türklük, ta 2000 sene evvel var sonra yok' Ee o zaman nasıl yaşadın? 2000 sene arada cıvıma olursa kalır mı millet bunu nasıl izah edeceksin? Bu tip bir tarih yaklaşımı çok yanlıştır. Osmanlı İmparatorluğu Türklerin imparatorluğudur. Adının ‘hanedan' adını taşıması mensubu olduğumuz İslam dünyasında bir adettir hep kurucu hanedanın ismiyle anılır devlet” dedi.
Bu ilber hocanın bir konuşmasıdır araştırırsanda bu böyledir zaten anlarsın
Mazlumlara yardım da Türkiye den üstünü yok. Bide adını koyamadığım bisey var. Yurt dışında olan bir deprem de tek ölen kişi Türk tu. Panik olmuştu. Yanlış hatirlamiyosam. Bu tarz şeylerde de kimse elimize su dokemez 😂🤣
En İyi Cevaplar