Hatta Veli Demir Emin Rusya'da İslam devrimi yapmaya çalışmış ama başaramamış. Benım buyuk buyuk dedem onu murıtı oldugu ıcın 40 yıl hapıs yatmıs. O yuzden evlenememiş
CHP'nın suçsuz yere astığı hocalar hakkında ne dusunuyorsunuz?
Başta siz akpliler Ne var ne yok siz Zaten ülkeyi bitiren sizsiniz Herkese fetocu diyonuzda asıl fetocu sizsiniz Atatürk olsaydı hepinizi asardi İslam'ı kullanarak oyun oynayın aptallar
Ulan ne kadar Kara Cahilsiniz sizler islamı bilmiyorsunuz tarihi bilmiyorsunuz Allah'ın yobazları. Gidin az tarihi acip okuyun o hoca denilen ikiyuzlu sahislarin ne tur pislikler cevirdigibi !
olum siz mal mısınız? işte bu algıyı sokmak için 15 temmuz yaşandı. her müslüman fetocu terörist algılansın diye asırlardır oynanan oyun. bizim özümüz islam arkadaşım. bunu kabul etseniz de etmesiniz de islam. tamam sizde ayırt edemiyorsunuz hak veriyorum ama biraz araştırın düşünün.
islamı öne sürüp farklı şeyler yapanlar zaten müslüman değil. bunu bir kafana sok. amerika 2 adam ajan tutar. sakal bıyık uzattırır. cübbeyi taktırır sonra der gidin tecavüz edin millet derki haa bak müslümanlar napmış. buna da saf olanlar kanar. ama birde Allah yolunda ilerleyen atalarımız vardı. Atatürk e saygımız sonsuz ve seviyoruz emin ol. ama Atatürk ü kullanıp milletin duygularını sömüren bir zihniyette var? bak kardeşim bana diyeceksin ki sen kimsin? ben çok gezdim gördüm. çok okudum çok araştırdım. inan o kadar pis şeyler dönüyor ki , tek amaçları islamı yok etmek. sen ve sen gibileri görünce de üzülüyor insan.
İslam nedir? Koltuk sevdasımıdır? Zenginlikmidir? Hergün binlerce hayvan katlediliyor bu ülkeyi yönetenler nerde? Başkanlığı 2 günde Meclis’e getirenler Allah’ın sessiz kullarım dediğini hayvanları koruma yasasını senelerdir çıkaramadılar. İslamı kimse Yok etmez merak etme sadece çakma İslamcılar asıldı zamanında
En İyi Cevaplar