Baba sevgisi mi yoksa taciz mi yardım?

18 yaşımdayım ve bugüne dek üvey evlat muamelesi gördüm ailemden. Babam bugüne dek hiç sevgi göstermedi bana, diğer kardeşlerimden farklıydım, evimizde özellikle annem ağza alınmayacak küfürleri bana söylerdi hep. Beni istemediğini açıkça söylerdi yüzüme, yanımda yürümekten bile nefret ettiğini söylerdi, üniversiteyi kazandım göndermediler, para yok dediler halbuki var olduğunu biliyorum, benim için hiçbir şey yapmak istemediklerini de. Neyse yaşananlar acı da olsa alışmıştım. 2017 nin sonlarına doğru , normalde babam olmasına rağmen hayatımda öptüğünü hatırlamadığım bir yabancıyken son zamanlarda bana yakınlaştığını fark ettim. Ilk olarak ben müzik dinlerken odama gelmiş, müzik sesinden fark etmemiştim, odamda kardeşim vardı sanıyordum, sonra arkamdan iç çamaşırımın kopçasına dokunduğunu fark ettim kardeşim diye ses çıkarmadım ama arkamı döndüğümde babamı gördüm, yüzüme bakıp annen mutfaktan seni çağırıyor dedi. Neyse bende bir şey demedim gittim mutfağa, bunun üzerinden bir ay kadar geçti, salonda uyuyordum ve uyumak için salona girdiğim tam o anda o da dışarı çıkıyordu, kalçamı sıktığını hissettim, ya da çok güçlü çarpmış da olabilir, anlık oldu hiçbir şey anlamadım, korktum panikledim. Babam beni taciz mi ediyor düşüncesine kapıldım aylarca psikiyatriye gittim, doktorlarımla konuşurken bunun büyük ihtimalle yanlış anlaşılabilecek bir durum olduğunu söylediler. Hiç baba sevgisi bilmeyen biri bir anda sana yaklaşımda bulunduğunda panik olmuşsun, dediler. Ama ben aylar öncesinde babamı mahkemeye verip beni taciz etti iddiasında bulunmuştum, şimdi olayın daha geniş çerçevelerden baktığımda aslında babamın beni taciz etmediğini aksine sevmeye çalıştığını fark ettim, 4 gün sonra mahkemem var ve mahkemede ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Buraya kadar okuduğunuz içinde teşekkür ederim.
Baba sevgisi mi yoksa taciz mi yardım?