Zaten markalar ve indirimde oluyorlar. Mesela lav markanın çay bardak takımları normalde heryerde 35,50 tl arası... inanın aynılarını tek bir kusur dahi yok 15 tl ye aldım bimden.. kütahya yemek takımı gelmişti çok uyguna almıştım. Daha çok şeyler aldım aklımda değiller.. Maddi olarak durumumda iyi. yaa neden evlenirken eşimi zora sokayım. Bu kıvır zıvır şeyler zaten boşyere çok para tutuyor.. ben biriktiriyorum böyle:) Bugünde bim’den bu meşrubat bardaklarını aldım.. nasılll😊 12 bardak aldım. 6sı uzun, diğer altısı kısa bardak.. çok şık.. çeyizim doldu bunlarla.. eşim olacak kişinin almasına gerek yok. Masraf yapmasın.. indirimleri takip etmeye devam. ☺️💁♀️
Ben bazen Bim’e ve A101’e gelen marka bardakları tabakları topluyorum çeyizime, sizce yaptığım ekonomik olarak mantıklı değil mi?
bir kere alınacak şeyler bunlar tabiki gidip en iyisini en pahalısını almazsın ama en azndan kafana yatan uygun fiyatlı bir takım alırsın. Bime çeşit gelmiyor kıyaslama imkanın yok. Bana mantıklı gelmiyor oradan yemek takımı almak. Ben çalışıo olsam bir kere alırım karacadan alırım mesela. Nevresim takımı bir kere alırım englsh homedan ya da karacadan alırım. Yani önemli şeyler bunlar. Misafirlerin göreceği şeyler bence kaliteli olmalı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim karacadan 3 adet yemek takımım var canım aldım. Karacadan 6 nevresim takımım var. Taçtan 8 nevresim takımım var. Bimden aldıklarım günlük. Kırılsalar üzülmeyeceğim türden.. yani maddi durumum iyi..
O zaman okey sorun yok. Bazen züccaciyecilerde indirim yapıo nerde yaşıosun bilmiorum ama ordada vardır öyle şeler belki. Değişik şeyler alablrsb oralardanda yakalayabilirsen
Zaten mutfak esyalarini sandik ceyizini ve yatak yorgan kismini kiz tarafi aliyor normal yani bunlari aliyor olman.. Hesapli alman da elbette senin yararina ayni seye iki kati odemek mantik isi degil kimse sana bimden mi aldin bunlari demez zaten😜😜😜
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok kız. Bizim burada mutfak günlük şeylerini erkeğe aldırıyorlar.. ben aldırmam. Gerek yok masrafa
Burada normal mutfak çeyizlerini tencere misafir yemek takımlarını , perdeleri, halıları ve yatak odasını , çamaşır makinesini kız alıyor. Normal günlük kullanım kıvır zıvırlar erkeğe ait ve diğer eşyalar. Yer Karadeniz😊
Bizde mutfak komple kiza ait beyaz esya haric yatak odasi tamamen kiza ait erkek salonu ve beyaz esyalari aliyor oyle bardak canak falan gunluk munluk yok erkek icin eskisehirliyim. Ben.. Erkegin esya buyuk olunca cok deniliyor ama bence kiz ceyizi cok daha agir ve masrafli 😉😉😉😉
Evlendiğin de eşinin 1 lirası varsa, onu 10 yaparsın
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim zaten babamdan kalma evimde yapılıyor yakında. Hazır eve oturacak o kişi. Fakirde olabilir sorun değil. İnsan olsun. Sadık karakterli temiz kalpli olsun yeterli. Para kazanılır.
Uc senedir lav kullaniyorum cizik bile yok pasabahce elbette ayri ama lavin gorseli cok guzel benimkiler hala isil. Isil makinede yikiyorum istelik🤔🤔🤔🤔
Geçen gün eşimle de konuştuk. Hep makinede yıkarım. Eşim dedi bu bardakların hali ne? bir daha alma bu markadan diye.. Fiyatı uygun, modeller güzel. Kanıyorum alıyorum her seferinde pişman oluyorum.
Hos duruyor gule gule kullan. Bende aliyorum bime ya da a101 e geldiginde. Fazla para vermeyr hic yerek yok bence hepsi ayni ise yariyor :)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani zaten evlensem bardaklarımı Lav alırım. Çok beğeniyorum.. ee züccaciyelerde bunlar 50,60 tl.. ben 10 liraya topluyorum. Akılsızmıyız niye fazla para verelim
Lavin hos modelleri var ben cay takimini almistim a101 den 20 liraya gayette hos.. bimede Renkli surahi bardak takimi geldi efsanr birseydi aldim hemen onuda :)
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Ben bazen Bim’e ve A101’e gelen marka bardakları tabakları topluyorum çeyizime, sizce yaptığım ekonomik olarak mantıklı değil mi?
En İyi Cevaplar