Ben bazen Bim’e ve A101’e gelen marka bardakları tabakları topluyorum çeyizime, sizce yaptığım ekonomik olarak mantıklı değil mi?

Zaten markalar ve indirimde oluyorlar. Mesela lav markanın çay bardak takımları normalde heryerde 35,50 tl arası... inanın aynılarını tek bir kusur dahi yok 15 tl ye aldım bimden.. kütahya yemek takımı gelmişti çok uyguna almıştım. Daha çok şeyler aldım aklımda değiller.. Maddi olarak durumumda iyi. yaa neden evlenirken eşimi zora sokayım. Bu kıvır zıvır şeyler zaten boşyere çok para tutuyor.. ben biriktiriyorum böyle:) Bugünde bim’den bu meşrubat bardaklarını aldım.. nasılll😊 12 bardak aldım. 6sı uzun, diğer altısı kısa bardak.. çok şık.. çeyizim doldu bunlarla.. eşim olacak kişinin almasına gerek yok. Masraf yapmasın.. indirimleri takip etmeye devam. ☺️💁‍♀️
Ben bazen Bim’e ve A101’e gelen marka bardakları tabakları topluyorum çeyizime, sizce yaptığım ekonomik olarak mantıklı değil mi?