Selam ülkemizin terörle olan ilişkisi belli. Bu sinsi düşmanı yok etmek için yapılması gerekenleri naçizane yazmaya çalışacağım.
1-Silahlı saldırılar

Memleketimizin her yerinde ruhsatsız tüfek, silah gibi bir çok alet edevat satışı yapılmaktadır. Bunların tamamıyla deşifre edilip herhangi bir suça karışmadan bertaraf edilmesi taraftarıyım.
2-Benzin satışı

(yasak yazıları falan hikaye cayır cayır satıyorlar)
Yurdun hemen hemen her yerinde var olan petrol istasyonlarında, elinde bidon ile giden insanlara ticari amaçlı yok demeden satış yapılmaktadır. Gidip ruhsatlarıyla en yakın karakoldan izin alsınlar kardeşim.
3-Bıçak satışı

Yurdun her yerinde cayır cayır bıçak satılıyor...
4-Bomba düzenekleri eğitim

Bilmiyorum biliyor musunuz fakat "tube" adı altındaki sitelerin çoğunda neredeyse her türlü patlayıcı madde yapımı, hazırlanışı vb. videoları mevcut. Çoluk çocuk herkes bombacılık yapabilir..! Geçenlerde bir kardeşimiz samuraylar gibi sis bulutunda kayboldu 😃 Bence doğru değil!
4- Bekçi sistemi olmayışı

Gece geç saatlerde dışarıda olan, evinden çıkacak olan v.b statüde kim varsa mahalle bekçisinden yazılı izin alsın. Şimdi diyeceksiniz ki "mahalle de bekçi mi var?" Ey saf kardeşim 😃 olsun diye konuşuyorum. Neden olmasın?
Düşünerek okuyunuz
Her sokağın bir girişi bir de çıkışı vardır. Buralara birer tane bekçi koyalım. Sokağın bir de ara sokağı mı var? Bu sokak nereye çıkıyorsa oraya da bir tane bekçi koyalım. İşsiz adam çok kardeşim. Yap bir sınav aklı basanları koy kardeşim. Haksız mıyım?
Diyelim ki bekçiler var ve arabayla gezmeden geliyorsun. Semtin girişleri çıkışları, bağlantıları belli kardeşim. Koy memurunu al adresini yaz yanına saatini gerekiyorsa haberleşme sistemini genişlet ve bekçiyle irtibata geç araştırma yapılsın. Geceleri yap bunu en azından. Kuş uçmasın devletten habersiz. Uçan kuş mu oldu? Yap haberleşmeni ve kes cezanı kim göz yummuşsa. Kimse üzerine ihale kalsın istemez. Mum gibi olur herkes ve de şeffaflık artar. Daha uzun anlatırım teorimi ama uzun ve detaylı... Sıkılırsınız 😉
5-....
6-...
Anlat anlat bitiremeyeceğim. Yoruldum. Sizin varsa ekleyecekleriniz. Lütfen ekleyiniz. Bir can kurtarabilirsek bir candır. İyi seneler ve geceler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar