Sizinde bildiğiniz gibi KizlarSoruyor sitesinde halen Türkiye'deki sosyal medya erişim yasağı ile sorular devam etmekte. Whatsapp, Facebook, Twitter neden açılmıyor gibi sorular ile sık sık karşılaşıyoruz. Hatta ana sayfada sürekli yer almakta ve günün sorusu olmuş durumda. Bende buna bir açıklık getirmek istedim.
Sosyal medyaya erişim yasağı; sosyal medya hesapları neden açılmıyor, Başbakan Yıldırım'dan açıklama geldi!
Dün akşamdan beri tüm Türkiye genelinde önce yavaşlık ve erişim sorunu yaşadık sonra tamamen kesinti yaşadık ve halen devam etmektedir. Dün akşam saatlerinden bu yana erişimde kesintiler sıkıntılar devam etmektedir. Bu uygulamalar arasında Whatsapp, Facebook, Twitter ve YouTube yer alıyor.
Gsm operatörlerinde herhangi sıkıntı yok!
GSM operatörlerinde herhangi sıkıntı yaşanmıyor. Tamamen sorun internet yavaşlamasıyla ilgili GSM ile ilgili bir açıklama gelmedi. Sosyal medya sitelerindeki oluşan donmaların, kasmaların, yavaşlamaların sebebi ise hatların çok fazla yoğunluğu veya teknik bir arıza olarak tahmin ediliyor.
Başbakan Yıldırım: Güvenlik amaçlı bir uygulamadır.
Başbakan Binali Yıldırım, internet yavaşlamasıyla ilgili " Güvenlik amaçlı bir uygulamadır" bunlar geçici süreliğine tedbirlerdir "Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey eskisi gibi normale dönecektir" dedi.
Ülke ülke olmaktan çıktı. Şaka gibi bu olanlar, VPN sunucuları bile yasaklı şu an.
Ki bunun ne demek olduğunu Akpli bakanların bile bildiğini sanmıyorum, VPN çok ciddi uluslarası firmaların kullandığı bir servis, sadece milletin yasaklı sitelere girme aracı değil.
Resmen otopark mafyası zihniyetinde, kahvehane işletmecisi ciddiyetsizliğinde adamlar tarafından yönetiliyor Türkiye.
Siz olayı birtek sosyal medyadan ibaret görün, ama fiyasko şu internet konusunda devletin tavrı. Öyle böyle değil. Ki sadece site yasağı değil, interneti direkt sınırlandırıp yavaşlatıyorlar.
Düşünün lan, devlet insanların parasını ödediği hizmeti kafasına göre engelliyor.
hayirdir batan cikan mi var? hdp operadyon duzenlendi ve opresyon icinde hdp mikletvekillerin veya halkin gereksiz ayaklanmasini engellemek icin teroristi mi savunuyorsun bana.
@to-ti He mk, halkın gereksiz ayaklanması, çocuk oyuncağı mı lan bu işler? Kendi poponu kurtarsınlar diye askeri darbede sokağa çağırdıkları halkı işlerine gelince hiçbirşeyden haberi olmaması gereken, ot gibi ne olduğunu bilmeyen sığır yerine mi koyacaklar?
Kahvehane yönetir gibi devlet yönetilmez, beceremiyorlarsa bıraksınlar bu işi 'İnterneti kapatalım, VPN yasaklayalım, kafamıza göre hukuksuz iş yapalım' yok öyle.
Hayır gören de iki seneye kadar HDP ile seçim ittifakıları yapan, beraber çözüm süreci yürüten, memlekette Pkk'nın yol kesip kimlik kontrolü yapmasına oy almak uğruna ses çıkarmayan adamların samimi olduğunu sanır.
Akp kürtlerden oy alacağını ve başkanlığı garantileyini çakozlasın, anında başlar gene 'milliyetçiliğin her türlüsünü ayaklar altına almaya'.
@to-ti 'Hani lan Tayyip bu davanın savcısıydı' diyince 'paralelci', 'Çözüm süreci diye pkk ile masaya oturuyorsunuz' diyince 'Vatan evlatlarının kanının dökülmesini isteyen vampir', 'Şimdi mi kötü oldu Hdp' denince 'Terörist-vatan haini'
Dünya tarihi akpliler kadar dün ne dediğini hatırlamayan, herkese çamur atan, hiçbir zaman kendi kusrunu görmeyen ve herşeye ve herkese 'Bizim gibi düşünmezseniz hainsiniz' kafasında bir güruh daha görmemiştir heralde.
Naziler en azından tutarlıydı mk, sizin gibi zırt pırt ideoloji değiştirmiyordu.
ülke ülkelikten çıktı ikigündür sosyal aglar iptal nedemek diger ülkeler 4k film izlesin bilmem kaç megabitle nete baglansın bizde medya susturuluyo yazık..
"Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey eskisi gibi normale dönecektir"? Bu nedir Allah aşkına?15 yılda iyice b. oka sarıp başkalarına b. ok atmak da cabası. Sorumluluk 0, güvenlik 0, dostluk kardeşlik barış (artık bu kelimelerden nefret ediyorum)0, eğitim 0, komşu ülkelerle olan ilişkiler 0, ekonomi 0...0'da 0... yahu yaz yaz bitmiyor. Bir de zamanında ohalmiş darbeymiş felan o dönemleri eleştiriyorlardı işte yasaklı dönemleri.. hepsi bunların döneminde var.40 yıldır evet terör belası var ama unutmasınlar ki 15 yılı bunlara ait. Kimse dışgüçler demesin bıktık artık. Noluyor be dün geceden beri yasak. Analarının aaağsı yasak!!!
cok ıyı yapmıssın bu benceyı paylaşmakla hep aynı sorular sıtede donup duruyordu cunku en azından bu benceyı okuduklarında gereklı bılgılerı ogrenmış olurlar emegıne saglık gercekten ıyı duşunmussun sagol
ya bir olay olunca neti keserek halletmeye çalışan tek ülke biziiz ( tamamen yasak ülkeleri saymıom için, ran, arabistan, k. kore gbi ülkelerin dışında) batı ve demokratik ülkelerde
Facebookdan 15 dakika da bir paylaşım yapıp herkesin onun yemek yediğini gittiği yerleri. yok şuradan fotoğraf atıp kasılmasını yapamayanlar bugün mezatlık gibi geliyordur onlara. Neyse yaşasın internetsiz hayat.
En İyi Cevaplar