Bir çok gazetede haberi çıkan, Oral Seks Kafe ilk şubesini 5 Aralık 2016’da İsviçre’nin Cenevre kentinde ikinci şubesini ise İngiltere'nin başkenti Londra'da açmayı hedefliyor. Peki bu kafenin içeriği ne olacak derseniz aslında normal bir kafe gibi içecek ve pasta servisi yapılacak ancak istenildiğinde müşterilere verilecek.
iPad şeklinde kataloglardan müşteriler istediği bayanı seçip oral hizmeti alacaklar.

Ücretler ise en düşük 50 sterlin olarak belirlenmiş.(200 TL) Her ilave 15 dakikaya da 10 sterlin eklenecek. Bu proje için bir eskort sitesinin desteği alınacağı da söyleniyor. Bu konsepti uygulayacak kişinin söyledikleri Tayland’da uygulandığı ve bunu Avrupa'ya yaymak istediği yönündeymiş.

Gerçekleşmesi halinde ben bu projenin Amsterdam'da bulunan red street gibi olacağını düşünüyorum. Ancak asıl merak ettiğim konu diğer insanlar sadece kahve içmek için gittiklerinde diğer müşterilerin bu hizmeti nasıl ve ne şekilde alacakları, insanların gözü önünde olmaz sanırım. Yani öyle umuyorum diyelim. Proje gerçekleştiğinde zaten birçok haberi yapılır bizde öğrenmiş oluruz. :) Türkiye'de böyle bir proje olsa ne olur diye düşünmeden de geçemeyeceğim.. Sanırım patlama yaşanır.. :)
İnsanlar para kazanmak için bakalım başka ne tür çılgınlıklar yapacaklar..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar